Konflikt Rosja-Ukraina

To co opisuje Korwin to jest właśnie bycie antypolakiem,a nie to pierdolenie pejsbykowe:

a najlepszy przykład poniżej:

to są właśnie "antypolskie działania"

:tysoncoffe:

Dzis juz nic lepszego nie przeczytam.

Wy pokolenie „wokekonfederatow” nie macie pojecia jak Rosja rozkradala nasz kraj po wojnie, ale stary dziad powinien sie wstydzic.

To co opisuje Korwin to jest właśnie bycie antypolakiem,a nie to pierdolenie pejsbykowe:

a najlepszy przykład poniżej:

to są właśnie "antypolskie działania"

:tysoncoffe:

Zgadzam się, że działania Korwina sabotujące pomaganie Ukrainie w wojnie z Rosją i granie przeciwko NATO to działania antypolskie.

Ten kramek i jego żona Ludmiła Kozłowska to asy z niepierwszej łapanki. Siedzą jeszcze sobie w tej Brukseli?

O, i antypolskie pelikany się rano zesrały :DC:

To dobre dla zdrowia.

Użyłeś liczby mnogiej. Kogo nasz na myśli więc? Rozumiem, że ludzi popierających ludzi popierających rozbiórki zasiek? Kto tu jest taki?

Czy masz na myśli ludzi popierających różnych Braunow i Szplinow grających na destabilizację kraju i za osłabieniem NATO i Polski?

Bo dla Asada wojna to biznes a dla Żeleńskiego...służba dla narodu xd
Dla innych bycie zjebem i jeszcze byciem z tego dumnym.
:antonio:
Gdyby to była ukraińska rzeczywistość to by takich zdjęć było tysiące nowych co chwilę. A nie głównie te same od dawna.
Przeciez co chwila sa nowe, sporo tego wyplywa od czasu jak ktos sie zainteresowal nimi. Symbole noszacy zolnierze, flagi, zdjecia z jakis marszy, nawet na wiencach sa symbole organizacji ktore dzialaly pod hitlerowcami. Takze nie sa glownie te same od dawna jak probujesz sobie i nam to wmowic od dluzszego czasu. Sporo jest tego jak na zwykly kraj.

Przeciez co chwila sa nowe

To nadal za mało, kilkadziesiąt takich przypadków przez lata, by uznawać za normę, rzeczywistość. Niech to będzie i kilkadziesiąt tys osób w całej Ukrainie. To nadal promil. Pewnie podobny do czasów gdy mieliśmy tego tyle w Polsce w latach 90(kurcze, nie wiem jakim cudem ale jeszcze po 2005 w Knurowie i Gliwicach napierdalalo się z nazi skinami, albo z nimi chlało xd )

Edit. W sumie nie. Na pewno na Ukrainie jest tego więcej niż w Polsce w latach 90.

A tak na poważnie to ten post z Korwinem to było coś w rodzaju sondażu przedwyborczego.

Jeśli widok Korwina i kilku gorzkich słów prawdy nadal wywołuje opuchliznę hemoroidów, tzn. że wciąż jest przynajmniej jeden powód aby na nich zagłosować :mamed:

A tak na poważnie to ten post z Korwinem to było coś w rodzaju sondażu przedwyborczego.

Jeśli widok Korwina i kilku gorzkich słów prawdy nadal wywołuje opuchliznę hemoroidów, tzn. że wciąż jest przynajmniej jeden powód aby na nich zagłosować :mamed:

"Prawda" jak widać jest rzeczą względna. To jest opinia a nie przedstawianie faktów. Jeśli wyborcy Korwina mylą opinie z faktami...cóż.

To nadal za mało, kilkadziesiąt takich przypadków przez lata, by uznawać za normę, rzeczywistość. Niech to będzie i kilkadziesiąt tys osób w całej Ukrainie. To nadal promil. Pewnie podobny do czasów gdy mieliśmy tego tyle w Polsce w latach 90(kurcze, nie wiem jakim cudem ale jeszcze po 2005 w Knurowie i Gliwicach napierdalalo się z nazi skinami, albo z nimi chlało xd )
No skoro dla Ciebie nie wystarczy przyzwolenie chociazby od administracji publicznej oraz wojskowej na takie cos i by uznac to za norme musieliby paradowac codziennie w mundurach 3 rzeszy i oficjalnie zmienic flage na taka ze swastyka to cóż. Nie pomoge.

Ja tez sie ciesze, ze dziadzio trzyma reke na pulsie i pokazuje, ze wokekonfederacja to nie Mentzen, a Korwin i Braun.

No skoro dla Ciebie nie wystarczy przyzwolenie chociazby od administracji publicznej oraz wojskowej na takie cos i by uznac to za norme musieliby paradowac codziennie w mundurach 3 rzeszy i oficjalnie zmienic flage na taka ze swastyka to cóż. Nie pomoge.

A to swastyki sa na Ukrainie legalne?

A to swastyki sa na Ukrainie legalne?
A symbole nazistowskie to tylko swastyki? Przeciez wiesz o co chodzi to po co odwracasz kota ogonem. Jeszcze miesiac temu tlumaczyles ich ze "oni nie znaju" "oni nie paniemaju co nosza" jak sie okazalo ze paniemaju i wychodzi tego wiecej z czasem to pytasz konkretnie tylko o swastyke?

A symbole nazistowskie to tylko swastyki? Przeciez wiesz o co chodzi to po co odwracasz kota ogonem. Jeszcze miesiac temu tlumaczyles ich ze "oni nie znaju" "oni nie paniemaju co nosza" jak sie okazalo ze paniemaju i wychodzi tego wiecej z czasem to pytasz konkretnie tylko o swastyke?

Nigdy tego o tym chyba nie pisałem :)

Ciężko to oceniać. Sam mam znajomych którzy są zajarani wieloma formacjami wojsk wermachtu, mamy też legalnie działających ludzi bawiących się w rekonstrukcje.
U nas granicą kończy się na SS
(Chociaż na forum się oburzają za użycie symboli wszystkich formacji wojsk niemieckich, np była afera o symbol luftwaffe) a u nich jest to przekraczane. Lecz znowu - na ile jest to propagowanie nazizmu a na ile wykorzystywanie symboli kojarzących im się z pomiataniem Ruskimi
? A na ile głupota, jak u nas noszenie koszulek z che gevara? Nikt nie robi afery, a pewnie w Polsce więcej jest ludzi propagujących symbole równie zbrodniczej ideologii co nazizm niż na Ukrainie nazizmu.

Woke, konfederacja i najcięższe działo: onuca. Fajnopolactwo to stan umysłu :antonio:
Jeszcze tylko piekła kobiet brakowało

Napisał typ który regularnie gdy nie ma argumentów wymyśla i używa kolejnych wymyślonych słówek.
Nawet w tym wpisie.

Onucerstwo to stan umysłu xd

Dziś okrada Cię unia i to nie tylko z materialnego majątku a Ty jeszcze do tego merdasz ogonkiem

Właśnie to jest niesamowite.
:putinlaugh:

Sprobuje wytlumaczyc na przykladzie.

Wciaz wole placic 60zl za Netflixa, HBO, etc. niz byc zmuszony do placenia 27 zl za abonament RTV. I to mimo tego, ze na sile wciskaja wszedzie murzynow i lgbt.
Napisał typ który regularnie gdy nie ma argumentów wymyśla i używa kolejnych wymyślonych słówek.
Nawet w tym wpisie.

Onucerstwo to stan umysłu xd
Najbardziej boli jak bijesz ich wlasna bronia.

Sprobuje wytlumaczyc na przykladzie.

Wciaz wole placic 60zl za Netflixa, HBO, etc. niz byc zmuszony do placenia 27 zl za abonament RTV. I to mimo tego, ze na sile wciskaja wszedzie murzynow i lgbt.
Ja wciąż nie o tym ;)
Możesz nie płacić 27+60 jak ja i odłożyć sobie na podatek od oddychania w UE.

Widzicie ruską komunę i jest zła, a nie widzicie europejskiej, bo ta akurat jest fajna, bo flaga ma gwiazdki.

:roberteyeblinking:

Ja wciąż nie o tym ;)
Możesz nie płacić 27+60 jak ja i odłożyć sobie na podatek od oddychania w UE.

Widzicie ruską komunę i jest zła, a nie widzicie europejskiej, bo ta akurat jest fajna, bo flaga ma gwiazdki.

:roberteyeblinking:
lgbt i murzyny mialy symbolizowac wszystkie wady Unii. Wciaz jednak widze wiecej korzysci.
A unia to Cię do niczego nie zmusza. :waldeklaugh:
Wole by mnie zmuszala do segregowania smieci niz do brania udzialu w inwazji na Ukraine czy kiedys na Czechoslowacje.

lgbt i murzyny mialy symbolizowac wszystkie wady Unii. Wciaz jednak widze wiecej korzysci.
Wszystkie? Nie zgodził bym się. Zbyt płytkie i ograniczone w stosunku do realiów.

Wole by mnie zmuszala do segregowania smieci niz do brania udzialu w inwazji na Ukraine czy kiedys na Czechoslowacje.
Dlatego wydajemy hajs którego nie mamy na zbyt szczytną pomoc jednocześnie dostając kary i mimo tego strasznego "kryzysu energentycznego" ciocia ula przepycha kolejne podatki i inne kwiatki, a chyba jak jest kryzys to się robi tak żeby ludzie go zbytnio nie odczuli. Ale nie tyle to nie.

Back