Konflikt Rosja-Ukraina

Mastermind - najpierw go obrażają, a potem Rosja w ogniu :beczka:
20230624_134043.jpg

Naiwniak, uwierzyłeś w wojnę domową?

:lesnarhappy:

TO JEST GEOPOLITYKA DZIECI! :jjsmile:

Mosty pod Moskwą będą za chwilę wysadzać :happy dance:

Kurwa! Panie i Panowie jeżeli to jest prawda i nie żadna ustawka żeby się wycofać z tej wojny bo się impreza przestała domykac finansowo itd. to własnie zaczął się realizowac potencjalnie najlepszy scenariusz dla Polski.

Ja pierdolę jakby te czeczeńskie psy khadyrova wychodowały jaja + może się zjednoczyły z Gruzją itd. to by się wyzwolili a nawet wjechali w Ruskich teraz jak w masło - idealny moment ale po co skoro przyjemnie pieniążki płyną z Moskwy do Khadyrova wtedy on i właśną Matkę sprzeda i na kolana przed Putinem....
Są niby siły Iczkerii co przeciwne Kadyrowowi, ale oni chyba prawie całą "armię" na Ukrainie mają

Ja pierdolę jakby te czeczeńskie psy khadyrova wychodowały jaja + może się zjednoczyły z Gruzją itd. to by się wyzwolili a nawet wjechali w Ruskich teraz jak w masło - idealny moment ale po co skoro przyjemnie pieniążki płyną z Moskwy do Khadyrova wtedy on i właśną Matkę sprzeda i na kolana przed Putinem....

Czeczencom władza Rosji wyszła na dobre

teraz mi makiaweliczny scenariusz przyszedł do głowy, że oni mogli to ustawić w ten sposób że prigożyn tera może potencjalnie przejąc kontrolę i wystrzelic jakies BOMBKI a potem wszyscy powiedzą że to Separatyści z Prigożynem przecież a nie Rosja - Paaanie przecie oni nas napadli... Czujecie? :eddieconspiracy:

Czeczencom władza Rosji wyszła na dobre

No naaaa pewno szczególnie wojny czeczeńskie i wymordowanie 100 tys obywateli? Piszę się że jedna trzecia narodu i masa emigracji na Zachód.

teraz mi makiaweliczny scenariusz przyszedł do głowy, że oni mogli to ustawić w ten sposób że prigożyn tera może potencjalnie przejąc kontrolę i wystrzelic jakies BOMBKI a potem wszyscy powiedzą że to Separatyści z Prigożynem przecież a nie Rosja - Paaanie przecie oni nas napadli... Czujecie? :eddieconspiracy:

No naaaa pewno szczególnie wojny czeczeńskie i wymordowanie 100 tys obywateli? Piszę się że jedna trzecia narodu i masa emigracji na Zachód.

Kiedy byli wolni toczyli wieczne wojny domowe, żyli po plemienne mu i w biedzie. Za Putina przyszła stabilizacja, hajs, rozwój, cywilizacja.

Back