utatek
Bellator Heavyweight
Honor geroya!Nisko oceniacie swoich kumpli razem z tym farmazonem na multi. Myslisz ze ukr nie jest w stanie napisac polacy, polaki, polska? Cos go blokuje?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Honor geroya!Nisko oceniacie swoich kumpli razem z tym farmazonem na multi. Myslisz ze ukr nie jest w stanie napisac polacy, polaki, polska? Cos go blokuje?![]()
Nisko oceniacie swoich kumpli razem z tym farmazonem na multi. Myslisz ze ukr nie jest w stanie napisac polacy, polaki, polska? Cos go blokuje?![]()

to zależy czy ubiegają się o Kartę PolakaNisko oceniacie swoich kumpli razem z tym farmazonem na multi. Myslisz ze ukr nie jest w stanie napisac polacy, polaki, polska? Cos go blokuje?![]()

Pytanie po co mieliby jedni i drudzy pisac cyrlica wiecej kiedy polacy nie znaja tego dukania? Podpis nazistowskiego ugrupowania jest po rusku i tyle wystarczy, reszta przekazu raczej powinna byc po polsku, chyba ze celem bylo jedynie zniszczenie scianyOczywiście, że są w stanie. Nie twierdziłem, że nie są.
Po prostu widzę tu oczywista prowokacje, a dlaczego, już było napisane. I tyle, moja opinia.
A Ty myślisz, że Polacy nie są w stanie zrobić takiej prostej prowokacji? Że Polak nie byłby w stanie tego napisać?
Gdyby byli mądrzejsi to by więcej cyrylicy tam dali, a nie tylko jedno proste słowo "Azow" cyrylica. Byłoby to wiarygodniejsze.

Pytanie po co mieliby jedni i drudzy pisac cyrlica wiecej kiedy polacy nie znaja tego dukania? Podpis nazistow jest po rusku i tyle wystarczy, reszta przekazu raczej powinna byc po polsku, chyba ze celem bylo jedynie zniszczenie sciany![]()
Przeciez tymi wysrywami o putinie to ukry dewastowaly nasz kraj od poczatku wojny. Pomniki, mury itd w kazdym wiekszym miescie niestety mozna to zobaczyć. Najsmieszniejszym faktem bylo ze nikt ich za to nie scigal i nie zrobil z tym porzadku. Takze to akurat zdaje sie trzymac calego tego obrazkaBo takie rzeczy piszą zwykle jakieś ameby niewykształcone. Szybko, brzydko.
A tutaj to wygląda jakby pisały jakieś Szpliny, wszystko co najgorsze kojarzy się z Ukraińcami w jednym miejscu, nawet nie patrząc na to, że np Azowcy nie mają nic wspólnego z banderą i upa, dwa różne nacjonalizmy i jedni i drudzy nie używają symboliki drugich, przynajmniej azowcy banderowskich.
A tutaj ktoś kto to pisał "Ukraińskie zlo- Azow i bandera, więc umieścimy to i to". I jeszcze ten fuck Putin, z dupy. Cała akcja miała być skierowana tylko do Polaków, by ich obrażać, że aż dobrze nauczyli się pisać łacińskim, ale jebneli jeszcze coś z dupy o Putinie, bez związku z celem jakin było obrażanie, kompletnie też z dupy i bez powodu, Polaków.
Przeciez tymi wysrywami o putinie to ukry dewastowaly nasz kraj od poczatku wojny. Pomniki, mury itd w kazdym wiekszym miescie niestety mozna to zobaczyć. Najsmieszniejszym faktem bylo ze nikt ich za to nie scigal i nie zrobil z tym porzadku. Takze to akurat zdaje sie trzymac calego tego obrazka
Czyli pogroziłeś koledze co nie ma żadnego pokrycia,a następnie uciekasz z forum-bardzo ambitnie.Nie znam kontekstu.
Po prostu zamierzam przywrócić niektórym świadomość, że słowa mają wagę.
Bartek jest jeszcze młodym chłopaczkiem. Jak przyjdzie z mamą kilka razy się potłumaczyć a potem kilkadziesiąt godzin pozamiata ulice w czynie społecznym to może mu się coś w głowie poprzestawia jeszcze. Trzeba ratować człowieka dopóki całkowicie nie przesiąknie jadem, wylewającym się z tego forum.
Ja tymczasem kończę z tym forum bo człowiekowi jest po prostu wstyd, że ma tu konto.
Peace, a ludziom tutaj życzę żeby przestali patrzeć na świat przez pryzmat swoich uprzedzeń. A także żeby nigdy poza granicami Polski nie spotkali się z taką postawą jaką oni prezentują tutaj wobec innej nacji.

Pewien "naukowiec" nazwał mnie amebą niewykształconą![]()
![]()
Ja Wam mówię. Jak już opadnie cały kurz propagandy, jednej i drugiej, to z tej wojny powyłażą piękne potworki.
kończę z tym forum bo człowiekowi jest po prostu wstyd, że ma tu konto
Czyli pogroziłeś koledze co nie ma żadnego pokrycia,a następnie uciekasz z forum-bardzo ambitnie.
Zrobiłeś mi dzień![]()
Człowieku, czy tu ktokolwiek cieszy się ze śmierci przypadkowych ludzi? Tu bardziej chodzi o zwrócenie uwagi na amok z tym co się dzieje. Naczelnym interesem Polaków jest Polska, nie Ukraina. Wojna to gówno i oby nigdy żadnej już nigdzie nie było. Smieszne jest to cieszenie się, że "giną orki"? Nie, bo pewnie większość z tych ruskich chłopów też nie ma ochoty nadstawiać głowy za interesy cara. A jednak wśród ukrolubnych cały czas pojawia się narracja, że to dobrze, że oni giną.Nadal czekam na usunięcie konta :)
Nie, po prostu posiadanie czegokolwiek wspólnego z ludźmi pokroju szplina czy ketraaba jest dla mnie zwyczajnie obrzydliwe. Nie chcę być z nimi kojarzony bo się nimi po prostu brzydzę. Ktoś kto cieszy się ze smierci ludzi broniących swojego kraju albo na każdym kroku wyzywa inną nację od podludzi zwyczajnie zasługuje jedynie na tyle żeby ich wypchnąć poza margines społeczeństwa. Zresztą szplin już tam jest.
Niech sobie zyja, niech sobie dalej noszą cement - ale z daleka ode mnie. Coś mi się zresztą wydaje, że do tych samych restauracji to my nie chodzimy.
A myślisz, że tekst o robotach społecznych był przypadkowy? Jeżeli uważasz, że było to puste to cóż - przekonamy się.
Tolerowałem wiele rzeczy pisanych tutaj, ale cieszenia się ze śmierci innych ludzi nie będę. Zwłaszcza z ust kogoś kto w życiu codziennym jak jest wichura to musi zostać w domu, bo wiatr go przerzuca z jednej strony ulicy na drugą.
Człowieku, czy tu ktokolwiek cieszy się ze śmierci przypadkowych ludzi? Tu bardziej chodzi o zwrócenie uwagi na amok z tym co się dzieje. Naczelnym interesem Polaków jest Polska, nie Ukraina. Wojna to gówno i oby nigdy żadnej już nigdzie nie było. Smieszne jest to cieszenie się, że "giną orki"? Nie, bo pewnie większość z tych ruskich chłopów też nie ma ochoty nadstawiać głowy za interesy cara. A jednak wśród ukrolubnych cały czas pojawia się narracja, że to dobrze, że oni giną.
Ja nie mam nic do indywidualnychj ukraińców, ale mam dużo do nich jako całości. Są zaszłości, które nam ciążą i nigdy nie zostały rozwiązane, a tacy jak Ty i Tobie podobni przyczyniają się do tego, że dziś mamy polski obozy zagłady, że żydzi chcą od nas kamienice, z których pojedyncza cegła w 1945 nie została. Ukraińcy nigdy nie byli i nie będą mi braćmi. Nie zrobili nic by nimi być. Z podobną rezerwą podchodzę do rusków czy szwabów.
Jesteś typowym przemądrzałym lemingiem, który myśli, że stoi wyżej na drabinie społecznej i każdego kto nosi cement traktuje z góry. Pan gardzący "marginesem społecznym" nagle się znalazł i będzie moralizował.
"
Jak na kogoś kto wytyka innym pogardę sam nią mocno emanujesz.Niech sobie zyja, niech sobie dalej noszą cement - ale z daleka ode mnie. Coś mi się zresztą wydaje, że do tych samych restauracji to my nie chodzimy.
A myślisz, że tekst o robotach społecznych był przypadkowy? Jeżeli uważasz, że było to puste to cóż - przekonamy się.

Chyba mylisz kolegę Ketraba-Bartka z Bastkiem.Też na b,więc można się pomylić.Zwłaszcza z ust kogoś kto w życiu codziennym jak jest wichura to musi zostać w domu, bo wiatr go przerzuca z jednej strony ulicy na drugą.
A co w tym trudnego?Chciałbym zobaczyć jak w życiu codziennym broni swoich poglądów przed jakims Ukraińcem :)
Jak na kogoś kto wytyka innym pogardę sam nią mocno emanujesz.
Nacjonalizm jest według Ciebie złemNie no, pogarda wobec zamordystow, faszystów, nacjonalistów, komunistów zamordystow jest akurat usprawiedliwiona. Powinno się mieć pogardę dla zła. To zdrowe społecznie.
Sam życzysz nacjonalistom śmierci. Chociaż ja aż śmierci im nie życzę.

Pedalstwo i cały świat pod flagą tęczy jest SiIiIIIiIiIiIiiI!Nacjonalizm jest według Ciebie złem![]()
Sugerujesz zatem, że @szplin kłamie pisząc, że nie ma nic do "indywidualnych Ukrainców", bo wcześniej dawał wyraz pogardy nie tylko do tego ale i do innych narodów, czyli gardzi każdym z osobna jego przedstawicielem? Rozumiesz, że zarzuty tego kalibru aby niosły za sobą choć cień wiarygodności muszą być wsparte odpowiednimi przykładami? Oczywiście po za moralnym obowiązkiem, jeśli za człowieka moralnego się uważasz - innego nie masz w związku z tymi zarzutami.Człowiek który nazywa całe narody i całe masy podludzmi zwraca komuś uwagę, kto się z nim nie zgadza tego nazywa lemingami że ktoś stawia się wyżej od jakiegoś polskiego faszysty. Kuriozum.

Możesz określić czym usprawiedliwiasz pogardę dla nacjonalistów?pogarda wobec (...) nacjonalistów jest akurat usprawiedliwiona
okNadal czekam na usunięcie konta :)
Nie, po prostu posiadanie czegokolwiek wspólnego z ludźmi pokroju szplina czy ketraaba jest dla mnie zwyczajnie obrzydliwe. Nie chcę być z nimi kojarzony bo się nimi po prostu brzydzę. Ktoś kto cieszy się ze smierci ludzi broniących swojego kraju albo na każdym kroku wyzywa inną nację od podludzi zwyczajnie zasługuje jedynie na tyle żeby ich wypchnąć poza margines społeczeństwa. Zresztą szplin już tam jest.
Niech sobie zyja, niech sobie dalej noszą cement - ale z daleka ode mnie. Coś mi się zresztą wydaje, że do tych samych restauracji to my nie chodzimy.
Tolerowałem wiele rzeczy pisanych tutaj, ale cieszenia się ze śmierci innych ludzi nie będę. Zwłaszcza z ust kogoś kto w życiu codziennym jak jest wichura to musi zostać w domu, bo wiatr go przerzuca z jednej strony ulicy na drugą.
Chciałbym zobaczyć jak w życiu codziennym broni swoich poglądów przed jakims Ukraińcem :)
Reasumując - próbuj rozprawić się z tekstem, wyrażanym poglądem, a nie z osobą, która pisze tutaj lub wskazuje na coś niekoniecznie zgodnego z tym co na różne tematy w rzeczywistości sądzi. Tak więc wskaż na faszystowskie posty @szplina bo nazywając go polskim faszystom chyba wypada to zrobić? Po drugie musiałbyś wykazać, że post do którego powyżej się odniosłeś to są jego kłamstwa, a poprzednie w których rzekomo jest faszyzm - to prawda i rzeczywiste jego poglądy.![]()