Konflikt Rosja-Ukraina

Kowal ty kurwo banderowska i tępy mongole
putinlaugh.gif

1687601275892.png

Dobra, jak coś zobaczę to też wkleję, nie lubię tych naszych ekspertów więc to Wy weryfikujcie czy nie pierdolą trzy po trzy bo ja nie mam do nich cierpliwości.

zIwKsVxZy1iU0eUpsCcn18khrXNeduvi.jpg

Gosc od poczatku konfliktu jest dość znany, bialorusin z legionow wolnej bialorusi czy jakos tak. Ciekawe jaki bedzie miec komunikat, chociaz troche sie domyslam.

Podobno prigozyny walili w chuja z rozliczaniem sie z amunicji i przygotowywali sie do tego dluzszy czas. Ciekawie

Lubie takie prowo.:jjsmile:

Jak to bylo z tymi uchodzcami? W przypadku ukrow pisales same superlatywy a teraz piszesz o fali uchodźców jako glownym zagrozeniu konfliktu w bialorusii?

Nie pisałem o samych superlatywach, po prostu na nich się skupiałem, jeżeli inni pisali same negatywy, a o wielu negatywach sam pisałem.

I nie widzę tu nic sprzecznego. Gigantyczna fala uchodźców to zawsze jest kryzys, i widziałem go też i na początku tej wojny, nawet tu pisałem, że dzięki postawie Polaków poradziliśmy sobie z tym kryzysem i nie nastąpiła żadna katastrofa humanitarna. Czy to oznacza, że uważam iż poradzilibyśmy sobie gdyby nastąpił kilka razy większy? No nie.

Nie pisałem o samych superlatywach, po prostu na nich się skupiałem, jeżeli inni pisali same negatywy, a o wielu negatywach sam pisałem.

I nie widzę tu nic sprzecznego. Gigantyczna fala uchodźców to zawsze jest kryzys, i widziałem go też i na początku tej wojny, nawet tu pisałem, że dzięki postawie Polaków poradziliśmy sobie z tym kryzysem i nie nastąpiła żadna katastrofa humanitarna. Czy to oznacza, że uważam iż poradzilibyśmy sobie gdyby nastąpił kilka razy większy? No nie.
Racja, lecz idac dalej to przeciez nie wszyscy zostana w polsce a czesc na pewno wroci do siebie :beczka:

Dobra koniec offtopu, wrzucajcie co ciekawsze. Bez odbioru

Racja, lecz idac dalej to przeciez nie wszyscy zostana w polsce a czesc na pewno wroci do siebie :beczka:

Dobra koniec offtopu, wrzucajcie co ciekawsze. Bez odbioru

Czesc jakaś pewnie wróci gdy sytuacja się uspokoi. Ale co to zmienia przy tu i teraz jakby już był kryzys gigantyczny?

Dobra, koniec.

Cudownie, dotychczasowi sojusznicy pokazują środkowy palec Rosji:

Walki trwają:

Góralczyk daje 2 dni na stłumienie buntu, inaczej wojna domowa

jarasz się tymi ustawionymi scenami? wagnerowcy na pozycjach bojowych w centrum miasta a wokół nich dzieci nagrywające tik toki... już ostrzały kijowa były lepiej ustawione

Może dlatego usunięto wiceministrów i wsadzono kaczora, bo góra wiedziała z wywiadu co nas czeka, i zwiększają decyzyjność władzy?

Serio bierzesz taka opcje pod uwagę?

Ten wielki demiurg z Żoliborza nie wie co będzie jadł jutro na obiad a co dopiero przewidywanie konfliktu domowego w Rosji.

:jarolaugh:

Serio bierzesz taka opcje pod uwagę?

Ten wielki demiurg z Żoliborza nie wie co będzie jadł jutro na obiad a co dopiero przewidywanie konfliktu domowego w Rosji.

:jarolaugh:

Nie no, wiele służb z pewnością wiedziało. Pytanie czy np Ukraińcy lub Amerykanie nas poinformowali. Lub nasze służby nasze władze.

Heh, to bawi dziś jeszcze mocniej:

Screenshot_2023-06-24-13-20-16-677_com.twitter.android.jpg

Ktoś wie jak sytuację komentują Ci od "to nie nasza wojna" i onuce?

Rola nie ma czasu

Back