Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No i beda mnieli teraz nowych, lepszych bohaterow!Oni nie znają historii.
![]()
Może i dają zabijać swoich, ale za to jak kradną.No i beda mnieli teraz nowych, lepszych bohaterow!

I polakom zony zabieraja !Może i dają zabijać swoich, ale za to jak kradną.
![]()

Poprawiłem.I polakom przyszłość zabieraja !![]()
W tym kraju nawet bez ukraincow nie bylo przyszlosciPoprawiłem.
Ukraińcy nie są obiektem pożądania Polek... ba, nie są obiektem pożądania nawet UkrainekI polakom zony zabieraja !![]()

Jeszcze nie widziales ostatecznej formy ewolucji fajnopolactwa. Kobiety beda w imie sprawy wychodzic za ukraincow.Ukraińcy nie są obiektem pożądania Polek... ba, nie są obiektem pożądania nawet Ukrainek![]()

Eee, kobiety nie są aż tak altruistyczneJeszcze nie widziales ostatecznej formy ewolucji fajnopolactwa. Kobiety beda w imie sprawy wychodzic za ukraincow.
To będzie ostateczny jezdziec apokalipsy tego kraju![]()

Jeszcze nie widziales ostatecznej formy ewolucji fajnopolactwa. Kobiety beda w imie sprawy wychodzic za ukraincow.
To będzie ostateczny jezdziec apokalipsy tego kraju![]()
dla Polek ukraińcy to brzydsi Polacy
Zostaje dziękować braciom ze dzieki nim nie jesteśmy ostatni w tym łańcuchu miloscidla Polek ukraińcy to brzydsi Polacy

Mówi się tak by rozmówca zrozumiał :)

życie osoby ludzkiej
Złe podejścieZostaje dziękować braciom ze dzieki nim nie jesteśmy ostatni w tym łańcuchu milosci![]()
Sorki, od dzis zaczne puszczac ich przodem by nie czuli sie ostatniZłe podejście

W takich sytuacjach wlasnie samosady powinny być możliwe![]()
Czechy. Brutalny gwaÅt na 15-latce. UdawaÅa martwÄ, by siÄ uratowaÄ
W Pilźnie doszÅo do brutalnego napadu i gwaÅtu na 15-latce. WedÅug ustaleÅ Åledczych nastolatce udaÅo siÄ przeżyÄ, ponieważ udawaÅa martwÄ. W zwiÄzku ze sprawÄ zatrzymany zostaÅ 18-latek, który usÅyszaÅ zarzuty gwaÅtu i usiÅowania zabójstwa.wiadomosci.gazeta.pl
Ten cudzoziemiec to ukr. Gazeta zapomniala o tym wspomniec. Sytuacja w Pilzni na tyle nieciekawa, ze boja sie samosadow.
https://www.idnes.cz/plzen/zpravy/p...mladou-divku.A230810_203922_plzen-zpravy_maku

W takich sytuacjach wlasnie samosady powinny być możliwe![]()

Ale Polacy też kupują luksusowe auta.Rok temu w wakacje tu czytałem, że nic takiego nie było.
![]()
IPN pamietal:I sprawdziłem konta twitterowe: w rocznice Operacji Polskiej NKWD
Bosak: 0 tweetów o tym
Konfederacja: 0 tweetów o tym
Jakieś konta Konfederatów interesujących się historią coś pisały?![]()
Przypominają mi się piękne czasy kiedy Bosak z Giertychem straszyli Niemcami, którzy będa chcieli odzyskać ziemie utracone a narodowcy żądali ekstradycji Testovirona (którego teraz Mentzen kopiuje) do Polski za trolowanie![]()