Karateka@
Bellator Welterweight
Dużo tych stron trzaskacie, dawno się w temacie nie udzielałem: nadal @Halibut 2.0 i @Karateka@ vs reszta świata?
Tutaj nie walczę. Byłem zajęty wojną robaczaną w temacie Polityka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dużo tych stron trzaskacie, dawno się w temacie nie udzielałem: nadal @Halibut 2.0 i @Karateka@ vs reszta świata?
Brzmi troche jak wojna ojczyźnianaTutaj nie walczę. Byłem zajęty wojną robaczaną w temacie Polityka
nie ladnie 
oj gdyby społeczeństwo tak mocno walczyło o podwyższenie jakości jedzenia w sklepach jak intesywnie krytykuje robaki -to byłoby superTutaj nie walczę. Byłem zajęty wojną robaczaną w temacie Polityka

Skrajność rodzi skrajność. A wystarczylo dozować wszystko z umiarem i efekt gotowanej zaby by zrobil reszte roboty. Ale niestety u nas musi byc albo w jedna albo w druga do odciny. Ze wszystkim
ja ogólnie do ukrów nic nie mam(gdyby zburzyli wszystkie pomniki bandery i rząd by odlał się na flagę tego zjeba to już w ogóle świetnie) oprócz tych banderowców, takich to na front jak są fifarafa kozacyA najzdrowiej byłoby położyć chuja na oba zdziczałe plemiona![]()
Tak naprawdę to kłamałem! Stawiam opór -- od zawsze team Japan! Sony, Panasonic, Hitachi. Jeno komputer i telefon hamerykański, choć pewnie montowane w chinach.Koreanizacja Polski postępuje: telewizory, czołgi, jeszcze prąd będzie z koreańskiej elektrowni, a północna to jeszcze trochę osób mówiących po polsku
Też mnie to nurtuje od jakiegoś czasu...w sumie ciekawe co się stanie z tymi wszystkimi długami państw. Nie ma tyle pięniędzy na rynku aby G20 spłaciło swoje wszystkie długi.
Jestem ciekawy na jakie podatki zdecydują się Demokraci i też Republikanie.
A to nie wojna resetuje długową buchalterię?Tak naprawdę to kłamałem! Stawiam opór -- od zawsze team Japan! Sony, Panasonic, Hitachi. Jeno komputer i telefon hamerykański, choć pewnie montowane w chinach.
Bo telewizory Japończyków złożone przynajmniej w Europie.
Z drugiej strony lepiej dla nas inwestować w produkty marek technologicznych koreańskich niż chińskich.
Też mnie to nurtuje od jakiegoś czasu...
Ja to tylko słyszałem, że ekonomista (spec od makroekonomii) to ktoś, kto mówi nam dzisiaj, dlaczego jego wczorajsze prognozy się nie sprawdziły ;)A to nie wojna resetuje długową buchalterię?
Usłyszałem ostatnio od kolegi fachowca od rynków finansowych, że indeksy dolara i akcji usa wyglądają jak przed wojną światową, w sensie tak nadmuchane jakby czekały na resecik.
Trzeba jakiegoś fachowca od spekulacji, ja tym edukowanym doktorkom ekonomii nie ufam za grosz.Ja to tylko słyszałem, że ekonomista (spec od makroekonomii) to ktoś, kto mówi nam dzisiaj, dlaczego jego wczorajsze prognozy się nie sprawdziły ;)
kobieta.interia.pl
Ten to nawet jak domofonem do niego zadzwonisz to Ci powie ze go w domu nie maTrzeba jakiegoś fachowca od spekulacji, ja tym edukowanym doktorkom ekonomii nie ufam za grosz.
Kudłatego trzeba podpytać
![]()
![]()
Przewidział wojnę w Ukrainie, kilkukrotnie zbankrutował, teraz zarabia miliony na giełdzie. "Polski Elon Musk"
Kliknij i zobacz więcej.kobieta.interia.pl

Juz nawet nikt sie z tym nie kryje tylko w polsce jak zwykle "nie mozna o tym mowic, onucoooo, ty ruski szpiegu! Rosjanie tez!!!!"![]()
To jest najśmieszniejszy punkt tej wojny, rosjanie twierdza ze walcza z nazizmem, zachod mowi ze nazizmu juz nie ma, a wtedy wchodzi ukrainiec iq 88 oblepiony nazistowskimi i banderowskimi symbolami za przyzwoleniem swoich mocodawcow oczywiscie. Zawsze mieli leb do interesu.
Niemcy nie sąsiadują z nimi a ich nacjonaliści nie obdzierali żywcem ze skóry niemieckich dzieci. Wręcz przeciwnie, witali kwiatami SS. Jesteś w stanie pojąć różnicę?A w Niemczech mówi się o tym w debacie publicznej, jakoś bardziej niż w Polsce?
Nie wiem nie ogladam niemieckiej telewizji. Samo zwrocenie uwagi nawet juz jest w sumie czyms wiecej niz sie robi w polsce.A w Niemczech mówi się o tym w debacie publicznej, jakoś bardziej niż w Polsce?
W Niemczech o tym się nie mówi. Temat tabu. Jako kraj mają imperialistyczne zapędy, wiedzą co odjebali i w przeciwieństwie do Ukraińców, którzy gloryfikują zbrodniarzy chcą wymazać to z pamięci nie poruszając tego tematu.A w Niemczech mówi się o tym w debacie publicznej, jakoś bardziej niż w Polsce?
Niemcy nie sąsiadują z nimi a ich nacjonaliści nie obdzierali żywcem ze skóry niemieckich dzieci. Wręcz przeciwnie, witali kwiatami SS. Jesteś w stanie pojąć różnicę?
W Niemczech o tym się nie mówi. Temat tabu. Jako kraj mają imperialistyczne zapędy, wiedzą co odjebali i w przeciwieństwie do Ukraińców, którzy gloryfikują zbrodniarzy chcą wymazać to z pamięci nie poruszając tego tematu.
Nie wierze w to co pisze, żebym kurwa Niemców chwalił. Świat się kończy.
Czyli nie jesteś w stanie pojąć.Ale ja nie pytałem o to co komu Ukraińcy zrobili w przeszłości.
Chwalisz Niemców za to, że przemilczają nazizm na Ukrainie?
Bo o to pytałem
Czyli nie jesteś w stanie pojąć.
Szwaby temat zamiatają pod dywan, bo są podstępni i chcą się trochę rządzić w UE.Ale ja nie pytałem o to co komu Ukraińcy zrobili w przeszłości.
Chwalisz Niemców za to, że przemilczają nazizm na Ukrainie?
Bo o to pytałem
Nie usprawiedliwiam ich tylko tłumaczę dlaczego u nich nie ma a u nas jest.Wiem co masz na myśli. Po prostu pytałem o to czy w Niemczech mówi się głośno o nazizmie na Ukrainie. I tyle. Ty zacząłeś usprawiedliwiac Niemców, że przemilczają ten temat. Lecz nie pytałem o to dlaczego przemilczają lecz czy przemilczają.

Satan 2 wysłany na zachód żeby uratować tradycyjne wartościPodobno w dniu gdy Dzioł Bajden przemawiał lub dzien przed, ruskie testowaly SATAN 2 lecz na szczescie sie nie udalo i rakieta sobie glupi ryj rozwalila zanim dobrze wystartowala, wybuchlo cos przy starcie.
Takze sowiecka jakosc jest po naszej stronie

Ten naród upadliny to sam kurwa sobie nie wierzy
na urzędzie celnym mieliśmy kontrole towaru ( standard takie tam sprawdzają czy na legalu wszystko czy nie szachraja z papierami żeby cło mniejsze płacić etc)
a później mieliśmy druga kontrole która sprawdzała pierwsza kontrole czy czasem w huja nie robi![]()
Ukraina..
Jak nazwać kraj, który podczas konfliktu robi wały na racjach żywnościowych dla swoich żołnierzy, a politycy, którzy do tego doprowadzili nawet nie spadają ze stołka.
Zaraz Ci wytlumacza ze to tak ma byc i w sumie to nie byly waly tylko sprzedaz i nie racji zywnosciowych tylko darow, i nie dla zolnierzy tylko dla ukraincow. A Reznikow chyba jest ukraincem nie? No takze najpierw mu dali a potem sie czepiajaTeraz sobie przeglądam telegrama i patrzę, a Reznikowa dalej nie wyjebali ze stołka.
Jak nazwać kraj, który podczas konfliktu robi wały na racjach żywnościowych dla swoich żołnierzy, a politycy, którzy do tego doprowadzili nawet nie spadają ze stołka.

Rybo jest jak mówisz , ale ich podejdzie sie kurwa nie zmieni od tak , u nas było tak samo trzeba czasu ,to gorsi kombinatorzy od nas sąMoże to znak, że państwo bierze się za celników. Tak jak u nas wzięło się za konduktorów, którzy
1/3 sprzedanych biletów brali do kieszeni. I zaczęły się kontrolę po kontroli konduktorów.

Uuuu, ależ Ty nadzieję żywisz co do tego głupiego łbaNiemcy nie sąsiadują z nimi a ich nacjonaliści nie obdzierali żywcem ze skóry niemieckich dzieci. Wręcz przeciwnie, witali kwiatami SS. Jesteś w stanie pojąć różnicę?