Konflikt Rosja-Ukraina

Widzę brak zrozumienia długu. USA cały czas ma dług i mają to gdzieś bo to dług wewnętrzny. To nie jest kazus Grecji, która była zależna od zewnętrznej waluty. USA generując dług przerzuca koszty na innych użytkowników dolara.
Ale to Funkiemu napisz, to nie moje konto, ja tylko wrzucam jako ciekawostkę :fjedzia:

jak dla mnie to niech płacą, lepiej oni niż my

Pieprzone szwajcarskie onuce. Się tam zagnieździły w tych kantonach.
Za to u nas same dobre serduszka co grosza nie skąpią

Ciekawe o co kaman z tym Isajewem?Bo te prowokacje są coraz grubsze

Też mnie to zastanawia. Bo widziałem przecież jego artykuły w największych portalach informacyjnych (wp czy tam onet), mtv24 robił o nim materiały -- w tym jeden ubolewający nad jego losem, że zalał go hejt polskich bydlaków itp, itd.

Tymczasem te jego wpisy są w większości tak debilne, tak prowokujące i jątrzące, że koleś autentycznie spełnia wszystkie wymogi płatnego ruskiego trolla. I to nie wiem, czy słabego (takiego co w rublach dostaje) czy takiego trolla premium (co zgarnia w dolarach). Chyba jednak tego drugiego, bo facet jak nikt potrafią podsycać niechęć Polaków do ukraińców -- w social mediach jest niezwykle aktywny.

Ale chyba tego Ci geniusze w tych "profesjonalnych" redakcjach jakoś dostrzec nie potrafią, bo wciąż jest tam głaskany i doceniany. Polecam poprzeglądać posty jakie udostępnia na fejsie. na przykład z okazji 114 urodzin bandery:

"nic nie powstrzyma idei, której czas nadszedł”

"
1f534.png
⚫
Dziś mija 114. rocznica od urodzenia przywódcy Organizacji Ukraińskich Nacjonalistów Stepana Bandery — jednego z najbardziej kontrowersyjnych i jednocześnie najbardziej znanych Ukraińców na świecie. Dzięki rosyjskiej propagandzie i wojnie prowadzonej przez Kreml coraz więcej Ukraińców uważa Banderę za bohatera. Tym nie mniej, cały czas obowiązuje decyzja Donieckiego Okręgowego Sądu Administracyjnego, który pozbawił Stepana Banderę tytułu bohatera Ukrainy."

Last edited:
A najbardziej to mnie rozpierdalają te huje co chodzą w kurtkach z flagą bandery. Tych to bym od razu za fraki z tych kurtek wyciągał (,wyjątek to dzieci, ale rodzicowi na pewno zwrócił bym uwagę). Przecież ta flaga jest zakazana w Polsce i nosząc ją na czymkolwiek łamiesz prawo.
jakby taką kurtkę nosił bezdomny czy dzieciak właśnie to moim zdaniem trzeba by było tylko wypruć naszywkę, za to takiemu ukrowi dać bilet na wojne

Dlaczego czołg który zostanie rozjebany staje się nagle zardzewiały?
Przy zniszczeniu masz eksplozje, wysoka temperature, ktora pali lakier.
A z tego co na szybko udalo sie mi wygoglowac to stal pancerna jest miedzyinnymi naweglana. Moze ktos na forum jest po jakims materialoznawstwie?

Ukry chodzace z naszywkami bandery w naszym kraju :juanlaugh: widzialem juz zdjecia z warszawy, teraz z poznania, @szplin jak pilnowales?

Zastanawiajace jest to ze "uchodzcy" sa czesto takim robactwem problematycznym, czy to z afryki czy to z ukrainy czy z dalekiego wschodu.

Pojawiaja sie pomysły by ograniczyc mieso do 0, by zabronic zwyklym ludziom latac samolotem, a nikt nie wyjdzie z pomyslem rozwiazania kwestii uchodzctwa co przydaloby sie znacznie bardziej nie tylko w polsce z ukrami ale w europie ogolnie :awesome:

Ukry chodzace z naszywkami bandery w naszym kraju :juanlaugh: widzialem juz zdjecia z warszawy, teraz z poznania, @szplin jak pilnowales?

Zastanawiajace jest to ze "uchodzcy" sa czesto takim robactwem problematycznym, czy to z afryki czy to z ukrainy czy z dalekiego wschodu.

Pojawiaja sie pomysły by ograniczyc mieso do 0, by zabronic zwyklym ludziom latac samolotem, a nikt nie wyjdzie z pomyslem rozwiazania kwestii uchodzctwa co przydaloby sie znacznie bardziej nie tylko w polsce z ukrami ale w europie ogolnie :awesome:
a Polacy organizują urodziny Hitlera w lesie!

Jakbys chciał rozwiązać problem uchodźstwa w Europie? Bo to trzeba by wtedy mase Polskiego bydła spowrotem sporwadzić do Polski.

Jakbys chciał rozwiązać problem uchodźstwa w Europie? Bo to trzeba by wtedy mase Polskiego bydła spowrotem sporwadzić do Polski.
Każdy pracujący rozlicza podatki co roku. Nie wpływa rozliczenie za pracę danego "uchodźcy" (bo kiedyś się mówiło normalnie imigrant, ale to niedobra jest oni uciekają przed wojną etc) to pakujemy manele i wypierdalamy go do swojej chatki z gówna, ew "polskie bydło" do chatek z kartonu.

Tak by się poprawiła ta sytuacja gospodarcza i wyeliminował problem nadmiernego socjalu. Możecie na mnie głosować, dziękuję.

Każdy pracujący rozlicza podatki co roku. Nie wpływa rozliczenie za pracę danego "uchodźcy" (bo kiedyś się mówiło normalnie imigrant, ale to niedobra jest oni uciekają przed wojną etc) to pakujemy manele i wypierdalamy go do swojej chatki z gówna, ew "polskie bydło" do chatek z kartonu.

Tak by się poprawiła ta sytuacja gospodarcza i wyeliminował problem nadmiernego socjalu. Możecie na mnie głosować, dziękuję.
:goddamnright:

Ubezpieczalnia winduje ceny ubezpieczen opierajac sie na statystyce, placisz wiecej za bmw bo wiecej lbow rozbija sie bmw. To pierwszy pomysl wprowadzic obowiazek pracy dla imigrantow, a potem stosujmy to samo, im wiecej ciapakow czy ukrow broi, chce pobierac 500 plusy i inne dodatki to podnosic tej grupie podatki, skladki i inne takie, i z tej kasy mozna deportowac delikwentów spowrotem np na ukrainu, ewentualnie jakby nawet wsadzac ich do pierdla to utrzymanie ich nie obciążało by tak normalnych ludzi w ich wlasnym kraju.

A ze mniejszosci by placily duzo wieksze podatki? No coz, pilnowac jeden drugiego ewentualnie wrocic do siebie.

Ale czemu polscy patrioci nic z tym nie robia tylko siedza w necie 24/7? Czekacie az bedzie za pozno? Ile takich filmikow, takich przemarszy ma jeszcze sie odbyc, zebyscie sie w koncu obudzili?

Na pewno jest zakazana? Nie moge znalesc nic na ten temat.
Bo to są właśnie patrioci co w necie fajnie się krzyknie Wołyń, Wielka Polska i jest fajnie. Jak poszła plotka, że do woja będą brali i uwaga uwaga na ćwiczenia kurwa ćwiczenia, nikt nikogo na wojnę żadną nie wysyłał to się patrioci internetowi spłakali, że jak to oni do wojska może pójdą.

Modna je teraz Anglia
weszły przepisy o bardzo dużych karach za to jak zlapia z imigrantem na naczepie
kara oczywiscie dla firny
brudasa wyjmą i puszczą wolno
juz firmy nie chca do Angoli słać aut i kurwa bardzo dobrze

Ja to mam marzenie na to bydło co wchodzi na naczepy szyby bije etc

powinni dac info ze wojsko i policja może z broni walic jak brudasy nie posłuszne i od Ruskich wziac krematoria i palic odrazu i na pole jako nawóz

Modna je teraz Anglia
weszły przepisy o bardzo dużych karach za to jak zlapia z imigrantem na naczepie
kara oczywiscie dla firny
brudasa wyjmą i puszczą wolno
juz firmy nie chca do Angoli słać aut i kurwa bardzo dobrze

Ja to mam marzenie na to bydło co wchodzi na naczepy szyby bije etc

powinni dac info ze wojsko i policja może z broni walic jak brudasy nie posłuszne i od Ruskich wziac krematoria i palic odrazu i na pole jako nawóz
Z tą Anglią to już od wielu lat jest problem. W okolicach kanału La Manche w obrębie 100 km na każdym parkingu dla ciężarówek masz tablice informacyjne, żeby uważać na czarnych. "Biedni" murzyni w drogich ciuchach typu nike/adidas za dolary przypływają do europy i potem "autostopem' ciężarówką się ładują do Anglii, a nam będą pierdolić jacy oni biedni uciekają przed wojną jak przy sytuacji na granicy z Białorusią, a jebane lemingi biją brawo. Przecież ja ostatnio miałem taką akcję z pasażerem na gapę. W Belgii mi policjanci powiedzieli, że ich nawet zamknąć na dołek nie mogą, bo mała szkoliwość społeczna i nie można ich cisnać, bo to RASISM XD to musiałem obsrańcowi sam najebać sęków.

Dopóki jebane lewactwo rządzi w Europie ten problem nie zniknie. U nas będzie to samo tylko z ukraińcami.

Było wyjaśniane, że oni demografię i gospodarkę nam poprawią (być może i statystyki kryminalne xD). I że nasza patola jest gorsza od banderowskiej patoli Ty ruska onuco!
Przeciez to wina kraju,ze systemowo nie potrafia rozwiazywac problemow. Kiboli nie potrafia spacyfikowac od lat, a maja potrafic to zrobic z 2 lub 3 milionami Ukraincow? :boss:

Back