Halibut 2.0
UFC Bantamweight
Na koniec dowiesz się się od karateki czy halibuta, tzn ludzi o mentalności "swojemu nóż w plecy, a obcemu język w tyłek", że hermetycznie zamknięte klany Ukraińskich przesiedleńców są pokłosiem braku otwartości Polaków na obcych. Po prostu, mentalne zjeby, wetresowane przez rzekomo oświecone media, nie są w stanie pojąć, co to jest tożsamość narodowa. Owa tożsamość jest dla nich faszyzmem. Robienie lachy każdemu obcemu uznają za bycie nowoczesnym obywatelem tego świata. Kto nie robi, ten niedzisiejszy ciemniak. Niewykształcony prowincjusz. Ci sami ludzie, nazywali 500+ dla Polaków, menelowym+. Ów dodatek, ale dla Ukraińców jest już okej. Należy im się jak psu buda. Wszystko im się należy. Bezwarunkowo.
Ty mnie prowokujesz co chwilę wymyślając jakieś rzeczy których nie twierdzę, czy jesteś jakiś upośledzony i wierzysz w to co piszesz?
Te bzdury z najbardziej tępej propagandy o 7 mln Ukraińcach w Polsce, czy debilizmy że Ukraińcy źli bo się śmieją i piją to też mam nadzieję tylko prowokacja?
Bo jeżeli to prawda to nie tylko jesteś upośledzony, ale w dodatku udowadniasz że to Ty jesteś takim zjebem o jakim w wymyślony sposób piszesz o mnie, jesteś jak te zjeby które nazywali 500+ menelowym, tylko w przeciwną stronę, lustrzane odbicie. Co drugi twój komentarz jest na to dowodem.
Powiedz serio, to tylko prowokacje czy ty serio wierzysz w ten wymyślony świat, te projekcje? Czy serio wierzysz w to co piszesz i to są twoje poglądy? Wierzysz że jak coś wymyślisz, mimo że fakty temu przeczą, to jest to prawda?
Bo nie wiem co o tym myśleć. Z jednej strony piszesz normalnie więc wierzę że to prowokacja i nie wierzysz w te projekcje, z drugiej strony to wydaje się absurdalne, robienie z siebie debila dla prowo. Z drugiej strony jeśli to prawda to znaczy, że jesteś upośledzony lub w jakiś inny sposób skrzywiony. Wiec jak, wierzysz w to co piszesz?
Jeśli tak to np jak w głowie układasz sobie to co np. wymyśliłeś w tym poście na mój temat, mimo że nie masz na to przesłanek by wnioskować o tym i siamtym ?
Skąd np wymyśliłeś że uważam że coś tam coś tam wysryw o ukraińskich klanach jest w mojej opinii pokłosiem coś tam coś tam otwartości Polaków? I milion innych rzeczy które twierdzisz? Zastanowiłeś się kiedyś nad tym jakie są powody ma twój konkretmy pogląd, czy przypadkiem masz jakieś podstawy, czy nie jest czasem tak że piszesz bzdury bez zastanowienia bo jesteś otumaniony propaganda i o kazdym kto ma inny pogląd na cokolwiek masz jakiś konkretny obraz, bo Braun tak ci mówi?
Skąd np. wymyśliłeś że tożsamość narodowa to dla mnie faszyzm?
Czemu nigdy tego nie wyjaśniasz dając jasny dowód za tym iz mam rację że jesteś debilem tak ogarniętym propaganda że wymyślasz nieistniejące rzeczy?
Ja pokazuje dowody na to że jestem zjebany. Ty na mnie nigdy. Dlaczego więc to robisz, wiedząc że piszesz bzdury?
Last edited: