Konflikt Rosja-Ukraina

Ukrofile możliwe, że popuścili żółtym po galotach.
Rekin pożarł orka.

FyIXNylWIAURUTZ.jpeg

No w końcu się coś zaczyna dziać. Nie kumam tylko czemu szoszony się tak rozciągneły zamiast skupiać się na jednym punkcie. Może chcą zobaczyć gdzie będzie najłatwiej zaatakować. W TV będzie teraz niezła propaganda. Polecam telegramki ukraińskie i rosyjskie.

polskim faszystom
O kurwa. Siedzę w knajpie, czekam na żarcie, zaglądam na cohones i dopiero teraz się zorientowałem co odjebałem!
:homer:
Złapany zostałem może max 4 razy przez te wszystkie lata ale takiego byka jeszcze nie strzeliłem. Te psychologiczne wtręty odnośnie dysleksji być może rzeczywiście mają sens, prawda @szplin ? :robertmakeup:

Te mapki raczej się zgadzają bo na ruskim telegramie w miarę to samo podają . Dzisiaj jest napierdalanka na pełnej chyba bo bardzo mało informacji od ukrów i ruskich.

Zajebisty materiał! Dzieki za wrzutę - jakies źródło?

Jedyne czego tutaj nie rozumiem to dlaczego po rzuceniu smoke'ów on nadal stał w tym samym miejscu? Mi się tak na instynkt wydaje że powienien choć trochę się ruszyć tym wozem w razie jakby ktos walił w niego na pamięć ale pewnie się nie znam.

Czego wymagać od prostych rolników którzy wgle nie kumają oc co w tym wszystkim chodzi... ogólnie to jest pojebane - bo przeciez było wiadomo, ze będą takie problemu conajmniej rok temu... nasz rząd to ciule - mogli temu zapobiec ale są ułomni...

No spoko wiesz to żadne odkrycie to jest oficjalnie teraz najbardzoiej nasycony polami minowymi teren na świecie. podobno jednym z głównych powodów dlaczego ta ofensywa sie tak przełużała to to że musieli skrycie rozminowaywać podejścia a to trwa. Przejebane to jest to że tysiące tych min poszło od wodę wraz z rozjebaniem tej tamy generalnie to Ruscy tam odpierdalają tam na Wschodzniej ukrainie to tak jakby ktoś do lasku obok twojego domu wylewał ścieki i wywalał gruz.... te tereny będe nie do życia przez dziesięciolecia...

Zajebisty materiał! Dzieki za wrzutę - jakies źródło?

Jedyne czego tutaj nie rozumiem to dlaczego po rzuceniu smoke'ów on nadal stał w tym samym miejscu? Mi się tak na instynkt wydaje że powienien choć trochę się ruszyć tym wozem w razie jakby ktos walił w niego na pamięć ale pewnie się nie znam.

Czego wymagać od prostych rolników którzy wgle nie kumają oc co w tym wszystkim chodzi... ogólnie to jest pojebane - bo przeciez było wiadomo, ze będą takie problemu conajmniej rok temu... nasz rząd to ciule - mogli temu zapobiec ale są ułomni...

No spoko wiesz to żadne odkrycie to jest oficjalnie teraz najbardzoiej nasycony polami minowymi teren na świecie. podobno jednym z głównych powodów dlaczego ta ofensywa sie tak przełużała to to że musieli skrycie rozminowaywać podejścia a to trwa. Przejebane to jest to że tysiące tych min poszło od wodę wraz z rozjebaniem tej tamy generalnie to Ruscy tam odpierdalają tam na Wschodzniej ukrainie to tak jakby ktoś do lasku obok twojego domu wylewał ścieki i wywalał gruz.... te tereny będe nie do życia przez dziesięciolecia...
Tylko dlaczego uzywają do tego leopardów skoro sami się przyznali, że przełamują dopiero pierwszą linie, a druga jest najcięższa. Chodzą pogłoski, ze te foty to może być photoshop.

Edit. 1leopard, 1YPR i 1 bradley podobno juz wczesniej były udokumentowane.

Tylko dlaczego uzywają do tego leopardów skoro sami się przyznali, że przełamują dopiero pierwszą linie, a druga jest najcięższa. Chodzą pogłoski, ze te foty to może być photoshop.

Edit. 1leopard, 1YPR i 1 bradley podobno juz wczesniej były udokumentowane.
chuj wie jak to jest, ale masz rację że logika by nakazywała jechac rekonesans/szpicę czymś mniej wartościowym a bardziej zwrotnym itd. :frankapprove:

Back