Konflikt Rosja-Ukraina

Dzisiaj jest rocznica Operacji Polskiej NKWD. Jeden z najbardziej zapomnianych zbrodni w której ciężko zliczyć ofiary z masy powodów.
Pytanie podstawowe: jaka partia protestuje przed ambasadą Rosji?
Pytanie mocniejsze: czy jeśli poszedłbym na spotkania partii patriotycznych (kurcze raz byłem na spotkaniu z Wiplerem w 2015 roku i zadałem pytanie czy sie nie boją, że przez JKM oni dostaną poniżej 5% co będzie super prezentem dla Kaczyńskiego, bo im większa frekwencja i im więcej partii które nie wejdą do Sejmu -tym więcej zyskuje zwycięzca. Oj ale były nerwowe reakcje na sali xD) dużo mówiących o historii i spytałbym się o datę rozpoczęcia Operacji Polskiej NKWD to czy otrzymałbym poprawną odpowiedź? :waldeklaugh:
Chociaż to w sumie nie jest śmieszne :childcry:

Ten cudzoziemiec to ukr. Gazeta zapomniala o tym wspomniec. Sytuacja w Pilzni na tyle nieciekawa, ze boja sie samosadow.

https://www.idnes.cz/plzen/zpravy/p...mladou-divku.A230810_203922_plzen-zpravy_maku

Ten cudzoziemiec to ukr. Gazeta zapomniala o tym wspomniec. Sytuacja w Pilzni na tyle nieciekawa, ze boja sie samosadow.

https://www.idnes.cz/plzen/zpravy/p...mladou-divku.A230810_203922_plzen-zpravy_maku
W takich sytuacjach wlasnie samosady powinny być możliwe :fjedzia:

Nie wiem czym sie rozni Ukrainiec uchodzca od Ukrainca mieszkajacego gdzieś dluzej. Media robia sie smieszne i bardziej szkodza probujac manipulowac w ten sposob.

W sieci pojawiały się informacje dotyczące narodowości 18-latka, do czego odnieśli się funkcjonariusze. "18-latek nie jest uchodźcą, ale młodym mężczyzną, który mieszka w mieście od dłuższego czasu" — poinformowano.
::really::

I sprawdziłem konta twitterowe: w rocznice Operacji Polskiej NKWD
Bosak: 0 tweetów o tym
Konfederacja: 0 tweetów o tym
Jakieś konta Konfederatów interesujących się historią coś pisały?:siuu: :roberteyeblinking:
Przypominają mi się piękne czasy kiedy Bosak z Giertychem straszyli Niemcami, którzy będa chcieli odzyskać ziemie utracone a narodowcy żądali ekstradycji Testovirona (którego teraz Mentzen kopiuje) do Polski za trolowanie :waldeklaugh:

I sprawdziłem konta twitterowe: w rocznice Operacji Polskiej NKWD
Bosak: 0 tweetów o tym
Konfederacja: 0 tweetów o tym
Jakieś konta Konfederatów interesujących się historią coś pisały?:siuu: :roberteyeblinking:
Przypominają mi się piękne czasy kiedy Bosak z Giertychem straszyli Niemcami, którzy będa chcieli odzyskać ziemie utracone a narodowcy żądali ekstradycji Testovirona (którego teraz Mentzen kopiuje) do Polski za trolowanie :waldeklaugh:
IPN pamietal:

Back