Halibut 2.0
UFC Bantamweight
Tej Hali, ale zobacz, że na przykład masz tu mnie który się angażował w pomoc rok temu. Który nawet przyjął na wolny pokój dwie rodziny. A którego dziś Ukraińcy wkurwiają. Powód? Bo widzę co się dzieje. Widzę najebanych gierojów na ulicach (co ciekawe wiem z różnych źródeł, że masa z nich to dezerterzy), widzę ich zachowania. Fakt są normalni Ukraińcy, znam takich, ale masa tych co siedzą u nas to wyciągają ręce po wszystko. Jeśli jadę MZK i baba się drze do kanara, że ona jest ofiarą wojny i on jest nazista bo jej mandat wystawić chce. Jeśli Ukraińcy z okrzykami nacjonalistycznymi atakują naszych na naszych ulicach. Jeśli kurwa wreszcie idę sobie miastem i widzę ukra który lży policjanta który mu wypisuje mandat za chlanie w miejscu publicznym. W Niemczech mam pewne źródła, że też odwalają cuda. Okradanie sklepów bo im się należy itp. W Berlinie wprost mówią, że z Ukraińcami problemy większe niż z Turkami.
Też chodzę po mieście,bo to w nocy, i nadal nie widzę żeby więcej było pijanej patologii ukraińskiej niż polskiej. Też nie wierzę w to, że ktoś okrada sklep, "bo im się należy", to brzmi jak słynne Ukrainki u kosmetyczki. I takich widzę też oczywiście, co odpierdalaja.