vitas
KSW Heavyweight
Z tak toksyczną osobowością nic dziwnego.to co się dziwić że go baba po zaręczynach w dupę kopnęła przed ślubem
W necie ciężko go znieść.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Z tak toksyczną osobowością nic dziwnego.to co się dziwić że go baba po zaręczynach w dupę kopnęła przed ślubem
To co pisał tucznik to jest 100% prawdy. Jesteś po prostu debilem, ma którego nie warto tracić czasu. Ostatni raz, bo serio szkoda mi niedzieli.
Tak ty zakuty łbie, Polak mający więź z danym krajem ma pewnego rodzaju umowę. Aktualnie nie odkłada na swoją emeryturę tylko utrzymuje obecnych w tym swoich dziadków, wujków, rodziców itd. Ukrainiec, który ma tu tylko pracować, jaką niby ma motywację do tego, żeby płacić składki i odprowadzać podatki, skoro w dupie ma zarówno lokalną społeczność, jak również infrastrukturę, inwestycje itd., bo znowu "ma tu tylko pracować"? Nie twierdzę idioto, że większość. Jest tego w pytę chociażby w branży budowlanej, którą podałem jako przykład. Potwierdziłeś to, żeby za chwilę napisać, że Polacy też. A teraz mnie kretynie pytasz o dane, czyli to co napisałem w poście powyżej. I tak do usrania.![]()
Z tak toksyczną osobowością nic dziwnego.
W necie ciężko go znieść.
Typ połamany od roku wyzywa innych od pasożytówMnie przynajmniej jakieś tam chcą czasem, nie to co Ciebie, alkusa i pasożyta.
Tylko debil mógł wyciągnąć podobny wniosek, ale niczego innego się nie spodziewałem. Nierób, ćpun z podziurawionym mózgiem i ostatnia oferma z dużą ilością czasu wolnego, który w dyskusji nie próbuje zrozumieć drugiej strony. Bo Polacy też, pracowałem z tysiącami Ukraińców, moi znajomi i poproszę o więcej zdjęć, bo te są za stare. Serio szkoda czasu na wdawanie się w dyskusję i dawanie pożywki gamoniowi. Niech ginie przez zagłodzenie, czyli brak atencji. Dla kogoś takiego to najgorsza forma kary.Stary, ty myślisz że Polak robi na umowę po to by utrzymywać swoich rodziców? Lol.
Typ połamany od roku wyzywa innych od pasożytów
Patrząc na twoją aparycję to wolałbym zostać księdzem niż obracać takie szprychy jak ty, bo nie wkrecisz tutaj nikomu że Beyonce ci pachę lizała, to musiały być niezłe Fiony, by zwierząt nie razić użyje takiego określenia, a co do mojego życia seksualnego nie masz się co martwić, laski raczej wola tych pod 80 kg, nie pod 130 ;) no kwestia pasożyta była wyjaśniana nie raz, więc w sumie chciałbym przeczytać i się pośmiać z argumentów które pozwalają ci mnie tak nazwać, jedziesz misiu
Tylko debil mógł wyciągnąć podobny wniosek, ale niczego innego się nie spodziewałem.
wytrzymał byś
Nie.Wystarczą mi rozmówcy w necie z takich miejscPewnie szukasz w szkołach specjalnych.

Nie.Wystarczą mi rozmówcy w necie z takich miejsc![]()
Mnie w tej kwestii zastanawia, jaka jest alternatywa. Ty stawiasz sprawę uczciwe, mniej ukraińców, więcej azjatów. Ale już taki @szplin 'Polska dla Polaków', i większość osób anty, ma właśnie takie podejście. Ukraińcy won, a później się zobaczy. Braknie kilkuset tysięcy rąk do pracy w ciągu najbliższych lat i co wtedy?Uważam, że jedna narodowość, mocno nacjonalistycznie nastawiona, z kraju trzeciego świata, która historycznie nigdy nie była nam przychylna, w takiej liczbie jest groźna. Bo będą tworzyły się getta, bo nie będzie zachęt do asymilacji – bo będzie można żyć w kupie, równolegle do polskiego społeczeństwa. Bo będą przenosili swoje postsowieckie standardy tutaj.
Zobacz sobie jak z tym ostro walczy Dania. Jak rozgania towarzystwo, jak przeciwdziała nadmiernej emigracji i tworzeniu się gett.
Gdyby to byli pakisze to też bym nie był zadowolony – bo to również głośna i roszczeniowa nacja o wygórowanym mniemaniu o sobie. Wielokrotnie miałem nieprzyjemność z nimi współpracować.
Jakiś tam kluczem jest dywersyfikacja tych, których się przyjmuje. By nie tworzyły się roszczeniowe mniejszości i właśnie getta.
I preferowałbym skośnookich Azjatów z dalekiego wschodu ponad Ukraińców, hindusów czy pakiszów. Do Gruzinów stosunek mam neutralny – mają przynajmniej dobrą kuchnię i klasową brandy ;-) A i swojej „masie” nigdy nas nie przytłoczą, jak tamte trzy przeze mnie wymienione nacje.
Mnie w tej kwestii zastanawia, jaka jest alternatywa. Ty stawiasz sprawę uczciwe, mniej ukraińców, więcej azjatów. Ale już taki @szplin 'Polska dla Polaków', i większość osób anty, ma właśnie takie podejście. Ukraińcy won, a później się zobaczy. Braknie kilkuset tysięcy rąk do pracy w ciągu najbliższych lat i co wtedy?
A problem jest globalny. Wiadomo, że każdy by chciał, żeby pieniądze, mieszkania, przedszkola dla młodych były, żeby zahamować niską dzietność. I trzeba działać w tym kierunku, ale to może nam pomoże za lat +20 (o ile w ogóle ktoś za to na poważnie weźmie), a problem jest na już i najbliższe lata.
Patrząc na twoją aparycję to wolałbym zostać księdzem niż obracać takie szprychy jak ty, bo nie wkrecisz tutaj nikomu że Beyonce ci pachę lizała, to musiały być niezłe Fiony, by zwierząt nie razić użyje takiego określenia, a co do mojego życia seksualnego nie masz się co martwić, laski raczej wola tych pod 80 kg, nie pod 130 ;) no kwestia pasożyta była wyjaśniana nie raz, więc w sumie chciałbym przeczytać i się pośmiać z argumentów które pozwalają ci mnie tak nazwać, jedziesz misiu
Ty masz swoją rzeczywistość, ja mam swoją. Prawda może leży po środku, ale uważam, że bliżej tego, co ja napisałem. Nie zamierzam Cię przekonywać, bo mając dostęp do tych samych faktów intepretujemy je po swojemu – filtrując przez swój światopogląd, swoje uprzedzenia i swoje naiwności.Tylko, że w ich przypadku nic nie wskazuje na to, że będą robić getta. Jest ich już wielu a są mocno rozrzuceni po całej Polsce. Wyjątkiem pewnie jest np Wrocław, może tam są jakieś osiedla ukraińskie.
Czemu mieliby być nam groźni? Bo Wołyń? To już prędzej my dla nich za Wołyń. Szplin kiedyś pieprzył, że zrobią nam w przyszłości drugi raz Wołyń. Niby na jakiej podstawie? Wtedy dokonali rzezi na mniejszości Polskiej będąc większością, mając wizję jedmonarodowej Ukrainy. Teraz jest to niemożliwe, są i będą mniejszością, żadnej rzezi by nie zrobili, nie ma też ruchów dążących do tego by ..Polska była jednonarodową Ukraina xd
Czemu porownujesz do ciapatych w Danii, a nie Kanady, gdzie emigracja Ukraińców była porównywalna? Swoją drogą, co do zawsze nam nie przychylnej Ukrainy- dziś obchodzimy rocznicę powstania styczniowego w którym brali też udział Ukraińcy.
A tendencje agresji nacjonalistycznej widze głównie wśród Polakow w stronę Ukraińców. To straszenie, że będą nas chcieli zniszczyć jako naród to zwykła tępa propaganda która kończyła się holokaustami, Wolyniami itd. Chociażby tu na forum- stosuje się tępa propagandę w ich stronę, gada tylko o tym jakie zagrożenie dla nas stanowią i jak to będę chcieli nas niszczyć(po co mieliby to robić? ), Że nawet posiłkują się glupimy fejkami gdy już za mało jest jakiś prawdziwych ekscesów z Ukraińcami.
Takie Szpliny , Sykulscy i inni(tu na forum wprost niektórzy pisali, że czekają na pogromy) celowo grają na zwiększaniu agresji, że czekają na nią, nawet się z tym nie kryjąc. To tacy ludzie stanowią zagrożenie tu i teraz, a nie ukraińskie dziecko o którym można tylko mówić że "w przyszłości będzie zakładać getta i nam zagrażać, nie wiem jak, ale jakoś będzie"
Piszesz, że tu zaszczepia swoją dzika mentalność ze wschodu. I znowu- przykład Kanady. Były te same głosy. A no że dzicz, że przestępcy, że zacofani, że mocno trzymają się razem i będą stanowić zagrożenia. I co się okazało? Ze z czasem jest zupełnie odwrotnie, przyjmują mentalność i zasady państwa w którym żyją, a kolejne pokolenia kompletnie nie stanowiły zagrożeń.
Właściwie wydaje mi się, że na siłę starasz się udowodnić, że Ukraińcy będą jak muzułmanie. Niestety dla Ciebie- rzeczywistość tego nie potwierdza a wręcz temu zaprzecza. A Ukraińców i ich emigrację można porównać...do Polaków ...i innych emigracji ukraińskich. Tak jak my tak i oni tam gdzie się pojawili w większej fali emigracyjnej- nie stanowili problemu.
Nie wiem czemu w tym przypadku, wbrew logice, mieliby nagle, z dupy zacząć tworzyć odgradzające się i wrogie tubylcom getta jak ciapaci. Zwłaszcza, że mamy ich tu już wiele lat i nie widać takich tendencji
Bo Ukrainiec może się bać że za x lat zostanie wydymany przez te obce państwo w którym ma tak ochoczo płacić podatki i chuja z tego zobaczy? Albo liczy na to że za 2-5 lat wróci do siebie, więc na chuj ma płacić u nas podatki, przeleją mu to do ukraińskiego zusu? Taki kurwa bojownik jesteś slava a nawet z ich perspektywy jełopie jebany nie potrafisz spojrzeć, myślisz że 40 letni Sasza stwierdzi teraz że jebać, już nie wracam, zostaje Polakiem i zapierdalam od zaraz na swoją przyszłą emeryturę która nadejdzie za 25 lat? A jeszcze jak przez te kilka lat się bardziej zintegrują, czy poprostu ogarną co u nas się dzieje z systemem emerytalnym i ogólnie jak to wygląda to jeszcze chętniej będą się dokładać? Mi się wydaje że będą się śmiać w pysk takim jak ty którym kopara na podłogę opadnie jak zdejmą żółto niebieskie okulary.No i serio, czemu Ukrainiec miałby nie chcieć

Czyli używasz argumentu "nie zesraj się" jak napiszesz głupotę i się zorientujesz że nie masz ani argumentów na jej obronę a tym bardziej racji? Typowe.I sam fakt, że piszesz takie rzeczy, wchodzisz gdzieś by rzucać takie teksty, dla samego czynienia zła, powoduje, że możesz przyciągać też równa sobie patologie, której nie przeszkadza, że ktoś jest takim robakiem by dowartościowywać się w taki wstrętny sposób.
Bo Ukrainiec może się bać że za x lat zostanie wydymany przez te obce państwo w którym ma tak ochoczo płacić podatki i chuja z tego zobaczy? Albo liczy na to że za 2-5 lat wróci do siebie, więc na chuj ma płacić u nas podatki, przeleją mu to do ukraińskiego zusu? Taki kurwa bojownik jesteś slava a nawet z ich perspektywy jełopie jebany nie potrafisz spojrzeć, myślisz że 40 letni Sasza stwierdzi teraz że jebać, już nie wracam, zostaje Polakiem i zapierdalam od zaraz na swoją przyszłą emeryturę która nadejdzie za 25 lat? A jeszcze jak przez te kilka lat się bardziej zintegrują, czy poprostu ogarną co u nas się dzieje z systemem emerytalnym i ogólnie jak to wygląda to jeszcze chętniej będą się dokładać? Mi się wydaje że będą się śmiać w pysk takim jak ty którym kopara na podłogę opadnie jak zdejmą żółto niebieskie okulary.
Mało tego, ty myślisz że oni są tacy głupi i nie widzą że mu tymi wszystkimi przywilejami socjalnymi dla nich rozpierdalamy swoje własne państwo? Oczywiście nikt tego nie powie głośno, bo kto powie ( Polacy, nie dawajcie) ? Ci mądrzejsi Ukraińcy mają to z tyłu głowy, tak samo jak ci mądrzejsi Polacy, bez wywieszonej lewackiej flagi w salonie, że trzeba się kochać wspierać i szanować kurwa mać.
Niejeden Ukrainiec by ci w mordę zajebał za takie szczekanie na ich temat w internecie mimo że chuja w temacie masz do powiedzenia, wielu się może nie zgodzić ale swój honor jakiś tam mają i dumę, nie potrzebują żadnych halibutów do obrony, a gość poświęcił swoją narzeczoną na kłótnie w internecie![]()
![]()
Choćby te pieniądze, które idą na dymitrów trzeba było wpakować w publiczne przedszkola i żłobki.Mnie w tej kwestii zastanawia, jaka jest alternatywa. Ty stawiasz sprawę uczciwe, mniej ukraińców, więcej azjatów. Ale już taki @szplin 'Polska dla Polaków', i większość osób anty, ma właśnie takie podejście. Ukraińcy won, a później się zobaczy. Braknie kilkuset tysięcy rąk do pracy w ciągu najbliższych lat i co wtedy?
A problem jest globalny. Wiadomo, że każdy by chciał, żeby pieniądze, mieszkania, przedszkola dla młodych były, żeby zahamować niską dzietność. I trzeba działać w tym kierunku, ale to może nam pomoże za lat +20 (o ile w ogóle ktoś za to na poważnie weźmie), a problem jest na już i najbliższe lata.
Czyli używasz argumentu "nie zesraj się" jak napiszesz głupotę i się zorientujesz że nie masz ani argumentów na jej obronę a tym bardziej racji? Typowe.
Wchodzę tutaj po to by ci pokazać miejsce w szeregu, do budy.
Choćby te pieniądze, które idą na dymitrów trzeba było wpakować w publiczne przedszkola i żłobki.
Demografia jest jaka jest w całym cywilizowanym świecie i albo pomyślimy jak to rozwiązać lokalnie, albo za 100-200 lat europa przestanie istnieć. Naściąganie dzikusów nie sprawi, że w kolejnych pokoleniach ten kontynent będzie motorem napędowym świata. Wkrótce zostanie przejedzona cała spuścizna dawnych pokoleń a masowe sprowadzanie obcych pomoże tylko i wyłącznie krótkookresowo. Niestety, większość zerka tylko na to na kilka-kilkanaście, maks parędziesiąt lat do przodu. Nawet jeśli okaże się, że ma kto pracować na Twoją emeryturę, to może być tak, że Twoje wnuki już nie zaznają tego komfortu a świat za ich oknem nie będzie tym, który znaliśmy my i nasi przodkowie.
Mieszanie się kultur, migracje ludności itp. są czymś normalnym w dziejach ludzkości, ale też czymś normalnym jest walka o swoje dziedzictwo.
Możesz popatrzeć na Bułgarów, którzy stali się ludem słowiańskim, Węgrów, którzy zasymilowali się z resztą kontynentu, choć sporo w nich pozostało z dawnych Ugrów, ale to jednak europejczycy. Dzikusy (czarne, ciapate, banderowskie) są jednak dzikusami i nie ma szans na ich asymilację. Chcę by Polska została Polską również wiele lat po mojej śmierci, dlatego mówię nie sprowadzaniu dzikusów.
Cieszę się że wiesz o mnie więcej niż ja sam, nigdy w życiu nie zostałem zwolniony z pracy za złamanie regulaminu, w zasadzie to nigdy nie zostałem zwolniony przed wypełnieniem umowyAle to, że ważysz 80 kg i czasem udaje ci się popracować dłużej niż kilka miesięcy w jednym miejscu zanim Cię wyleją za alkohol nie czyni z Ciebie jakiegoś super kandydata na chłopa :)
idź płacz w poduszkę, skończyłem cię wyjaśniać kuternoga.Cieszę się że wiesz o mnie więcej niż ja sam, nigdy w życiu nie zostałem zwolniony z pracy za złamanie regulaminu, w zasadzie to nigdy nie zostałem zwolniony przed wypełnieniem umowyidź płacz w poduszkę, skończyłem cię wyjaśniać kuternoga.
Patentowany debil, cóż tu więcej napisać, jak pierdolił ciągle takie kopocoly połamany, żadnego z niego pożytku, walczy z onucami na internetach, to co się dziwić że go baba po zaręczynach w dupę kopnęła przed ślubem, no bądźmy kurwa poważni. Siedzi z połamanym kulasem rok na opierdzianej kanapie i chudnie od rana do wieczora, z rana jak się zesra, po kolacji znów tyje, amen.
Szczerze mówiąc to ja wolę kolorowych, bo oni chociaż się asymilują, w każdym kebabie jest uczciwy opalony niski mężczyzna z ciemnymi włosami który potrafi się dogadać po polsku, wolę żeby przyjeżdżało o wiele mniej, ale ludzi którzy przyjechali tutaj za pracą, polubili nasz kraj i postanowili ściągnąć rodzinę z jakiegoś Bangladeszu i zostać tu na stałe, takich którzy tutaj przyjeżdżają bo chcą. Teraz ty mi wytlumacz co to za modą z tymi setkami tysięcy rąk do pracy, potrzeba od dawna, jest wojna to trzeba wykorzystać okazję i zrobić wszystko by u nas zostało jak najwięcej osób z terenów objętych konfliktem? To jest takie łapanie pana boga za nogi waszym zdaniem, takie wykorzystaniem okazji na naszą korzyść? Właśnie wydaje mi się że to zwolennicy Ukraińców mają myślenie na zasadzie "bierem każdego a później się zobaczy".Mnie w tej kwestii zastanawia, jaka jest alternatywa. Ty stawiasz sprawę uczciwe, mniej ukraińców, więcej azjatów. Ale już taki @szplin 'Polska dla Polaków', i większość osób anty, ma właśnie takie podejście. Ukraińcy won, a później się zobaczy. Braknie kilkuset tysięcy rąk do pracy w ciągu najbliższych lat i co wtedy?
A problem jest globalny.
Węgrzy i Bułgarzy bardziej dzicy od plemion stepowych.
Czego to się człowiek dowiaduje![]()
A ich dzikość 1000 lat temu to był chuj w porównaniu z aktualną dzikością tych "cywilizowanych" ludów stepowych, które mają internet dużo lepszy niż PoljaczkiWęgrzy i Bułgarzy bardziej dzicy od plemion stepowych.
Czego to się człowiek dowiaduje![]()
A ich dzikość 1000 lat temu to był chuj w porównaniu z aktualną dzikością tych "cywilizowanych" ludów stepowych, które mają internet dużo lepszy niż Poljaczki
Jest opcja zamknięcia granicy z ukrami i wydawania pozwoleń na pracę a za każdą niesubordynację misiek w paszporcie i nara. Wtedy przyjeżdżają tu tylko i wyłącznie do pracy. Zwiększają nasze PKB a po wyeksploatowaniu zawijają się do siebie. Tak robią cywilizowane państwa (vide Szwajcaria). No ale to za trudne dla ukraińców na cały etat.Szczerze mówiąc to ja wolę kolorowych, bo oni chociaż się asymilują, w każdym kebabie jest uczciwy opalony niski mężczyzna z ciemnymi włosami który potrafi się dogadać po polsku, wolę żeby przyjeżdżało o wiele mniej, ale ludzi którzy przyjechali tutaj za pracą, polubili nasz kraj i postanowili ściągnąć rodzinę z jakiegoś Bangladeszu i zostać tu na stałe, takich którzy tutaj przyjeżdżają bo chcą. Teraz ty mi wytlumacz co to za modą z tymi setkami tysięcy rąk do pracy, potrzeba od dawna, jest wojna to trzeba wykorzystać okazję i zrobić wszystko by u nas zostało jak najwięcej osób z terenów objętych konfliktem? To jest takie łapanie pana boga za nogi waszym zdaniem, takie wykorzystaniem okazji na naszą korzyść? Właśnie wydaje mi się że to zwolennicy Ukraińców mają myślenie na zasadzie "bierem każdego a później się zobaczy".
Skoro brakuje rąk do pracy i tu się zgadzamy, to chyba zgodzisz się ze mną że mieszkań też brakuje? I gdzie chcesz ulokować te setki tysięcy pracowników jak dla nas rodaków nie ma? W mojej koncepcji napływają do nas powoli, zdążą wybudować, w twojej wizji to wszystko dzieje się na hurra, a zarzucacie to tym którzy myślą trochę dalej niż od odcinka wolskiego do odcinka zyhowicza.
Ps: problem jest globalny, no to co nam da przerzucanie ludzi w tę i spowrotem skoro to nie gwarantuje zwiększenia dzietności, no bo przecież o to się rozchodzi, ludzie przyjdą, pożyją i umrą a populacja i tak będzie spadać, więc po co się rzucać na Ukraińców jak szczerbaty na suchary i nadstawiać im dupy na każdą możliwą konfigurację? Może to będzie niepopularne ale uważam że jest wiele biednych krajów co ludzie siedzą w chatkach z gówna z 8 dzieci, uważam że ręce do pracy z takich krajów powinno się brać, to jest moja alternatywa, oni tam nie mają pracy i siedzą na dupach, terenów pod uprawy bardzo mało, fabryk i infrastruktury wogole nie ma, tylko że eko lewaki wola właśnie przenosić do takich krajów produkcję jakiegoś gówna szkodliwego bo wychodzi o wiele taniej bez regulacji cywilizowanego świata, a zamiast tego mogliby tych ludzi ściągnąć do pracy na gotową infrastrukturę, jeśli nie na stałe to na kontrakty, dzięki temu pomagając im ulepszy. Ich własne kraje po powrocie z zarobionym hajsem inwestując we własne podwórko, ktoś powie że nie mają kwalifikacji, ja powiem że do łopaty czy cięcia drewna kwalifikacji nie potrzeba, a i możnaby w razie potrzeby zainwestować w szkolenie na ich terenie by tutaj przyjeżdżali gotowi do prostych prac i taka jest moja prawda futbolu.
Tylko Węgrzy i Bułgarzy wyszli na ludzi,a u ukrów tak z tym słabo.A ich dzikość 1000 lat temu to był chuj w porównaniu z aktualną dzikością tych "cywilizowanych" ludów stepowych, które mają internet dużo lepszy niż Poljaczki