Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
głupio będzie zostać pobitym przez ukrów we własnym kraju po tylu godzinach poswięconych w internecie na bronieniu ich i wypisywania "zalet" przebywania u nas. Odpuść sobie :DO kurwa, ubiorę!
głupio będzie zostać pobitym przez ukrów we własnym kraju po tylu godzinach poswięconych w internecie na bronieniu ich i wypisywania "zalet" przebywania u nas. Odpuść sobie :D

Kolego, lubię Cie ale oprzytomniej! Żaden Ukr na nas nie zapierdala! Ukr zapierdala na siebie. Wręcz to my utrzymujemy całą bandę Ukrów! Jeżeli myślisz, że Ukr będzie pracował za grosze to się mylisz! Oni dostali socjal, służbę zdrowia, już teraz pojawiły się całe bandy małych Ukrów. Pierwszeństwo w przedszkolach, pierwszeństwo w szkołach itd.. Moja żona powiedziała mi dzisiaj, że zaczyna się czuć jak gość we wlasnym kraju. Takie słowa usłyszeliśmy też dzisiaj wychodząc z kina od młodych ludzi. Dzisiaj przeczytalem, że Zelenski grozi nam, żebyśmy uważali bo wojna może przyjść do Polski. No żesz kurwa jego ukraińska mać. BTW mój osobisty Ukr został już spacyfikowany. Jechałem sobie ma strzelnicę, krótka w kaburze (nie w majtkach jak u zera) ale widoczna bo gorąco kilka innych w specjalnej walizce. Ukr akurat wyjeżdżał, zobaczył, pogrozilem paluchem i Maccan grzecznie stoi na swoim miejscu. Wot gieroj!!!
Robin Hood chodził w rajtuzach, to wiele wyjaśnia:). Zapomniał dodać, że Ukry walczą jeszcze za swiaty równoległe. Skad sie takie dzbany biorą?
Beda robic na nasze emerytury a my bedziemy popijac drinki z palemkami w cieplych krajachNie no,przecież będziemy mieli duży udział w odbudowie upainy![]()
Już na nas zapierdalają!Beda robic na nasze emerytury a my bedziemy popijac drinki z palemkami w cieplych krajach
A upaińcy w odbudowie naszych emerytur i demografii.Nie no,przecież będziemy mieli duży udział w odbudowie upainy![]()
W końcu biorą emerytury po tygodniu pracyA upaińcy w odbudowie naszych emerytur i demografii.
Demografii szczególnie, ostatnio wpadły mi w oko statystyki zachorowalności na rzeżączke i kiłę. Drastycznie wzrosły od pojawienia się naszych braci. Jakiś łeb tłumaczył, że to wcale nie tak, bo nie i tyle:). Powoli zaczynam im źle życzyć.A upaińcy w odbudowie naszych emerytur i demografii.
Halibut się zwał?Jakiś łeb tłumaczył, że to wcale nie tak, bo nie i tyle:).

Nie wiem czy Halibut ma doktorat nauk medycznych :)Halibut się zwał?![]()
Żeby tylko!Nie wiem czy Halibut ma doktorat nauk medycznych :)