Vvallachia
UFC Heavyweight
Podobno wszystko się zaczęło bo najebany ruski pułkownik kazał strzelać do grupy Wagnera
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
co ten kloszard wieszczył?My też mamy takiego ulicznego wieszcza:
Kiedy byli wolni toczyli wieczne wojny domowe, żyli po plemienne mu i w biedzie. Za Putina przyszła stabilizacja biedy.

@Karateka@ przemówił ludzkim głosemProponuję zignorować wymiany zdań z Halibutem, bo to nie ma sensu i wymieniajmy się informacjami na temat awantury Prigozin-Szojgu i jej następstw, tak jak dotychczas.
@Karateka@ przemówił ludzkim głosem

Podobno Ruskie składają broń przed Wagnerowcami, albo sie dołączaja bo nie chcą się z jimi bić przez ich renomę rzekomych bohaterów A Ci maja rzeczywiście iść na Moskwę - Ale JAJA!
dla mnie gada z sensemA to jakubiak ma jakieś pojęcie o geopolityce? Daj pan spokój z tym typem.
Zaraz będzie wysyp jakubiaków u zychowiczów i innych bartosiaków piszących książki "pucz w rosji - jedyna słuszna analiza"A to jakubiak ma jakieś pojęcie o geopolityce? Daj pan spokój z tym typem.
No i halibut tłumaczący tu „na chłopski rozum” to co się dzieje wraz z konsekwencjami.Zaraz będzie wysyp jakubiaków u zychowiczów i innych bartosiaków piszących książki "pucz w rosji - jedyna słuszna analiza"

Było, bano i kolejny ciekawy news
Łukaszenko spierdolił z Białorusi
Co ban - dobrze, ze pisze ja nie wiedziałemByło, ban![]()
Nie widziałem wcześniej, wybaczByło, ban![]()

Ale zrozum,że wagnerowcy mogą mieć atomówkę.No i halibut tłumaczący tu „na chłopski rozum” to co się dzieje wraz z konsekwencjami.![]()
Nie no, jest sytuacja wyjątkowa, dynamiczna, zmienna. Trochę musimy zluzować standardy by w temacie nie pozostał wyłącznie ekspert o bardzo małym rozumku.Było, ban![]()
Jak tak dalej pójdzie to oni zaraz będą mieli atomówkiAle zrozum,że wagnerowcy mogą mieć atomówkę.
Nie no, ja się bawie doskonale. Jest sensownie, jest też z jajem, śmieszkotwitter również daje radęNie no, jest sytuacja wyjątkowa, dynamiczna, zmienna. Trochę musimy zluzować standardy by w temacie nie pozostał wyłącznie ekspert o bardzo małym rozumku.

ALE JAJAJak tak dalej pójdzie to oni zaraz będą mieli atomówki