Konflikt Rosja-Ukraina

Tej Hali, ale zobacz, że na przykład masz tu mnie który się angażował w pomoc rok temu. Który nawet przyjął na wolny pokój dwie rodziny. A którego dziś Ukraińcy wkurwiają. Powód? Bo widzę co się dzieje. Widzę najebanych gierojów na ulicach (co ciekawe wiem z różnych źródeł, że masa z nich to dezerterzy), widzę ich zachowania. Fakt są normalni Ukraińcy, znam takich, ale masa tych co siedzą u nas to wyciągają ręce po wszystko. Jeśli jadę MZK i baba się drze do kanara, że ona jest ofiarą wojny i on jest nazista bo jej mandat wystawić chce. Jeśli Ukraińcy z okrzykami nacjonalistycznymi atakują naszych na naszych ulicach. Jeśli kurwa wreszcie idę sobie miastem i widzę ukra który lży policjanta który mu wypisuje mandat za chlanie w miejscu publicznym. W Niemczech mam pewne źródła, że też odwalają cuda. Okradanie sklepów bo im się należy itp. W Berlinie wprost mówią, że z Ukraińcami problemy większe niż z Turkami.

Też chodzę po mieście,bo to w nocy, i nadal nie widzę żeby więcej było pijanej patologii ukraińskiej niż polskiej. Też nie wierzę w to, że ktoś okrada sklep, "bo im się należy", to brzmi jak słynne Ukrainki u kosmetyczki. I takich widzę też oczywiście, co odpierdalaja.

Na prawde myslisz ze strzelal Oswald? Ten sam ktory mial problemy z glowa a przed procesem zostal "przypadkowo" zastrzelony przez jakiegos wielkiego "patriote" ktory byl gangsterem. Gdzie nie od dzis wiadomo ze USA swego czasu wspolpracowala z mafia chociazby podczas 2 ws.

Do tego Oswald byl w marines takze jaki cywil?

Ale tu dochodzi fakt ze mial strasznie kiepskie wyniki w strzelaniu, a trafil Kennediego az 3 krotnie z dobrej odległości.

Takze w smierc pionka z rosji za ktorego sukcesami mogli stac ludzie o ktorych nigdy nie słyszelismy nie wierzysz lecz w to ze kontrowersyjengo prezydenta odjebal nieco obłąkany "cywil" juz wierzysz?
Czy ja gdziekolwiek dałem do zrozumienia, ze strzelal Oswald? Nie ten czlowiek, nie taka bron itd.. Ani Prigożyn ani Utkin nie byli/sa pionkami, niestety.

Banderomobil
:burnit:

1693035900269.jpeg

Wiem, i zwyczajnie mam prawo nie wierzyć, zwłaszcza od randomowego gościa w necie, który też o tym "gdzieś tam słyszał", czyli źródła takie jak tutaj.
Masz prawo, jednak inne fakty o patusach spośród ukrów podpowiadają, że coś takiego jest możliwe.
-------------
A co do tego filmiku z bulwarów, który lata po sieci, być może byli to Gruzini:

Czy policja oszukuje, by uspokoić nastroje? Czy ktoś przysłuchiwał się w jaki sposób mówią Ci ludzie, którzy każą krzyczeć slava...?

Last edited:
Masz prawo, jednak inne fakty o patusach spośród ukrów podpowiadają, że coś takiego jest możliwe.
-------------
A co do tego filmiku z bulwarów, który lata po sieci, być może byli to Gruzini:

Czy policja oszukuje, by uspokoić nastroje? Czy ktoś przysłuchiwał się w jaki sposób mówią Ci ludzie, którzy każą krzyczeć slava...?

Komentujący zwrócili uwagę wcześniej na akcent i smiadość kaukaska.
Ciekawe na chuj to robili. Jakaś pojebaba prowokacja? Albo zwykli bandyci, jak jacyś kibole, którzy szukają prowokacji do bójki, wymyślając prowokacje z dupy?

Komentujący zwrócili uwagę wcześniej na akcent i smiadość kaukaska.
Ciekawe na chuj to robili. Jakaś pojebaba prowokacja? Albo zwykli bandyci, jak jacyś kibole, którzy szukają prowokacji do bójki, wymyślając prowokacje z dupy?
Słychać "Sława Ukrainie", a nie "Slava Ukraini" ale to mógł jeden z Polaków krzyknąć. Chuj wi

Zdjęcie

Last edited:
Na prawde myslisz ze strzelal Oswald? Ten sam ktory mial problemy z glowa a przed procesem zostal "przypadkowo" zastrzelony przez jakiegos wielkiego "patriote" ktory byl gangsterem. Gdzie nie od dzis wiadomo ze USA swego czasu wspolpracowala z mafia chociazby podczas 2 ws.

Do tego Oswald byl w marines takze jaki cywil?

Ale tu dochodzi fakt ze mial strasznie kiepskie wyniki w strzelaniu, a trafil Kennediego az 3 krotnie z dobrej odległości.

Takze w smierc pionka z rosji za ktorego sukcesami mogli stac ludzie o ktorych nigdy nie słyszelismy nie wierzysz lecz w to ze kontrowersyjengo prezydenta odjebal nieco obłąkany "cywil" juz wierzysz?
Nie zrozumiałeś go. Już spieszę z pomocą.

Kennedy = cywil, otoczony przez służby (m. in. ochrona), zabity przez służby

Utkin = niecywil, otoczony przez swoich, zanity przez służby

jest różnica

Który nawet przyjął na wolny pokój dwie rodziny.
Dwie rodziny w jednym pokoju, kurwaaaaaa!!??!!?? :boystop:

1693054232925.png

jest różnica
Tak, potem jak odpisał że nie powiedział że wierzy w to że strzelał oswald to połączyłem kropki :awesome:

nie kontynuowałem bo raczej nie ma sensu. Nikt z nas tak na prawdę nie wie czy oni żyja czy nie żyją a to by w sumie było fundamentem dyskusji czy daliby rade ich odjebac czy nie. Według mnie tak i w sumie żadna historia o tym że Utkin był wyjątkowo utalentowany tego nie zmieni. Uważam że pojedyńczy człowiek nawet otoczony "swoimi" ma nikłe szanse z całym systemem kiedy ten chce sie go pozbyć.

Może kiedyś dowiemy się czegoś więcej niż 10 "oficjalnych" teorii

Też chodzę po mieście,bo to w nocy, i nadal nie widzę żeby więcej było pijanej patologii ukraińskiej niż polskiej. Też nie wierzę w to, że ktoś okrada sklep, "bo im się należy", to brzmi jak słynne Ukrainki u kosmetyczki. I takich widzę też oczywiście, co odpierdalaja.
Po jakim mieście chodzisz? U mnie na przeciwko Placu Konesera w Warszawie są bloki, gdzie dużo mieszkań wynajmują ukry. Co noc darcie ryja w tym obrzydliwym narzeczu. Dotad od czasu do czasu darł się tylko jakis rodak sławiący stoleczny klub ale szybko padał:)

jest różnica

Dwie rodziny w jednym pokoju, kurwaaaaaa!!??!!?? :boystop:

View attachment 76079
Dziękuję, nie muszę już tłumaczyć. Przy zabity, postawiłbym '?'.

Tak, potem jak odpisał że nie powiedział że strzelał oswald to połączyłem kropki :awesome:

nie kontynuowałem bo raczej nie ma sensu. Nikt z nas tak na prawdę nie wie czy oni żyja czy nie żyją a to by w sumie było fundamentem dyskusji czy daliby rade ich odjebac czy nie. Według mnie tak i w sumie żadna historia o tym że Utkin był wyjątkowo utalentowany tego nie zmieni. Uważam że pojedyńczy człowiek nawet otoczony "swoimi" ma nikłe szanse z całym systemem kiedy ten chce sie go pozbyć.
Nie no, my nic nie wiemy, ale jedno jest pewne, jeśli z góry, w Rosji padł rozkaz: "zabić", to zabicie jakiegoś Utkina jest dla nich tak łatwe jak dla mnie wypicie kolejnego browarka dzisiaj :fjedzia:

Po jakim mieście chodzisz? U mnie na przeciwko Placu Konesera w Warszawie są bloki, gdzie dużo mieszkań wynajmują ukry. Co noc darcie ryja w tym obrzydliwym narzeczu. Dotad od czasu do czasu darł się tylko jakis rodak sławiący stoleczny klub ale szybko padał:)
Dziękuję, nie muszę już tłumaczyć. Przy zabity, postawiłbym '?'.

Wrocław, Warszawa najczęściej. Nocowalem sporo po tanich hostelach gdzie nie ma w ogóle Polaków tylko Ukry, hindusi. Raz mnie tylko jeden wkurwil- rano włączał sobie grę, stary dziad, z dźwiękami, budząc, a potem gadając coś do kolegi obok szeptał bo inni śpią xd
Na mieście też słyszałem drących pizde czasem, ale na knajpianej ulicy w weekend to nic niezwykłego.
Na Bemowie mieszkalem w miejscu gdzie często było głośno, ale też to było drogie miejsce, więc ukry może tam nie mieszkały dlatego(tak, wiem, nie ma biednych ukrow i wszyscy mają S klasę) i dlatego słyszałem tylko Polaków drących pizde(zresztą @zoom przyzna że sami byliśmy czasem w sobotę w nocy takimi Polakami. No ale gdy bawi się głośno Polak to jest ok, gdy Ukrainiec to swołocz)

Wrocław, Warszawa najczęściej. Nocowalem sporo po tanich hostelach gdzie nie ma w ogóle Polaków tylko Ukry, hindusi. Raz mnie tylko jeden wkurwil- rano włączał sobie grę, stary dziad, z dźwiękami, budząc, a potem gadając coś do kolegi obok szeptał bo inni śpią xd
Na mieście też słyszałem drących pizde czasem, ale na knajpianej ulicy w weekend to nic niezwykłego.
Na Bemowie mieszkalem w miejscu gdzie często było głośno, ale też to było drogie miejsce, więc ukry może tam nie mieszkały dlatego(tak, wiem, nie ma biednych ukrow i wszyscy mają S klasę) i dlatego słyszałem tylko Polaków drących pizde(zresztą @zoom przyzna że sami byliśmy czasem w sobotę w nocy takimi Polakami. No ale gdy bawi się głośno Polak to jest ok, gdy Ukrainiec to swołocz)
S-klasse to dziadostwo:)

owszem, bo jedni sa u siebie a drudzy sa goscmi. Goscmi ktorzy bezczelnie wyjadaja Ci z lodowki i dra pizde w nocy w Twoim domu.

Jeżeli zachowanie u jednych nazywasz trzodą, to u innych musisz je nazwać tak samo. Jeżeli drący pizde Ukrainiec to dzikus to Polak robiący to samo jest takim samym dzikusem. Gdy Polak demoluje ci przystanek albo drze pizde i nie daje spać, to przystanek wydaje ci się mniej zdemolowany, a bezsenność mniej bezsenna niż gdyby robił to Ukrainiec?
No i nie. Polak drący pizde nie jest u siebie. Domy i uszy sąsiadów nie należą do niego. Ani ulice.
Wniosek? Polacy to trzoda, swołocz.
Zwłaszcza, że jako goście także się tak zachowują.

I koło dyskusji się zamyka.

Jeżeli zachowanie u jednych nazywasz trzodą, to u innych musisz je nazwać tak samo. Jeżeli drący pizde Ukrainiec to dzikus to Polak robiący to samo jest takim samym dzikusem. Gdy Polak demoluje ci przystanek albo drze pizde i nie daje spać, to przystanek wydaje ci się mniej zdemolowany, a bezsenność mniej bezsenna niż gdyby robił to Ukrainiec?
No i nie. Polak drący pizde nie jest u siebie. Domy i uszy sąsiadów nie należą do niego. Ani ulice.
Wniosek? Polacy to trzoda, swołocz.
Zwłaszcza, że jako goście także się tak zachowują.

I koło dyskusji się zamyka.

Tyle ze polacy ze wzgledu ze tu jest polska to sa tu od urodzenia a swolocz z ukrainy jest sprowadzana i utrzymywana. Lepiej miec mniej swoloczy niz wiecej. Takze tak, jedni sa goscmi a drudzy sa u siebie.

A wpuszczanie ich tu powiekszylo liczbe swoloczy jak i drenuje nam gospodarke. Lepiej poswiecic jedna ukrainska wioske niz wpuscic 5 przestępców.

Kolo dyskusji sie zamyka :awesome:

Tyle ze polacy ze wzgledu ze tu jest polska to sa tu od urodzenia a swolocz z ukrainy jest sprowadzana i utrzymywana. Lepiej miec mniej swoloczy niz wiecej. Takze tak, jedni sa goscmi a drudzy sa u siebie.

A wpuszczanie ich tu powiekszylo liczbe swoloczy jak i drenuje nam gospodarke. Lepiej poswiecic jedna ukrainska wioske niz wpuscic 5 przestępców.

Kolo dyskusji sie zamyka :awesome:

Jak sprawdziłeś, że drący się Ukrainiec jest przez ciebie utrzymywany, a drący się Polak nie?
Uważasz, że dorosły Ukrainiec utrzymuje się z 500 plus?
A drący się Polak z pewnością nie może żyć na socjalu? A Ukrainiec który nie jest utrzymywany, płaci podatki, dokłada do budzetu- już drąc się nie jest swolocza? :P

Jak sprawdziłeś, że drący się Ukrainiec jest przez ciebie utrzymywany, a drący się Polak nie?
Uważasz, że dorosły Ukrainiec utrzymuje się z 500 plus?
A drący się Polak z pewnością nie może żyć na socjalu? A Ukrainiec który nie jest utrzymywany, płaci podatki, dokłada do budzetu- już drąc się nie jest swolocza? :P
Nie musze tego sprawdzac.

500 plus nie powinno istniec.

Niestety istnieje. Uwazam ze dorosły jak i nie dorosly ukrainiec nie powinien dostawac nawet 1 zl socjalu, zadnego 500 plus, zasilku czy czegokolwiek.

Dla nich powinny byc podatki a nie dodatki. Wtedy by sie wiekszosc tego talatajstwa ukrocilo i rzeczywiscie gospodarka by plusowala dzieki nim. Na razie wiecej wydajemy niz dostajemy.

Back