Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale się julka hildebrandt zesrała
Nic takiego nie było![]()
Im będzie przyjemnie z lampkami wepchniętymi w dupęNiestety debile nawet jak te lampki będą mieli w dupe wepchnięte się nie obudzą.
A co tu bronić?To prawda. Połowa z tych rzeczy to zwykle wymysły. Dlatego użyłeś znowu taktyki "nie zesraj się" gdy ktoś znowu wykazał, że nie masz racji :)
Nieprzypadkowo spośród tych setek razy gdy Cię nazywano w ostatnich miesiącach ruskim trollem, nie umiesz podać żadnych przykładów :) tylko z tego powodu, iż wiesz, że nic takiego nie było.
Ale ładnie się zesrales gdy ktoś kolejny raz zwrócił uwagę na wasze wyzwiska. Jebnales elaborat w ich obronie :)

A co tu bronić?
Prezydent wizytówka panstwa nadał status bohatera naziscie Kociubajle - to tyle w kwestii nazizmu w tym sztucznym kraju.
Gospodarkę nam rujnują bo tyle w nich kasy wpompowaliśmy się nie zwróci i te ręce do pracy nic tu nie dadzą - zwłaszcza,że zaraz nawet do kredytów będziemy im się dokładać jakby socjale to było mało.Plus kwestia masowego wyłudzania socjalu.
Propolskość też widać po tym jak nas traktują mimo tego ile nam zawdzięczają.
Kwestia asymilacji: widać jak na dłoni jak większość z nich jest roszczeniowa,a większość małych ukrów i tak uczy się zdalne co było swego czasu wklejane.
To jak nas wyzywałeś ruskimi trollami z farmy i płacą nam firmy czego nie potrafiłeś udowodnić pominę.
Także tego rób sobie szpagaty dalej, a ja się pośmieje![]()
Natrafiłem na takie coś w internecie, nie wiem gdzie, nie wiem skąd ale pasuje jak ulał.
Tak tylko to tu zostawiam
życząc smacznej kawusi i miłego dnia.
Moje uszanowanko.
View attachment 73856

Krążą między Polską a upadliną jak przed swiętami.
tak ryzykują dostanie ruską "bąbą" - są tacy odważni![]()
Gieroje!Krążą między Polską a upadliną jak przed swiętami.
tak ryzykują dostanie ruską "bąbą" - są tacy odważni![]()
Jezeli mowimy o prowokacji to pewnie Bialorusini dokladnie wiedzieli co sie moze stac i czego moga sie spodziewac. Chyba, ze sie okaze, ze to jakas para debili co pomylila droge.Myslisz, że wystraszą się gadki:). Żaden pilot jak mu system wyśle sygnał o namierzeniu nie jest zadowolony. Masz 100% pewności, ze to tylko straszenie? Popytaj pilotów jak jakiegoś znasz, jakie to fajne uczucie. O napełnieniu pampersów pisałem w przenośni, na zasadzie dyskomfortu, a boi się każdy.
Wrog mojego wroga jest moim przyjacielem.-Ukry walczą za Europę w tym Polskę
Tak-poprawią nam gospodarkę
Tak-poprawią nam demografię
Bardziej niz wiele innych krajow z tzw Zachodu to na pewno.-są krajem nam przychylnym
Nie wiem-nazizm jest u nich promilem
Nie wiem-kult upa jest promilem
Tak-łatwo się zasymilują
Mam nadzieje, ze juz tam jestesmy albo, ze nasze firmy beda jedne z pierwszych.-dostaniemy pierwszenstwo w odbudowie Ukrainy
Na jakiej podstawie tak sadzisz?Co wszystko jest kłamstwem.
Pewnie nie tak Polacy sobie wyobrazali "przyjazn". Pewnie niejednego zaskoczyla postawa Ukrainy w wielu kwestiach. Masz racje. Czy jest to powodem na to by teraz jednak odwrocic sie od nich i pozwolic innym wykorzystac ten potencjal polityczny i gospodarczy? Nigdy w zyciu. Dla mnie zaprzepaszczenie ogromnej szansy.Wypunktowanie ww kwestii było od razu zrównywane z bycie ruskim trollem,a głąby ukrolubne robiły gigantyczne szpagaty w obronie co było widać po jednym niezbyt lotnym osobniku tutaj.
Żeby nie było nie pije konkretnie do Ciebie, tylko do zjawiska.
Jezeli mowimy o prowokacji to pewnie Bialorusini dokladnie wiedzieli co sie moze stac i czego moga sie spodziewac. Chyba, ze sie okaze, ze to jakas para debili co pomylila droge.
Wrog mojego wroga jest moim przyjacielem.
Tak
Tak
Bardziej niz wiele innych krajow z tzw Zachodu to na pewno.
Nie wiem
Nie wiem
Tak
Mam nadzieje, ze juz tam jestesmy albo, ze nasze firmy beda jedne z pierwszych.
Na jakiej podstawie tak sadzisz?
Pewnie nie tak Polacy sobie wyobrazali "przyjazn". Pewnie niejednego zaskoczyla postawa Ukrainy w wielu kwestiach. Masz racje. Czy jest to powodem na to by teraz jednak odwrocic sie od nich i pozwolic innym wykorzystac ten potencjal polityczny i gospodarczy? Nigdy w zyciu. Dla mnie zaprzepaszczenie ogromnej szansy.
Ogólnie bym się zgodził,ale tu w praktyce dwóch naszych wrogów historycznych złapało się za bary.Wrog mojego wroga jest moim przyjacielem.
Uważam,że tamte załozenia są kłamstwem,bo widać jak nas traktują - kompletnie się z nami nie licząNa jakiej podstawie tak sadzisz?
Ogólnie bym się zgodził,ale tu w praktyce dwóch naszych wrogów historycznych złapało się za bary.
Odnośnie nazizmu,asymilacji i gospodarki odpisywałem już halibutence.
Uważam,że tamte załozenia są kłamstwem,bo widać jak nas traktują - kompletnie się z nami nie liczą
Ktoś już wrzucał do tego działu,że bodajże niemiaszki dostały już sporą pajdę przy odbudowie.
W praktyce zwiększyli nam tylko przestępczość.
To już załatwili ukraincy przedwojenni,którzy przyjechali z motywacją do pracy, a nie benefitów i nikt ich nie traktował jak świętych krów.No tak. Zwiększyli tylko przestępczość. Wcale nie mają nasze firmy większej liczby pracowników, nie napędza się handel. W ogóle. Tylko przestępstw dokonują xd tylko

To już załatwili ukraincy przedwojenni,którzy przyjechali z motywacją do pracy, a nie benefitów i nikt ich nie traktował jak świętych krów.
No i co z tego,że więcej wydają jak na ich socjale poszedł dodruk w chuj.Kredyty też im będziemy fundować
Półanalfabeta zmienił się teraz w specjalistę od ekonomii.![]()
Bo Vitas też.Ale to Ty zacząłeś byś specjalista od ekonomii xd i demografii
Bo Vitas też.
Kurwa 20 może jeszcze.No właśnie chodzi o to, że używając takiej szydery sam po sobie jedziesz.
Jak tam, znalazłeś już jakieś przykłady, chociaż 10, kiedy w ostatnich miesiącach nazywano Cię ruskim trollem?