No a jednak wpuściła. W Polsce jest ich kilka milionów, w Niemczech ponad milion, Europa tak bardzo ich chce że proponuje im socjal byle tu przyjechali i wysyłają broń na Ukrainę by przedłużyć konflikt w celu większego eksodusu Ukraińców do UE :p
Europa ich nie chce, europa ich wpuszcza bo strzelanie do ludzi na granicy czy wypychanie ich palami jest raz ze niezgodne z lewackimi pogladamy UE a dwa ze by trzeba bylo postawic wojsko i kogos kto by strzelal, wiem ze takich nie brakuje ale to tez nie jest takie hop siup w tych czasach, juz 100 lat temu takie nie bylo a co dopiero teraz. Nie mowie tu o wladzach ktore rozgrywaja spoleczenstwo jak chca a o ludziach. W europie coraz bardziej kroluja nastroje nacjonalistyczne i nie chca ukrow u siebie bo widza czym to skutkuje
Ukry sa rakiem i nikt ich nie chce, to ze sa "zbawieniem europy" to dobre tlumaczenie dla ludzi ktorzy sie skumali z ukrainka czy ukraincem lub maja jakies chore potrzeby otwartosci na inne narody.
Dobrym przykładem sa turcy w niemczech, tez mieli byc zbawicielami a sciagneli narod ktory nie jest poddanczy i chce sie asymilowac i dostosowac. Wyszlo co wyszlo, strefy zero, klany, przestępczość itd
Ukry nie sa narodem ktory jest ulegly i chce sie dostosowac, to pokazuja liczne powstania, rzez wolynska gdzie kurwy pokazaly swoja twarz.
Ich trzeba trzymac krotko pod butem, i uswiadamiac ze to oni maja stawac na chuju by sie przypodobac a nie my.
Wiem ze to co pisze wyglada radykalnie, ale ja na prawde nie mam nic do pojedynczego saszy, tyle ze uwazam ze tak trzeba by postepowac z ta spolecznoscia. Jak widze ze jakis polityk mowi ze jestesmy winni ukraincom cokolwiek to od razu jak dla mnie chlop powinien byc usuniety ze stanowiska a jego kariera przekreslona, bo nie potrzeba nam politykow z mentalnoscia chlopa pańszczyznianego.
Nie dla socjali, wspomog jedzeniowych mieszkaniowych i chuj wie czego
USAMODZIELNIAC NIE DAWAC!
to moje haslo dobre nie?
Sprzet na front jak najbardziej, od lat mozna za obserwowac ze taka polityka kieruja sie państwa wyzsze jak np USA. Sprzet ktory ma służyć do walki ruskimi niech jedzie tam gdzie jego przeznaczenie a ze saszka zginie w naszym rudym 102 a nie nasz romek to lepiej tylko dla nas.