PioTRTek
M-1 Global Light Heavyweight
Mnie obchodzi tylko Miodek odnośnie Ukrainy.Inni profesorowie mają jeszcze inne zdanie. A Profesorka jest poprawnie? Miodek chyba uważa, że tak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mnie obchodzi tylko Miodek odnośnie Ukrainy.Inni profesorowie mają jeszcze inne zdanie. A Profesorka jest poprawnie? Miodek chyba uważa, że tak.
Mnie obchodzi tylko Miodek odnośnie Ukrainy.
Ciekawe jakby wojna na Kubie była np albo na Węgrzech to czy też ci oświeceni by to przerobili na ,,wojna W Kubie" ,,wojna W Węgrzech"Pamiętajcie, że pisanie w Ukrainie to błąd. Poprawna pisownia to na Ukrainie

Papier przyjmie wszystko, Ty ogólnie czytasz dużo bzdur. Na Ukrainie, koniec tematuCzyli jego zdanie nie może być argumentem ostatecznym.
Czytałem, że do XVIII wieku w Polsce dominowało "W Litwie, W Ukrainie". Czy popełniali błąd?

Nie,liczy się tylko zdanie półanalfabety z Cohones.
Papier przyjmie wszystko, Ty ogólnie czytasz dużo bzdur. Na Ukrainie, koniec tematu![]()
I jak zwykle za głupi by wyłapać sarkazm - ziobro zaskoczenia.
Halibut 2.0 znowu się zesrał. Czuć smród![]()
Jeśli osobnik A się zesrał, a powiedział mu o tym osobnik B to zesranym wciąż jest A, a nie B.Ale wiesz, że zesrać się, to może osoba, która pisze takie wulgarne rzeczy gdy polega w merytorycznej dyskusji?
Paradoksalnie dowodem na zesranie się jest, zamiast dyskutować, skwitowac wszystko "zesrales się".
Niestety, rzeczywistości nie oszukasz.

Ale wiesz, że Twoje wpisy nie są inteligentne tylko pseudointeligentneAle wiesz, że zesrać się, to może osoba, która pisze takie wulgarne rzeczy gdy polega w merytorycznej dyskusji?
Paradoksalnie dowodem na zesranie się jest, zamiast dyskutować, skwitowac wszystko "zesrales się".
Niestety, rzeczywistości nie oszukasz.
Jeśli osobnik A się zesrał, a powiedział mu o tym osobnik B to zesranym wciąż jest A, a nie B.
To, że B o tym powiedział, nie sprawia, że nagle A jest czysty a B zesrany...
Niestety, rzeczywistości nie oszukasz.![]()
Ale zeby ziomqa bronic? Miejmy graniceJeśli osobnik A się zesrał, a powiedział mu o tym osobnik B to zesranym wciąż jest A, a nie B.
To, że B o tym powiedział, nie sprawia, że nagle A jest czysty a B zesrany...
Niestety, rzeczywistości nie oszukasz.![]()
Ale wiesz, że Twoje wpisy nie są inteligentne tylko pseudointeligentne
Nie no, nie bronię i nie atakuję teraz nikogo.Ale zeby ziomqa bronic? Miejmy granice

O 13?
Sprawdź bebechy![]()
Mi chodziło o ukraińskich polityków, a nie o Ukraińców, którzy Tobie mówią dziękuję.Nie piszę tego by było inteligentnie, pisze to co myślę. To, że Ciebie to czasem przerasta i uciekasz się do "nie zesraj się"...cóż :p
Ale spokojnie. Kiedyś dorośniesz. I bez spiny, Ciebie obrażam dziś bez złości. Ze złością było wtedy, gdy parę miesięcy temu oburzylem się na jakiś Twój wpis o wdzięczności Ukraińców, że nie okazują smutku na ulicy itd. Wtedy mogłeś napisać "zesrales się" i byłoby to bliskie prawdy
Nie jestem ziomeq i po raz setny muszę to powtarzaćAle zeby ziomqa bronic? Miejmy granice
Już mu dajcie spokój.Bolesław/Filip przynajmniej potrafi napisać z sensem,a u ziomqa tego było na próżno szukać.Ale zeby ziomqa bronic? Miejmy granice
Po prostu znudzilo mu sie trolowanieJuż mu dajcie spokój.Bolesław/Filip przynajmniej potrafi napisać z sensem,a u ziomqa tego było na próżno szukać.

Ziomeq to nie był troll tylko spłakany kasztan i konfitura.Po prostu znudzilo mu sie trolowanie![]()
już wtedy pojawili się na ziemi Polskiej ukrofileCzyli jego zdanie nie może być argumentem ostatecznym.
Czytałem, że do XVIII wieku w Polsce dominowało "W Litwie, W Ukrainie". Czy popełniali błąd?