Konflikt Rosja-Ukraina

Dla Ciebie tak. Dla mnie to jedno i to samo ścierwo. Ciesze się tak samo jak ginie rusek i tak samo jak ginie szoszon.

No nie. Jeśli uważasz że powinno ich zginąć tyle samo, to uważasz że Rosja powinna wygrać, urosnąć w siłę, przejąć Ukrainę, a pozycja NATO, USA i Polski osłabnąć.

Jezeli przez slowo ignorant masz myśli, że śmierc ruska czy ukrainca to dla mnie jeden pies to jak najbardziej masz racje.

Ignorant to dla mnie ktoś kto nie widzi różnicy między wolna Ukraina odzielajaca nas od odwiecznego wroga, a odwieczny wróg na prawie całej naszej wschodniej granicy :)

Ignorant to dla mnie ktoś kto nie widzi różnicy między wolna Ukraina odzielajaca nas od odwiecznego wroga, a odwieczny wróg na prawie całej naszej wschodniej granicy :)
Oliwa sprawiedliwa. Jak mam wybaczyć ukraińcom mordowanie Polaków to rosjanom tez powinienem.
Nie interesuje mnie czy Polska bedzie graniczyć z rozjebaną ukrainą czy z oslabioną rosją. Przeciez jesteśmy w NATO i jak Nas zaatakują to wszyscy się na nich rzucą tak? Oh wait...

Oliwa sprawiedliwa. Jak mam wybaczyć ukraińcom mordowanie Polaków to rosjanom tez powinienem.
Nie interesuje mnie czy Polska bedzie graniczyć z rozjebaną ukrainą czy z oslabioną rosją. Przeciez jesteśmy w NATO i jak Nas zaatakują to wszyscy się na nich rzucą tak? Oh wait...

No to nie jest takie proste. Nie chodzi tylko o to, że Rosja mogłaby nas zaatakować.
Ale nie będę tłumaczył, dla Ciebie wszystko jest czarno białe :)

wiem, że menda, ale hitler też ładnie malował co poradzę
i miał nie wiedzieć...
Bo sa 3 stany "nie wiem"

1. Wiem ze nic nie wiem Sokratesa
2. Hitler nie wiedzial
3. Bandera nie wiedzial (tu niektorzy profesorowie dodaja takze "a nawet jesli wiedział to byl przeciw czyli to tak jakby nie wiedzial")

Potem dzieli sie to na pomniejsze "podstany" ale te 3 sa najwazniejsze :awesome:

Bo sa 3 stany "nie wiem"

1. Wiem ze nic nie wiem Sokratesa
2. Hitler nie wiedzial
3. Bandera nie wiedzial (tu niektorzy profesorowie dodaja takze "a nawet jesli wiedział to byl przeciw bo przecież siedział w niemcach i nie miał na to wpływu czyli to tak jakby nie wiedzial")

Potem dzieli sie to na pomniejsze "podstany" ale te 3 sa najwazniejsze :awesome:
:tiphatb:

Nie znata się, żaden Dostojewski -- Tołstoj numer jeden jak coś. Ze współczesnych to Głuchowski. Jeden i drugi mocno podpadał władzy. Tołstoj, mimo iż zdeklarowany i głęboko wierzący chrześcijanin, mocno krytykował też cerkiew i się jej wyrzekł.

Głuchowskiego z kolei ścigają teraz listem gończym u ruskich -- uznany za agenta obcych wpływów. Facet znakomicie opisuje degrengoladę i bezduszność ruskiego systemu. Polecam powieść "Tekst".

Nie znata się, żaden Dostojewski -- Tołstoj numer jeden jak coś. Ze współczesnych to Głuchowski. Jeden i drugi mocno podpadał władzy. Tołstoj, mimo iż zdeklarowany i głęboko wierzący chrześcijanin, mocno krytykował też cerkiew i się jej wyrzekł.

Głuchowskiego z kolei ścigają teraz listem gończym u ruskich -- uznany za agenta obcych wpływów. Facet znakomicie opisuje degrengoladę i bezduszność ruskiego systemu. Polecam powieść "Tekst".
czeba na chomika wejść
:tiphatb:

Fq3jIzxWIAMnBwM.jpeg
Fq3p_xQXgAAfq7Q.jpeg

Koleś,który bagatelizuje działalność ludobójców ukrainskich,wybiela bandere i chce nas zalać ukrami bez większej rozkminy wyzywa innych od ignorantów historycznych. :DC:

Koleś,który bagatelizuje działalność ludobójców ukrainskich,wybiela bandere i chce nas zalać ukrami bez większej rozkminy wyzywa innych od ignorantów historycznych. :DC:

Ani nie bagatelizuje ludobójców(zacytuj) ani nie wybierlm Bandery(zacytuj). Nie, dopuszczenie możliwości, że nie wiedział o planowanej akcji nie jest wybielaniem go, zwłaszcza, że(gdybyś nie był debilem to byś go wyłapał) w tych samych wiadomościach uznawałem go za ojca tego gówna bo stworzył te antypolska, faszystowska retorykę.
Chociaż masz tu kolegę który lubi ludobójstwa i masowe przesiedlenia, bo dzięki temu powstalo państwo jedno środowe. Wiec się dziwię, że ten zjeb nie pochwała banderyzmu- przecież popiera państwa jednonarodowe po trupach do celu :)

Ale z kim ja rozmawiam, Ty umiesz kłamać a dowodów, cytatów przedstawić nie potrafisz tylko jakieś ogólniki "wszyscy wiedzą że mam rację".

Ani nie bagatelizuje ludobójców
Podkreślasz jacy ruscy są zli,a przy wybrykach ukrów nabierasz wody w usta nawet z tym,że zrobili parade na czesc zabitego naziola.
ani nie wybierlm Bandery(zacytuj)
Najebałeś cały elaborat co zresztą każdy poza tobą pamięta - a fakty są takie,że mimo pobytu w więzieniu był w kontakcie ze swoimi ludzmi w tym żoną.Zresztą ktoś tu to wklejał swego czasu.
gdybyś nie był debilem to byś go wyłapał
Biorąc pod uwagę,że siebie uważasz za inteligenta,a nie potrafisz sklecić zdania po polsku nie wspominając o problemach z matematyką i geografią - dziękuje za komplement.
Ale z kim ja rozmawiam, Ty umiesz kłamać a dowodów, cytatów przedstawić nie potrafisz tylko jakieś ogólniki "wszyscy wiedzą że mam rację".
O kurwa:waldeklaugh:

Podkreślasz jacy ruscy są zli,a przy wybrykach ukrów nabierasz wody w usta nawet z tym,że zrobili parade na czesc zabitego naziola.

Najebałeś cały elaborat co zresztą każdy poza tobą pamięta - a fakty są takie,że mimo pobytu w więzieniu był w kontakcie ze swoimi ludzmi w tym żoną.Zresztą ktoś tu to wklejał swego czasu.

Biorąc pod uwagę,że siebie uważasz za inteligenta,a nie potrafisz sklecić zdania po polsku nie wspominając o problemach z matematyką i geografią - dziękuje za komplement.

O kurwa:waldeklaugh:

Podkreślam w czym ruscy są dla nas zagrożeniem. Raz pisze o czymś co be zrobią Ukraińcy, innym razem nie. Ty komentujesz 100 % wszystkiego? I czy ty bagatelizujesz ruskich i ludobójców że nie komentujesz ich co chwilę i nie krytykujesz na każdym kroku?

Czyli dalej - nie odpiszesz na zarzuty tylko ogólniki. Nie, stwierdzenie że krytykuje ruskich nie jest dowodem na to, że bagatelizuje ludobójców xd to jest tylko dowodem na to, że krytykuje ruskich.

Last edited:
Back