murphyMc
MISTRZ ŚWIATA ⚽️
Myślę, że gdyby postawili na jego miejscu Cezarego Pazurę...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Myślę, że gdyby postawili na jego miejscu Cezarego Pazurę...

To co opisuje Korwin to jest właśnie bycie antypolakiem,a nie to pierdolenie pejsbykowe:
a najlepszy przykład poniżej:
to są właśnie "antypolskie działania"
![]()
To co opisuje Korwin to jest właśnie bycie antypolakiem,a nie to pierdolenie pejsbykowe:
a najlepszy przykład poniżej:
to są właśnie "antypolskie działania"
![]()
Dziś okrada Cię unia i to nie tylko z materialnego majątku a Ty jeszcze do tego merdasz ogonkiemDzis juz nic lepszego nie przeczytam.
Wy pokolenie „wokekonfederatow” nie macie pojecia jak Rosja rozkradala nasz kraj po wojnie, ale stary dziad powinien sie wstydzic.

O, i antypolskie pelikany się rano zesrały
To dobre dla zdrowia.
Proruskie onuce wyzywajace mnie od antypolakow ;-)O, i antypolskie pelikany się rano zesrały
To dobre dla zdrowia.
I jeszcze "wokekonfederaci"! Z tego zesranka to aż słowa zacząłeś wymyślaćProruskie onuce wyzywajace mnie od antypolakow ;-)
Chyba jakis order mi sie nalezy.
Bo dla Asada wojna to biznes a dla Żeleńskiego...służba dla narodu xd
Dla innych bycie zjebem i jeszcze byciem z tego dumnym.

Przeciez co chwila sa nowe, sporo tego wyplywa od czasu jak ktos sie zainteresowal nimi. Symbole noszacy zolnierze, flagi, zdjecia z jakis marszy, nawet na wiencach sa symbole organizacji ktore dzialaly pod hitlerowcami. Takze nie sa glownie te same od dawna jak probujesz sobie i nam to wmowic od dluzszego czasu. Sporo jest tego jak na zwykly kraj.Gdyby to była ukraińska rzeczywistość to by takich zdjęć było tysiące nowych co chwilę. A nie głównie te same od dawna.
Przeciez co chwila sa nowe
pasuje, nie?I jeszcze "wokekonfederaci"! Z tego zesranka to aż słowa zacząłeś wymyślać
tylko nie Lenina!
Order przyjdzie pocztą!

A tak na poważnie to ten post z Korwinem to było coś w rodzaju sondażu przedwyborczego.
Jeśli widok Korwina i kilku gorzkich słów prawdy nadal wywołuje opuchliznę hemoroidów, tzn. że wciąż jest przynajmniej jeden powód aby na nich zagłosować![]()
No skoro dla Ciebie nie wystarczy przyzwolenie chociazby od administracji publicznej oraz wojskowej na takie cos i by uznac to za norme musieliby paradowac codziennie w mundurach 3 rzeszy i oficjalnie zmienic flage na taka ze swastyka to cóż. Nie pomoge.To nadal za mało, kilkadziesiąt takich przypadków przez lata, by uznawać za normę, rzeczywistość. Niech to będzie i kilkadziesiąt tys osób w całej Ukrainie. To nadal promil. Pewnie podobny do czasów gdy mieliśmy tego tyle w Polsce w latach 90(kurcze, nie wiem jakim cudem ale jeszcze po 2005 w Knurowie i Gliwicach napierdalalo się z nazi skinami, albo z nimi chlało xd )
Ja tez sie ciesze, ze dziadzio trzyma reke na pulsie i pokazuje, ze wokekonfederacja to nie Mentzen, a Korwin i Braun.A tak na poważnie to ten post z Korwinem to było coś w rodzaju sondażu przedwyborczego.
Jeśli widok Korwina i kilku gorzkich słów prawdy nadal wywołuje opuchliznę hemoroidów, tzn. że wciąż jest przynajmniej jeden powód aby na nich zagłosować![]()
No skoro dla Ciebie nie wystarczy przyzwolenie chociazby od administracji publicznej oraz wojskowej na takie cos i by uznac to za norme musieliby paradowac codziennie w mundurach 3 rzeszy i oficjalnie zmienic flage na taka ze swastyka to cóż. Nie pomoge.
A symbole nazistowskie to tylko swastyki? Przeciez wiesz o co chodzi to po co odwracasz kota ogonem. Jeszcze miesiac temu tlumaczyles ich ze "oni nie znaju" "oni nie paniemaju co nosza" jak sie okazalo ze paniemaju i wychodzi tego wiecej z czasem to pytasz konkretnie tylko o swastyke?A to swastyki sa na Ukrainie legalne?
A symbole nazistowskie to tylko swastyki? Przeciez wiesz o co chodzi to po co odwracasz kota ogonem. Jeszcze miesiac temu tlumaczyles ich ze "oni nie znaju" "oni nie paniemaju co nosza" jak sie okazalo ze paniemaju i wychodzi tego wiecej z czasem to pytasz konkretnie tylko o swastyke?
Właśnie to jest niesamowite.Dziś okrada Cię unia i to nie tylko z materialnego majątku a Ty jeszcze do tego merdasz ogonkiem

Woke, konfederacja i najcięższe działo: onuca. Fajnopolactwo to stan umysłu
Jeszcze tylko piekła kobiet brakowało
Dziś okrada Cię unia i to nie tylko z materialnego majątku a Ty jeszcze do tego merdasz ogonkiem
Właśnie to jest niesamowite.
![]()
Najbardziej boli jak bijesz ich wlasna bronia.Napisał typ który regularnie gdy nie ma argumentów wymyśla i używa kolejnych wymyślonych słówek.
Nawet w tym wpisie.
Onucerstwo to stan umysłu xd
Woke, konfederacja i najcięższe działo: onuca. Fajnopolactwo to stan umysłu
Jeszcze tylko piekła kobiet brakowało

Ja wciąż nie o tym ;)Sprobuje wytlumaczyc na przykladzie.
Wciaz wole placic 60zl za Netflixa, HBO, etc. niz byc zmuszony do placenia 27 zl za abonament RTV. I to mimo tego, ze na sile wciskaja wszedzie murzynow i lgbt.

A unia to Cię do niczego nie zmusza.Wciaz wole placic 60zl za Netflixa, HBO, etc. niz byc zmuszony do placenia 27 zl za abonament RTV. I to mimo tego, ze na sile wciskaja wszedzie murzynow i lgbt.

lgbt i murzyny mialy symbolizowac wszystkie wady Unii. Wciaz jednak widze wiecej korzysci.Ja wciąż nie o tym ;)
Możesz nie płacić 27+60 jak ja i odłożyć sobie na podatek od oddychania w UE.
Widzicie ruską komunę i jest zła, a nie widzicie europejskiej, bo ta akurat jest fajna, bo flaga ma gwiazdki.
![]()
Wole by mnie zmuszala do segregowania smieci niz do brania udzialu w inwazji na Ukraine czy kiedys na Czechoslowacje.A unia to Cię do niczego nie zmusza.![]()
Wszystkie? Nie zgodził bym się. Zbyt płytkie i ograniczone w stosunku do realiów.lgbt i murzyny mialy symbolizowac wszystkie wady Unii. Wciaz jednak widze wiecej korzysci.
Dlatego wydajemy hajs którego nie mamy na zbyt szczytną pomoc jednocześnie dostając kary i mimo tego strasznego "kryzysu energentycznego" ciocia ula przepycha kolejne podatki i inne kwiatki, a chyba jak jest kryzys to się robi tak żeby ludzie go zbytnio nie odczuli. Ale nie tyle to nie.Wole by mnie zmuszala do segregowania smieci niz do brania udzialu w inwazji na Ukraine czy kiedys na Czechoslowacje.