Siwy25_1
UFC Light Heavyweight
Ale dokładnie o to chodzi. Wywołanie poruszenia. Nic więcej.Rusofile nie moga uwierzyc, ze Prigozyn nie zyje. Interesujace. Tak, jakby to byla jakas roznica. W obu przypadkach chodzilo przeciez o to, zeby zniknal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale dokładnie o to chodzi. Wywołanie poruszenia. Nic więcej.Rusofile nie moga uwierzyc, ze Prigozyn nie zyje. Interesujace. Tak, jakby to byla jakas roznica. W obu przypadkach chodzilo przeciez o to, zeby zniknal.
Ale dokładnie o to chodzi. Wywołanie poruszenia. Nic więcej.
To prawie jak z wrzucaniem antyukrainskich treści :p

Ty jestes z Gdanska?Już kiedyś widziałem to zagranie. Gambit smoleński.
Tak, ale gambita znam ze Smoleńska :D.Ty jestes z Gdanska?
WiadomkaTak, ale gambita znam ze Smoleńska :D.
Fanatycy ryżego agenta putina są jednak wybitniRusofile
Wydawałoby się, że to jest takie proste i oczywiste, nie?, wystarczy nie byc pierdolnietym![]()

Ale Ty robisz z tych Wagnerowcow spec opsow z Call of Duty. Najemnicy i honor? Przeciez to platni mordercy. Wystarczy, ze ktos zaplaci wiecej.Tak sobie rozkminiam przy kawce i jakoś nijak mi to nie wychodzi. Sam marsz Prigożyna - chłop wchodzi jak w masło, Rosgwardia nie ma rozkazu, żeby związać go walką i spowolnić, lotnictwo drapie się po tyłkach, a on maszeruje i maszeruje, aż nagle wzorem Cartmana mówi 'jobac wasz rot, ja idu doma' i idzie. Co ciekawe nadal żyje i dostaje gwarancje bezpieczeństwa. Potem pojawiają się informacje, że jest w Afryce, a tam zaczynają się lokalne ruchawki. Nagle jak gdyby nigdy nic wsiada w prywatnego jeta i pędzi do Putina. Do tego jeszcze zabiera ze sobą Utkina, a ten psychopata ale doświadczony i dobry żołnierz wsiada z nim i pędzi prosto w otwarte bramy piekła. OK, Prigożyn to cwany żulik, który załatwił finansowanie Wagnerowi, może on dałby się nabrać choć wątpię. Utkin to czlowiek z innej gliny, doświadczony żołnierz, w życiu nie wsiadłby w jeden samolot z Prigozynem nawet gdyby sam Lucyfer dał mu gwarancje. Poza tym na filmiku nie widać śladu rakiety, więc raczej wybuch i mam uwierzyć, że Wagner nie robi kontroli pirotechnicznej , a fachowców od tego ma i to najlepszych! Idziemy dalej, Wagner to nie dzieci oni mają gotowe scenariusze na wypadek śmierci dowódców i to nie jest jeden scenariusz, więc może być tak, że Putin zbuduje sobie 15 tys. wrogów i to wyszkolonych wrogów czyli niezbyt mu sie to opłaca. Druga rzecz z punktu widzenia wizerunkowego, Putin nigdy nie powie: wyrwałem chwasta. Za to Ukry mogą stwierdzić, że to ich partyzanci, rodowici Rosjanie. I gdzie jest Putin? Wiadomo gdzie. Także...
Ukraińcy teraz: Przeproście za Wołyń!!!Polacy też kręcą filmy stawiające naszych braci z Ukrainy w złym świetle.
*Halibut Orginals®
Bzdury wypisujesz. Prywatne armie budowane są od dawna na zasadach lojalności wobec siebie i dowódców.To nie jest mała grupka czy wolni strzelcy. Owszem to najemnicy ale jak sprzedadzą swoich, nikt im już nie zapłaci. Powiedz mi kim jest żołnierz jak nie najemnikiem? Przysięgi i tym podobne pierdy można sobie schować w kamasze. Co do zdolności bojowej Wagnera to jest ona dość duża w porównaniu z armiami z poboru, ja ich nie przeceniam ale i nie umniejszam ich wartości.Ale Ty robisz z tych Wagnerowcow spec opsow z Call of Duty. Najemnicy i honor? Przeciez to platni mordercy. Wystarczy, ze ktos zaplaci wiecej.
Ja powiem więcej - Polacy w Iraku nie mieli żadnego interesu, byli tam zwykłymi najemnikami na amerykańskich usługach i taka prawda. Polskie wojsko jak grzeczne pieski na posyłki USA pojechało na Bliski Wschód by wziąć udział w amerykańskiej wojnie.Bzdury wypisujesz. Prywatne armie budowane są od dawna na zasadach lojalności wobec siebie i dowódców.To nie jest mała grupka czy wolni strzelcy. Owszem to najemnicy ale jak sprzedadzą swoich, nikt im już nie zapłaci. Powiedz mi kim jest żołnierz jak nie najemnikiem? Przysięgi i tym podobne pierdy można sobie schować w kamasze. Co do zdolności bojowej Wagnera to jest ona dość duża w porównaniu z armiami z poboru, ja ich nie przeceniam ale i nie umniejszam ich wartości.
Ale po co ruscy maja atakować Polskę? Co im to da?Nie rozumiem po co takie przerzucanie się narracją? Oczywiste jest, że obie strony uprawiają swoją propagandę i nie mamy obowiązku nikomu wierzyć. Całe liberalne media w Polsce rzuciły się kupować ukraińską propagandę, okej, ale Rosja po ewentualnym zwycięstwie na Ukrainie potem pójdzie po państwa bałtyckie, a dopiero potem do Polski. I nie ma żadnej gwarancji, że NATO nie ustawi linii obrony na Wiśle, co dla nas i tak będzie wielką tragedią. Ukraina już zaciągnęła wielki dług wobec NATO i UE i ten dług będzie musiała spłacić niezależnie kto będzie rządził na Kremlu za 5-10 lat. W tej chwili Putin będzie czekał do wyborów w USA za 15 miesięcy. Jeśli republikanie wejdą do Białego Domu to będzie znakomita informacja dla Rosji, bo zapewne szybko przeforsują obniżkę nakładów finansowych na pomoc dla Ukrainy. A jeśli to zrobią to i w UE wróci narracja "pokój za wszelką cenę" etc.
W praktyce żadna treść zniechęcająca do ukrów nie jest potrzebna - oni sami zniechęcają do siebie z ogromną skutecznością.Ukraińcy teraz: Przeproście za Wołyń!!!
PiS: Przepraszamy za oskarżenia...
Ukraińcy: jakie kurwa oskarżenia, za ten film który obraża nas Ukraińców i twierdzi, że mordowaliśmy okrutnie Polaków Smarzowskiego.
Ale serio kurwa, że nikt z naszych mediów się tym nie zajmie - gorzej jak jeszcze wymyślą, że Wołyń, Ogniem i Mieczem, albo książki Komudy powstały by dzielić i prowadzić do nienawiści polskoukraińskiej
W praktyce żadna treść zniechęcająca do ukrów nie jest potrzebna - oni sami zniechęcają do siebie z ogromną skutecznością.
A jednak musze robić propagandę na poziomie ameby by siać chaos
O święta naiwności lemingów, pewnoe myślisz, że juz kaczor knuje by ich wynająć do ubicia opozycjiAle Ty robisz z tych Wagnerowcow spec opsow z Call of Duty. Najemnicy i honor? Przeciez to platni mordercy. Wystarczy, ze ktos zaplaci wiecej.

No, pojechałem, opłacało się. Dlatego napisałem tak, a nie inaczej.Ja powiem więcej - Polacy w Iraku nie mieli żadnego interesu, byli tam zwykłymi najemnikami na amerykańskich usługach i taka prawda. Polskie wojsko jak grzeczne pieski na posyłki USA pojechało na Bliski Wschód by wziąć udział w amerykańskiej wojnie.
TakA jednak musicie robić propagandę na poziomie ameb by siać chaos