Konflikt Rosja-Ukraina

Pewnie część na Ukrainie oskarża Polskę, USA NATO o wykorzystanie Ukrainy do wojny z Rosją i swoich korzyści.
Bo Polska też!

Bez sensu. Roshi właśnie wrzucił mema, który mówi co niektórzy Polacy uważają. Wiec on użył argumentu "Polska też".

Mały programik działa wybornie, twórca ukontentowany w sumie nie może mieć nic sobie do zarzucenia,
programik pluje z automatu zadaną odpowiedzią nacechowaną włączeniem Polski broniąc krytykę upadlinki.
Ale wciąż jako AI słabo się spisuje, bo nie widzi połączenia logicznego, próbuje pytać, nie widzi sensu.
Kolejne aktualizacje być może rozwiążą sprawę.

@Halibut 2.0 kurwa serio? Musiałeś?

Mały programik działa wybornie, twórca ukontentowany w sumie nie może mieć nic sobie do zarzucenia,
programik pluje z automatu zadaną odpowiedzią nacechowaną włączeniem Polski broniąc krytykę upadlinki.
Ale wciąż jako AI słabo się spisuje, bo nie widzi połączenia logicznego, próbuje pytać, nie widzi sensu.
Kolejne aktualizacje być może rozwiążą sprawę.

@Halibut 2.0 kurwa serio? Musiałeś?
On jest głupszy od zelaznego i to zdecydowanie.

Pewnie część na Ukrainie oskarża Polskę, USA NATO o wykorzystanie Ukrainy do wojny z Rosją i swoich korzyści.
Nikt nie potrzebuje wykorzystywać upadliny do wojny z rosja, nikt w sumie nie planowal nawet tego. Banderowcy postanowili sie bronic i doic od innych panstw ile sie da i co tylko sie da, takze nietrafionie oskarzacie NATO USA a tym bardziej polske ktora najbardziej doicie patrzac na możliwości kraju i co on daje.

Takze nie wydaje mi sie to trafione ale rozumiem ze musiales po prostu odpowiedzieć w obronie narodu.

Nikt nie potrzebuje wykorzystywać upadliny do wojny z rosja, nikt w sumie nie planowal nawet tego. Banderowcy postanowili sie bronic i doic od innych panstw ile sie da i co tylko sie da, takze nietrafionie oskarzacie NATO USA a tym bardziej polske ktora najbardziej doicie patrzac na możliwości kraju i co on daje.

Takze nie wydaje mi sie to trafione ale rozumiem ze musiales po prostu odpowiedzieć w obronie narodu.

No nie. Nawet tutaj na forum parę osób pisało że ta wojnę wywołały USA i NATO, Zydzi a nie Rosja. Te gadki, że swoje cele realizują kolejna wojna itd. Wiesz, Majdan finansowany przez CIA, pogromy Rosjan, laboratoria biologiczne by zmusić Rosję do ataku.

No nie. Nawet tutaj na forum parę osób pisało że ta wojnę wywołały USA i NATO, Zydzi a nie Rosja. Te gadki, że swoje cele realizują kolejna wojna itd. Wiesz, Majdan finansowany przez CIA, pogromy Rosjan, laboratoria biologiczne by zmusić Rosję do ataku.
To sa wydaje mi sie dwie osobne sprawy. Przepychanie wladzy w UA miedzy rosja czy USA a obrona kraju przez spoleczenstwo. Jednak ukraincy chca sie bronic, takze nikt ich nie wykorzystuje w tym kontekscie, mogli sie poddac i swietowac juz od roku ruski mir. Jak widac nie pasuje im to, a ze przy okazji innym krajom rowniez to juz tylko na reke ukrom ze ktos chce im pomagac bo ma w tym interes, nie dosyc ze dostaja pomoc o wiele wieksza niz zasluzyli to jeszcze doja panstwa pod innymi wzgledami.

Takze jesli by uznac ze to CIA wywolalo majdan czy kosmici czy ktokolwiek inny to teza ze ukry oskarzaja inne państwa ze ich wykorzystuja (w tym te ktore im najbardziej pomagaja) jest skandaliczna. No chyba ze sa oni jeszcze bardziej bezczelni, roszczeniowi i toksyczni niz do tej pory pokazali i chcesz nam to udowodnic.

Pamiętam.Była tam mowa o mieszaniu sie CIA podczas euromajdanu.
Nie było nic o wywoływaniu wojny przez USA,więc znowu kłamiesz by zachować twarz.

@Siwy25_1 wyjaśnij. Uważasz, że USA odpowiada za te wojnę? Jestem przekonany że raz coś takiego napisałeś wprost. I używałeś ironii, gdy pisałem że Rosja odpowiada za wojnę, ty odpisałeś coś w stylu "Ta, Rosja. Sprawdź kto finansował Majdan ".

Zresztą Vitas to szczegół czy ktoś z forum tak uważa. Bo chyba w to, że jest taka retoryka i propaganda iż USA i NATO odpowiada za ten konflikt, nie zaprzeczysz?

A Ty w końcu znalazłeś te cytaty w których usprawiedliwiam banderę i uważam że ludobójstwa powinno się ignorować?

Kłamco ? ;)

A Ty w końcu znalazłeś te cytaty w których usprawiedliwiam banderę i uważam że ludobójstwa powinno się ignorować?
W tym rzecz,że nie muszę szukać bo dużo osób pamięta twoje elaboraty.
A teze z wywołaniem wojny przez USA sobie wymyśliłeś sam i choćbyś się zesrał nie znajdziesz nic na jej obronę.

W tym rzecz,że nie muszę szukać bo dużo osób pamięta twoje elaboraty.
A teze z wywołaniem wojny przez USA sobie wymyśliłeś sam i choćbyś się zesrał nie znajdziesz nic na jej obronę.

I dziwnym trafem te dużo osób też nie znajdzie takich wpisów :)

I dziwnym trafem te dużo osób też nie znajdzie takich wpisów :)
Może dlatego,że masz srednią 30 postów na dzien przegrywie i się nikomu nie chce grzebać w twojej grafomanii :mamedwhat:

Wciąż czekam na cytaty o USA wywołującym wojne i nie zasłaniaj się Siwym,bo pisałeś o kilku osobach
Nawet tutaj na forum parę osób pisało że ta wojnę wywołały USA i NATO, Zydzi a nie Rosja

Może dlatego,że masz srednią 30 postów na dzien przegrywie i się nikomu nie chce grzebać w twojej grafomanii :mamedwhat:

Wciąż czekam na cytaty o USA wywołującym wojne i nie zasłaniaj się Siwym,bo pisałeś o kilku osobach

No jest Siwy, chyba że zaprzeczy, a innych nie znajdę bo nie pamiętam z kim. Pięknie. Możesz się branzlowac że być może nie były to dwie osoby ale jedna xd o kurwa, no zaorany jestem.

Lecz to jest tylko szczegół którego się uczepiles bo musisz się czymś zesrać. Nie ma znaczenia dla tej dyskusji czy ktoś na forum tak twierdził,że wina za wybuch wojny obarcza USA i NATO, bo sens jest taki że ogólnie wiele ludzi na takie przeświadczenie. I 3 osoby anonimowe na cohones tego nie zmienia, bo tu chodzi o miliony ludzi w Europie o takich poglądach. Miliony to wystarcza byś uznał, że mam rację i są ludzie którzy tak twierdzą?

a innych nie znajdę bo nie pamiętam z kim.
Bo sobie uroiłeś i nawet nie umiesz tego przyznać
Lecz to jest tylko szczegół którego się uczepiles bo musisz się czymś zesrać.
Nie szczegół tylko sedno.Nie masz dowodów na poparcie kłamstwa to wklejasz wyborczą.
To już nawet Karateka jest bardziej rozgarnięty w tej kwestii.
I 3 osoby anonimowe na cohones
Których nie umiesz znalezc :DC:

Bo sobie uroiłeś i nawet nie umiesz tego przyznać

Nie szczegół tylko sedno.Nie masz dowodów na poparcie kłamstwa to wklejasz wyborczą.
To już nawet Karateka jest bardziej rozgarnięty w tej kwestii.

Których nie umiesz znalezc :DC:

Stary, sednem mojej wypowiedzi jest to iż są ludzie, całe grupy społeczne, które za wojnę obwiniają NATO. Rzucony przykład z forum to tylko przyklad. I nie wyborcza robiła sondaże opisanie w artykule, ciołku. I mogę przyznać że może nie była to kilka osób. Bo to nic nie zmienia w sednie. Może tak bylo, nie mogę być pewny, być może się pomyliłem. Co to zmienia?

Inaczej, bo widzę że debilowi trzeba pokazać to sedno ma przykładzie:

Teza: są ludzie i propaganda która obwinia USA i NATO za wojnę na Ukrainie.

Są sondaże które potwierdzają, że tych ludzi w Europie jest miliony.

Jeżeli teraz uznam że NIKT na forum cohones nie obwinia za wojnę na Ukrainie USA i NATO, to zastanów się czy to oznacza że nie ma grup , ludzi którzy tak uważają. Jesli uważasz że to jest sedno, to wyjaśnij , debilu, w jaki sposób to forum cohones i te kilka osób ma wpływ na tezę i sondaże opisanie w artykule?

Rozumiem że uważasz iż jeśli na cohones nikt tak nie uważa, to oznacza, wbrew faktom, sondażom, że nie ma w ogóle ludzi o takich poglądach? Bo to jest sedno. Przeczytaj ze zrozumieniem.

Ty ciągle robisz taki twist. Pomijasz sedno wypowiedzi i wybierasz poboczne coś, i jeszcze kliesz że to jest sedno.

@vitas

Łap. Byś nie mógł używać gówno argumentu o wyborczej, by zdyskredytować rozmówcę. Byś nie był inbecylem to sprawdzilbys że to nie sondaż wyborczej i nie robił z siebie pośmiewiska.

Czyli wklejając info o tych sondażach też kłamie ? I będziesz twierdził że nie ma ludzi obwiniajacych USA i NATO o wojnę?

Stary, sednem mojej wypowiedzi jest to iż są ludzie, całe grupy społeczne, które za wojnę obwiniają NATO.
Była mowa o cohones dzbanie,a ty wypierdalasz z Europą.Jebnij jeszcze elaborat o systemie monetarnym w Mezopotamii i jego wpływ na współczesną Ukraine.
Może tak bylo, nie mogę być pewny, być może się pomyliłem. Co to zmienia?
Jebnąłeś konkretne teze,której nie potrafiłeś obronić.
Odkleiłeś się jak wtedy z wyzywaniem userów od nazistów i ludobójców co ci Klocu zresztą wytknął.
Teza: są ludzie i propaganda która obwinia USA i NATO za wojnę na Ukrainie.

Są sondaże które potwierdzają, że tych ludzi w Europie jest miliony.
A co to ma do cohones?
Jeżeli teraz uznam że NIKT na forum cohones nie obwinia za wojnę na Ukrainie USA i NATO, to zastanów się czy to oznacza że nie ma grup , ludzi którzy tak uważają
Jw
@vitas

Łap. Byś nie mógł używać gówno argumentu o wyborczej, by zdyskredytować rozmówcę.

Czyli wklejając info o tych sondażach też kłamie ? I będziesz twierdził że nie ma ludzi obwiniajacych USA i NATO o wojnę?

Jw
Przeczytaj ze zrozumieniem
Mema strone temu nie potrafiłeś zrozumieć,więc nie mów nic o czytaniu ze zrozumieniem ukrobocie.

Screenshot_2023-03-11-21-03-42-750_com.android.chrome.jpg

Z tego wynika iż za sedno można uznać co najwyżej to, że na Ukrainie są ludzie którzy tak twierdzą.

Screenshot_2023-03-11-21-03-27-713_com.android.chrome.jpg

Z tego "nawet" każdy normalny uzna, że to przykład który ma poprzeć tezę, że są ludzie którzy tak uważają. Tezę, że nawet w Polsce są takie osoby. Co potwierdzają sondaże. To słowo "nawet" chyba wprost mówi, że to przykład a nie sens.

Serio jesteś tak głupi, że myślisz iż sednem jest to że tylko na forum są tacy ludzie którzy tak uważają, i dlatego ten mem może iść w drugą stronę? Bo dwie, trzy osoby na cohones tak uważać mogą? Lol.

Ale ruchają tych ruskich tam lol, czoko zaorane szoszońskimi wackami aż dupsko osmalone.
W ogóle historia jeśli prawdziwa to wręcz na poziomie filmów typu hot shots czy naga broń.
1678578498261.png

• Like
Reactions: spa
Ale ruchają tych ruskich tam lol, czoko zaorane szoszońskimi wackami aż dupsko osmalone.
W ogóle historia jeśli prawdziwa to wręcz na poziomie filmów typu hot shots czy naga broń.
View attachment 59051

To zdjecie udowadnia, ze tak jest; material zamiast spalac sie "na sucho", przyklejal sie do ciala.
Zreszta co sie martwisz kacapami, nie pamietasz tego? :lol:

A wiecie kto na tym zarabia oczywiście największy hajs? Przypadkiem USA, ale przecież ludzie krzyczą, ze to teoria spiskowa hehe.
3/4 ukraińskich ziem uprawnych to GMO (Zakazane EU), a największym producentem nasion GMO jest Monsanto, słynna amerykańska firma. Biorąc pod uwage, że nasiona GMO są jednopienne (Nie można z nich wysiać rośliny, która da nasiona) to tak jakby wszystkie uprawy GMO na ukrainie są dzierżawą ziemi i pracy rolników dla Monstanto, która kasuje większość zysków i uniemożliwia niezależność nasienną.
To są informacje publiczne, które każdy może sobie sprawdzić ale dalej znajdują się ludzie, którzy uważają, że te ziemie nie są USA :).

Back