Miskatonic
Vale Tudo Championship
Kowal ty kurwo banderowska i tępy mongole
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Proponuję zignorować wymiany zdań z Halibutem, bo to nie ma sensu i wymieniajmy się informacjami na temat awantury Prigozin-Szojgu i jej następstw, tak jak dotychczas.

Rozłam?
Dobra, jak coś zobaczę to też wkleję, nie lubię tych naszych ekspertów więc to Wy weryfikujcie czy nie pierdolą trzy po trzy bo ja nie mam do nich cierpliwości.

Lubie takie prowo.Jak to było z tymi żartami od roku? Że zaraz pójdą wojska na Moskwę? Xd

Nigdy nie było sztamyRozłam?
Lubie takie prowo.
Jak to bylo z tymi uchodzcami? W przypadku ukrow pisales same superlatywy a teraz piszesz o fali uchodźców jako glownym zagrozeniu konfliktu w bialorusii?
Racja, lecz idac dalej to przeciez nie wszyscy zostana w polsce a czesc na pewno wroci do siebieNie pisałem o samych superlatywach, po prostu na nich się skupiałem, jeżeli inni pisali same negatywy, a o wielu negatywach sam pisałem.
I nie widzę tu nic sprzecznego. Gigantyczna fala uchodźców to zawsze jest kryzys, i widziałem go też i na początku tej wojny, nawet tu pisałem, że dzięki postawie Polaków poradziliśmy sobie z tym kryzysem i nie nastąpiła żadna katastrofa humanitarna. Czy to oznacza, że uważam iż poradzilibyśmy sobie gdyby nastąpił kilka razy większy? No nie.
Racja, lecz idac dalej to przeciez nie wszyscy zostana w polsce a czesc na pewno wroci do siebie
Dobra koniec offtopu, wrzucajcie co ciekawsze. Bez odbioru
Cudownie, dotychczasowi sojusznicy pokazują środkowy palec Rosji:
Walki trwają:
Góralczyk daje 2 dni na stłumienie buntu, inaczej wojna domowa
jarasz się tymi ustawionymi scenami? wagnerowcy na pozycjach bojowych w centrum miasta a wokół nich dzieci nagrywające tik toki... już ostrzały kijowa były lepiej ustawione
Elegancko się młócą, tyle że to nie Donbas
Lepszego plottwista chyba by nawet Bareja nie wymyśliłA niech się najlepiej pozabijają
Cała inwazja do dzisiaj to tylko ośmieszenie się Rosji na scenie politycznej

Lepszego plottwista chyba by nawet Bareja nie wymyślił![]()
jarasz się tymi ustawionymi scenami? wagnerowcy na pozycjach bojowych w centrum miasta a wokół nich dzieci nagrywające tik toki... już ostrzały kijowa były lepiej ustawione

Może dlatego usunięto wiceministrów i wsadzono kaczora, bo góra wiedziała z wywiadu co nas czeka, i zwiększają decyzyjność władzy?

Serio bierzesz taka opcje pod uwagę?
Ten wielki demiurg z Żoliborza nie wie co będzie jadł jutro na obiad a co dopiero przewidywanie konfliktu domowego w Rosji.
![]()
Zaraz wracam, ide sie zesraćScurvol? Wróciłeś?
istniejącą ale ustawioną i bardzo naciąganą, tak że na popularnym jutubowym gównokanale słyszałem o wojnie domowej w rosji na rok 2023Że też naiwniacy ciagle się nabierają na tą nieistniejącą wojnę.
Zaraz wracam, ide sie zesrać
istniejącą ale ustawioną i bardzo naciąganą, tak że na popularnym jutubowym gównokanale słyszałem o wojnie domowej w rosji na rok 2023