Gibon
Shark Fights Heavyweight
Może trochę tak. Nie chcę by za szybko padli. Mają jeszcze dużo moskali do wybicia. Najlepszy byłby remisUkrofil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Może trochę tak. Nie chcę by za szybko padli. Mają jeszcze dużo moskali do wybicia. Najlepszy byłby remisUkrofil.
Może trochę tak. Nie chcę by za szybko padli. Mają jeszcze dużo moskali do wybicia. Najlepszy byłby remis
Te pizdy znowu sobie festyn urządzają zamiast walczyć
Bo cyganie też!
Cyganie to nie naród, tylko przybłędy chuj wie skądNa całym świecie mieszkańcy różnych narodowości różnych krajów tak robią. Nigdy cyganie nie grali ci przed targowiskiem?
I czemu mieliby nie móc tego robić, jak Polacy?
Jeżeli pracują, płacą podatki?

Bo cyganie też!
W każdym?I Polacy. I w każdym kraju. I nikt nie pierdoli, poza nacjonalistycznymi zjebami takich sebiksowych epitetów xd

W każdym?
Bylem i wczoraj i dzisiaj na rynku dosyć dużego Niemieckiego miasta. No możesz się zdziwić, ani cyganów ani Ukraińców, ani nawet turkow z harmoszkami nie widać.
![]()
I mają dużo wspólnego z ukrami - są bezczelni,żebrzą i mają zjebany mental.Cyganie to nie naród, tylko przybłędy chuj wie skąd
![]()
Ale zrozum,że on wie lepiej niż Ty bo wyczytał na tłiterze.W każdym?
Bylem i wczoraj i dzisiaj na rynku dosyć dużego Niemieckiego miasta. No możesz się zdziwić, ani cyganów ani Ukraińców, ani nawet turkow z harmoszkami nie widać.
![]()
No to czemu pisałeś że można spotkać w każdym?W większości rynków polskich miast też dziś nie spotkalbys grających Ukraińców ani cyganów, ani nawet Polaków
I mają dużo wspólnego z ukrami - są bezczelni,żebrzą i mają zjebany mental.
Ale zrozum,że on wie lepiej niż Ty bo wyczytał na tłiterze.
Powiedz coś czego nie wiemy.ale wyszedłbym na upośledzonego.
No to czemu pisałeś że można spotkać w każdym?
Wiesz co jest obecnie najlepsze w Niemczech? Brak w koło tego psiego języka.
Powiedz coś czego nie wiemy.
Ale to Ty pisałeś wcześniej że to się dzieje wszędzie po czym że w sumie to nie.Bo w każdym kraju można xd
W Berlinie też widziałem kilka razy drących coś do mikrofonu ludzi.
Wręcz niemożliwe by było by kraj który ma kilkadziesiąt milionów mieszkańców, i miliony imigrantów nigdy nie miał na ulicy podobnych akcji.
Ba, na Alexander platz był taki chyba Hiszpan 8 lat temu który puszczał muzyczkę, i śpiewał jakieś latino.
Jakiś nawołujących chyba polityczne i religijne rzeczy też się spotykalo. Ba, ktoś tu nawet wrzucał że robiono prorosyjskie pikiety, przez Rosjan. Z mikrofonami.
Więc absurdem jest twierdzić, że w Niemczech to się nie zdaza, bo akurat dziś tego nie widziałeś xd

Wrzuciłem post gdzie jak na dłoni widać jak jegomoście w wieku poborowym robią jakieś manifestacje by wspierać ich kraj zamiast samemu walczyć.Zrób żart którego nie znamy, gdy twój oponent wykazał kolejny raz Twoje błędy logiczne, i uciekasz się do takich żartów by to ukryć.

Ale to Ty pisałeś wcześniej że to się dzieje wszędzie po czym że w sumie to nie.
![]()
Wrzuciłem post gdzie jak na dłoni widać jak jegomoście w wieku poborowym robią jakieś manifestacje by wspierać ich kraj zamiast samemu walczyć.
A ty wypierdalasz z jakimiś cyganami czy Polakami w Chicago.
I @Siwy25_1 ma tu racje,helmuty nie są tak strawni na te ich pierdolenie jak my,którzy robimy im lagę na każdym kroku.
Standardowo dostałeś irracjonalnej sraczki intelektualnej połączonej z alergią na używanie mózgu kapitanie ukraina.
Zapytałbym GDZIE jest twoja logika,ale to pytanie retoryczne
Podpowiedz:jest razem z godnością i pieniędzmi na wesele.
A jak dodatkowy chromosom pozwola ci zinterpretować wrzucane treści to już nie moja sprawaCzyli nie chodzi o to, że robią publiczna akcje, co robi się wszędzie na świecie, w każdym kraju, ale o to, że są w wieku poborowym i nie walczą? A widzisz, kierowałem się opise tweeta w którym było o tym pierwszym. O tym, że uważasz iż gdy jest wojna powinno walczyć 100 % mężczyzn w wieku poborowym wiemy, znany jesteś z takich i innych głupot.

A jak dodatkowy chromosom pozwola ci zinterpretować wrzucane treści to już nie moja sprawa![]()
Jak to co? Nic nie powiedząDziś dzień sądu 11 lipca, ciekawe co te ukraińskie kurwy powiedzą, nie mogę się doczekać.
Ja mam wrażenie, że u nich korupcja jest chyba mniejsza niż u nas na wysokim szczeblu, lub ew działająca na korzyść Ukrainy, skoro oni wyciągają maksimum korzyści dla swojego kraju, a my, od poziomu rządowego, za parę zł łapówek, robimy antypolskie wały jak np te ze zbożem.