Konflikt Rosja-Ukraina

Na koniec dowiesz się się od karateki czy halibuta, tzn ludzi o mentalności "swojemu nóż w plecy, a obcemu język w tyłek", że hermetycznie zamknięte klany Ukraińskich przesiedleńców są pokłosiem braku otwartości Polaków na obcych. Po prostu, mentalne zjeby, wetresowane przez rzekomo oświecone media, nie są w stanie pojąć, co to jest tożsamość narodowa. Owa tożsamość jest dla nich faszyzmem. Robienie lachy każdemu obcemu uznają za bycie nowoczesnym obywatelem tego świata. Kto nie robi, ten niedzisiejszy ciemniak. Niewykształcony prowincjusz. Ci sami ludzie, nazywali 500+ dla Polaków, menelowym+. Ów dodatek, ale dla Ukraińców jest już okej. Należy im się jak psu buda. Wszystko im się należy. Bezwarunkowo.

Ty mnie prowokujesz co chwilę wymyślając jakieś rzeczy których nie twierdzę, czy jesteś jakiś upośledzony i wierzysz w to co piszesz?
Te bzdury z najbardziej tępej propagandy o 7 mln Ukraińcach w Polsce, czy debilizmy że Ukraińcy źli bo się śmieją i piją to też mam nadzieję tylko prowokacja?
Bo jeżeli to prawda to nie tylko jesteś upośledzony, ale w dodatku udowadniasz że to Ty jesteś takim zjebem o jakim w wymyślony sposób piszesz o mnie, jesteś jak te zjeby które nazywali 500+ menelowym, tylko w przeciwną stronę, lustrzane odbicie. Co drugi twój komentarz jest na to dowodem.

Powiedz serio, to tylko prowokacje czy ty serio wierzysz w ten wymyślony świat, te projekcje? Czy serio wierzysz w to co piszesz i to są twoje poglądy? Wierzysz że jak coś wymyślisz, mimo że fakty temu przeczą, to jest to prawda?

Bo nie wiem co o tym myśleć. Z jednej strony piszesz normalnie więc wierzę że to prowokacja i nie wierzysz w te projekcje, z drugiej strony to wydaje się absurdalne, robienie z siebie debila dla prowo. Z drugiej strony jeśli to prawda to znaczy, że jesteś upośledzony lub w jakiś inny sposób skrzywiony. Wiec jak, wierzysz w to co piszesz?
Jeśli tak to np jak w głowie układasz sobie to co np. wymyśliłeś w tym poście na mój temat, mimo że nie masz na to przesłanek by wnioskować o tym i siamtym ?

Skąd np wymyśliłeś że uważam że coś tam coś tam wysryw o ukraińskich klanach jest w mojej opinii pokłosiem coś tam coś tam otwartości Polaków? I milion innych rzeczy które twierdzisz? Zastanowiłeś się kiedyś nad tym jakie są powody ma twój konkretmy pogląd, czy przypadkiem masz jakieś podstawy, czy nie jest czasem tak że piszesz bzdury bez zastanowienia bo jesteś otumaniony propaganda i o kazdym kto ma inny pogląd na cokolwiek masz jakiś konkretny obraz, bo Braun tak ci mówi?

Skąd np. wymyśliłeś że tożsamość narodowa to dla mnie faszyzm?

Czemu nigdy tego nie wyjaśniasz dając jasny dowód za tym iz mam rację że jesteś debilem tak ogarniętym propaganda że wymyślasz nieistniejące rzeczy?

Ja pokazuje dowody na to że jestem zjebany. Ty na mnie nigdy. Dlaczego więc to robisz, wiedząc że piszesz bzdury?

Last edited:
Siwy, Vitas, Słaby - prowadzą dyskusje oparta na rozmowie o rzeczach które sobie sami wymyślili. Fascynuje mnie to czy to tylko prowokacja czy tak funkcjonuje wasz mózg, że w to wszystko wierzycie? Chyba to drugie, bo gdy kiedyś zrobilem to samo- dostaliście bólu dupy.
Prosty przyklad- pod moim komentarzem o tym że Ukraińcom powinno się minimalizować socjal @Słaby pisze że uważam że należy im dawać socjal bezwarunkowo.
Czyli twierdzi że 2+2 to 5.
Więc albo prowokacja albo choroba psychiczna.

Tak szczerze, powiedzcie . Wierzycie w te wszystkie rzeczy, wkręcanie sobie że to prawda, wbrew rzeczywistości, czy tylko prowokujecie? Jeżeli to prawda, to czym różnicie się od TVNowskiego bezmozgiego sympatyka KODu z błyskawica na czole?

Last edited:
Dobra wez wypierdalaj odpadzie spoleczny

Jak tam, wiesz już na których rogach stoją te wymyślone hordy Ukrów robiące non stop rozpierdol?
Nadal ani ja ani moi znajomi koledzy z Warszawy nie potrafimy ich znaleźć. Nadal co główniejszych ukrow widzimy tylko w centrum wieczorami. Ty to chyba multi Słabego, nie?

A co jeśli jest odwrotnie i to "ataki terrorystyczne" Rosjan są odpowiedzią na ataki Ukraińców? :brainoverload:

Raczej wątpliwe, gdyż na tak dużą skalę raczej nie da się przygotować ataku w ciągu kilku godzin. Zwłaszcza że ataki są skoordynowane w jednym czasie.

Na koniec dowiesz się się od karateki czy halibuta, tzn ludzi o mentalności "swojemu nóż w plecy, a obcemu język w tyłek", że hermetycznie zamknięte klany Ukraińskich przesiedleńców są pokłosiem braku otwartości Polaków na obcych. Po prostu, mentalne zjeby, wetresowane przez rzekomo oświecone media, nie są w stanie pojąć, co to jest tożsamość narodowa. Owa tożsamość jest dla nich faszyzmem. Robienie lachy każdemu obcemu uznają za bycie nowoczesnym obywatelem tego świata. Kto nie robi, ten niedzisiejszy ciemniak. Niewykształcony prowincjusz. Ci sami ludzie, nazywali 500+ dla Polaków, menelowym+. Ów dodatek, ale dla Ukraińców jest już okej. Należy im się jak psu buda. Wszystko im się należy. Bezwarunkowo.

Piękny chochoł.

Po pierwsze pomoc Ukrainie, szczególnie na froncie jest w naszym interesie narodowym i wynika z naszego egoizmu, a nie altruizmu. Oczywiście pijarowo lepiej to sprzedawać jako odruch serca, ale tak nie jest.

Nie ma żadnych hermetycznych klanów Ukraińskich. Jest to grupa która świetnie się socjalizuje i chce pracować.

Tożsamość narodowa czyli coś co zostało wpojone w dziewiętnastym wieku podczas wiosny ludów.

Twój chochoł z faszyzmem jest absurdalny. Faszyzm nawet nie był super narodowy. Stawiał zdecydowanie wyżej państwo od narodu. Dla faszystów naród był wtórny w stosunku do państwa.

Za bycie nowoczesnym obywatelem nie uznaję robienie dobrze każdemu obcemu. Co za absurd. Jestem chociażby zwolennikiem budowy muru na granicy z Białorusią. Średnio to się pokrywa z Twoją narracją.

Byłem przeciwnikiem 500 plus i wciąż jestem. Wcale nie uważam, że Ukraińcom należy się 500 plus, zresztą polakom też bym je zabrał, mimo że sam jestem beneficjentem.

Piękny chochoł.

Po pierwsze pomoc Ukrainie, szczególnie na froncie jest w naszym interesie narodowym i wynika z naszego egoizmu, a nie altruizmu. Oczywiście pijarowo lepiej to sprzedawać jako odruch serca, ale tak nie jest.

Nie ma żadnych hermetycznych klanów Ukraińskich. Jest to grupa która świetnie się socjalizuje i chce pracować.

Tożsamość narodowa czyli coś co zostało wpojone w dziewiętnastym wieku podczas wiosny ludów.

Twój chochoł z faszyzmem jest absurdalny. Faszyzm nawet nie był super narodowy. Stawiał zdecydowanie wyżej państwo od narodu. Dla faszystów naród był wtórny w stosunku do państwa.

Za bycie nowoczesnym obywatelem nie uznaję robienie dobrze każdemu obcemu. Co za absurd. Jestem chociażby zwolennikiem budowy muru na granicy z Białorusią. Średnio to się pokrywa z Twoją narracją.

Byłem przeciwnikiem 500 plus i wciąż jestem. Wcale nie uważam, że Ukraińcom należy się 500 plus, zresztą polakom też bym je zabrał, mimo że sam jestem beneficjentem.

On to wie, po prostu lubi się wkurwiac na rzeczy które sam sobie wymyśla. Taka forma uposledzenia. Zauważ że większość tych skrajnie antyukraunsko nastawionych działa w ten sam sposób- nawet nie ukrywają że kłamią, lecz powtarzają dane kłamstwo kolejny raz, i kolejny, i kolejny myśląc że stanie się w końcu prawda. A gdy im się to pokaże i udowodni, to...ignorują i dalej kłamią w żywe oczy xd
Zwykle chwasty do wyrwania, patologia tego państwa. Takich, i inne Lempartowe wyrwać.

Piękny chochoł.

Otoz nie do konca.

To ze gdyby nie dzielny dima czy saszka to ruski by wszedl teraz do polski to haslo dla przygłupów ktorym sie tlumaczy kazda godzaca w gospodarke polska i w polskiego obywatela decyzje polityczna. Trzeba byc strasznie naiwnym by w to wierzyc.

To ze trzeba oslabic rosje by utemperowac ich zapędy imperialne to po czesci nasz interes ale w wiekszosci to interes ukrow ktorym rosja zagraza i przede wszystkim USA ktore z rosja rywalizuje. Oczywiscie również i nasz lecz przedstawianie tego w taki sposob ze to glownie nasz interes i to my sie zaslaniamy jakimis ukraincami i jestesmy im cos winni to juz ukrofilia i glupota na wyzszym poziomie.

Takze wspierać ich sprzętem powinnismy by miec spokoj na kolejne lata, ale nie jestesmy im nic winni a wrecz odwrotnie, a druga sprawa to nie jest tak ze my jestesmy pod sciana, to ukry sa pod sciana razem z ruskimi.

Co do kazdej innej pomocy jak dodatki na mieszkania, dodatki na jedzenie, 500 plusy, dziwne regulacje na granicy i inne to jaki w tym nasz interes oprocz tego ze nadwyrężamy budżet ktory i tak w tym kraju jest kruchy. Takze interesu w tym bardzo nie ma, a jest to tylko wlasnie jak mowisz pijarowy ruch przez fajnopolactwo by wchodzic w dupe ich braciom i pokazywac jak to otwarci jestesmy dla nich.

Ale trzeba być upośledzonym, żeby całe święta przesiedzieć na dyżurze w obronie upainy odpisując każdemu i produkując kilkadziesiąt postów dziennie o tym, jak ktoś inny jest upośledzony. Dzisiejsza młodzież mówi o takich nołlajfy.:damjan:

Ale trzeba być upośledzonym, żeby całe święta przesiedzieć na dyżurze w obronie upainy odpisując każdemu i produkując kilkadziesiąt postów dziennie o tym, jak ktoś inny jest upośledzony. Dzisiejsza młodzież mówi o takich nołlajfy.:damjan:

Nawet jeżeli przyjąć że masz rację(chociaż nie wiem jak obliczyłes, że całe święta zajęło mi tu odpisywanie, bo pewnie nie zajęło mi w sumie nawet 2 h, pewnie nie więcej niż siedzenie tutaj Szplinow dziennie kontrolując nowe antyukrainskie treści na TT) ) i w jakiś sposób bronie w czymś Ukrainy(wskazywanie czyiś kłamstw to bronienie Ukrainy? Pisanie że nie należy dawać Ukraińcom dużego socjalu to bronienie Ukrainy? ) całe swieta- to nie, długie siedzenie w sieci nie jest oznaką upośledzenia. Mylisz upośledzenie z uzależnieniem czy spędzaniem nad czymś określoną ilość czasu. A jak ktoś gra w grę parę h w ciągu dnia to też jest upośledzony? Jak ma działać to upośledzenie?

Szanowny szpagacie:

- nie je stworzyłem ankietę, czy „mam wypierdalać” i nie poszanowaniem jej wyników,
- zrobiłem sobie odpoczynek od forum, bo odpisywałem każdemu i na każdym temat,
- miałem ogarnąć łeb i nie zaśmiecać kolejnych tematów wysrywem kilkudziesięciu postów dziennie.

Serdecznie pozdrawiam

Jak tam, wiesz już na których rogach stoją te wymyślone hordy Ukrów robiące non stop rozpierdol?
Nadal ani ja ani moi znajomi koledzy z Warszawy nie potrafimy ich znaleźć. Nadal co główniejszych ukrow widzimy tylko w centrum wieczorami. Ty to chyba multi Słabego, nie?
Bo ty i twoi znajomi koledzy z Warszawy nie opuszczacie twitterka, więc jak chcesz ich znaleźć? :juanlaugh:
Twoja aktywność na Cohones mówi wszystko o twojej aktywności społecznej jak i twoich znajomych, a raczej fakcie ich posiadania.

Otoz nie do konca.

To ze gdyby nie dzielny dima czy saszka to ruski by wszedl teraz do polski to haslo dla przygłupów ktorym sie tlumaczy kazda godzaca w gospodarke polska i w polskiego obywatela decyzje polityczna. Trzeba byc strasznie naiwnym by w to wierzyc.
:goddamnright:

Bo ty i twoi znajomi koledzy z Warszawy nie opuszczacie twitterka, więc jak chcesz ich znaleźć? :juanlaugh:
Twoja aktywność na Cohones mówi wszystko o twojej aktywności społecznej jak i twoich znajomych, a raczej fakcie ich posiadania.

Mam ich z pewnością więcej niż ty, sądząc po rozpaczliwych postach i zebraniu o bliki od anonimow w sieci :p w Warszawie mam na tyle dość znajomych że muszę odmawiać wyjsc na miasto bo inflacja dobija :p i trzeba pić u mnie bo taniej. I zdrowiej przy złamanej nodze xd

@kumpel1908 Debil sie pyta jeszcze
w jakiś sposób bronie w czymś Ukrainy

Co za kurwisko smieszne :juanlaugh:

Nie no, podaj przykład z ostatnich dni. Jeśli nie jesteś debilem to chyba potrafisz?

Mam ich z pewnością więcej niż ty, sądząc po rozpaczliwych postach i zebraniu o blisko od anonimow w sieci :p w Warszawie mam na tyle dość znajomych że muszę odmawiać wyjsc na miasto bo inflacja dobija :p i trzeba pić u mnie bo taniej. I zdrowiej przy złamanej nodze xd

@kumpel1908 Debil sie pyta jeszcze
w jakiś sposób bronie w czymś Ukrainy

Co za kurwisko smieszne :juanlaugh:

Nie no, podaj przykład z ostatnich dni. Jeśli nie jesteś debilem to chyba potrafisz?
Pijesz z 2 osobami z Cohones na krzyż, dlatego tak rozpaczliwie tutaj na forum wróciłeś, bo tęskniłeś za nimi i za atencją, co za kurwisko śmieszne, pisze że ktoś zebra o jakąś atencję, a sama dziwka jebana cytuje każden jeden wpis, Swietłana wyjechała do rodziny NA ZACHÓD i nie masz co robić?

Ale ci musiało być przykro gdy dotarło do ciebie że 3/4 forum chce abyś wypierdalał :roberteyeblinking:
Ps: połamaną nóżkę to jeszcze rok będziesz miał? Bo pół roku już na piździe siedzisz kaleko :juanlaugh:

Mam smieszne wrazenie ze caly ten temat ukrow jest tylko fajnym fundamentem dla niektorych by sobie robic internetowe "sparingi" z uzytkownikami z przeciwnej strony. Jesli ktos normalnie odpisuje i chce rozpoczac dyskusje czesto sie mu nawet nie odpowiada, za to posty z wulgaryzmami i wyzwiskami znajduja od razu odpowiedz i "dyskusja" rynsztokowa jest kontynuuowana przez kolejne kilka postow.

Byly szczepionki to można bylo robic krucjaty przeciwko tym ktorzy nie chca sie szczepić, sa teraz ukraincy to mozna stac na czele batalionu ktory broni UA, za rok tez cos bedzie nowego to sie bedzie mozna powyzywać w imie kolejnej "kluczowej i waznej" sprawy.

Idzie odniesc wrazenie ze caly sens tej dyskusji lezy gdzie indziej

Mam smieszne wrazenie ze caly ten temat ukrow jest tylko fajnym fundamentem dla niektorych by sobie robic internetowe "sparingi" z uzytkownikami z przeciwnej strony. Jesli ktos normalnie odpisuje i chce rozpoczac dyskusje czesto sie mu nawet nie odpowiada, za to posty z wulgaryzmami i wyzwiskami znajduja od razu odpowiedz i "dyskusja" rynsztokowa jest kontynuuowana przez kolejne kilka postow.

Byly szczepionki to można bylo robic krucjaty przeciwko tym ktorzy nie chca sie szczepić, sa teraz ukraincy to mozna stac na czele batalionu ktory broni UA, za rok tez cos bedzie nowego to sie bedzie mozna powyzywać w imie kolejnej "kluczowej i waznej" sprawy.

Idzie odniesc wrazenie ze caly sens tej dyskusji lezy gdzie indziej

Ale mało obiektywny jesteś. Równie dobrze mogłeś napisać o tych którzy robią krucjaty przeciwko tym którzy chcą się szczepić i tych którzy są przeciwko tym którzy krytykują antyukrainska nagonkę :)

Ale mało obiektywny jesteś. Równie dobrze mogłeś napisać o tych którzy robią krucjaty przeciwko tym którzy chcą się szczepić i tych którzy są przeciwko tym którzy krytykują antyukrainska nagonkę :)
Raczej chodzilo mi tu o dwie strony, zawsze jest strona A i strona B.

Druga część wpisu byla rzeczywiście skierowana do jednej ze stron.

Ale caly obraz jaki opisalem kreuja obie strony.

Raczej chodzilo mi tu o dwie strony, zawsze jest strona A i strona B.

Druga część wpisu byla rzeczywiście skierowana do jednej ze stron.

Ale caly obraz jaki opisalem kreuja obie strony.
Moim zdaniem grupa a ma wyjebane w to co robi grupa b.
A grupę b piecze dupa i musi odpisywać i narzucać swoje racje grupie a.
I wydaje mi się że w tym przypadku jedna z grup jest bardziej winna zaistniałej sytuacji, czyż nie?

Moim zdaniem grupa a ma wyjebane w to co robi grupa b.
A grupę b piecze dupa i musi odpisywać i narzucać swoje racje grupie a.
I wydaje mi się że w tym przypadku jedna z grup jest bardziej winna zaistniałej sytuacji, czyż nie?

Ale wiesz że sam też dokładnie tak działasz? Zresztą, Alww także to zrobił w tym samym wpisie w którym opisał ten schemat.

Ale wiesz że sam też dokładnie tak działasz? Zresztą, Alww także to zrobił w tym samym wpisie w którym opisał ten schemat.
Nie, nie zrobilem tego. Po prostu nie czuje potrzeby tlumaczenia oczywistosci, jesli mowie o stronach to dla mnie normalnym jest ze chodzi o obie strony. A jesli podaje przykład jednej ze stron to nie widze potrzeby podawania kontrprzykładu by ktos nie czul sie zapomniany lub zaatakowany.

Pierwsza czesc mojego wpisu traktuje o obu stronach "konfliktu", odnoszenie sie wylacznie do drugiej czesci gdzie jest przykład jednej z nich to lapanie za słowa i wyrywanie z kontekstu.

Wesolych swiat

Back