Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Poliniak to stan umysłu.
Poliniak to stan umysłu.
Właściwie chodziło mi o tych,którzy się od kilku tygodni nad tym spuszczają.Siewierniuk, Szeremeta. Fajne nazwiska, trzeba coś jeszcze dodać Poliniakom?
Wiem o co Ci chodziło.Właściwie chodziło mi o tych,którzy się od kilku tygodni nad tym spuszczają.
Zle przyczytałem.Wiem o co Ci chodziło.
Ciekawe, czy Halibutowy król proukraińskich frazesów, zaprosił do stołu wigilinego Ukraińców z jakiegoś centrum pomocy humanitarnej? Jeśli nie, to w ramach solidarności z jego Ukraińskimi braćmi, powinien zorganizować drugą wigilię. Tym razem w Ukraińskim terminie, tzn 6 stycznia.
Mylisz się.

Złotousty królu słownych szpagatów w stylu "jestem za, a nawet przeciw", bądź chociaż raz słowny i zapierdalaj ze świątecznym żarciem do centrum pomocy humanitarnej.Człowiek wszedł na cohones złożyć życzenia a tu jakieś Czarodziejskie prowokacje.
Nie będę pytał o przykłady tych frazesów bo jak zwykle kłamiesz, ale wesołych.
Złotousty królu słownych szpagatów w stylu "jestem za, a nawet przeciw", bądź chociaż raz słowny i zapierdalaj ze świątecznym żarciem do centrum pomocy humanitarnej.

Przecież niedawno pisałeś, że pożegnała Cię staropolskim "bywaj zdrów"Co mówi Ukrainka wychodząca z lasu?
baza wirusów została zaktualizowana
![]()

A tu to zapewne jakaś inscenizacja historyczna jest odtwarzana

I koniecznieCiekawe, czy Halibutowy król proukraińskich frazesów, zaprosił do stołu wigilinego Ukraińców z jakiegoś centrum pomocy humanitarnej? Jeśli nie, to w ramach solidarności z jego Ukraińskimi braćmi, powinien zorganizować drugą wigilię. Tym razem w Ukraińskim terminie, tzn 6 stycznia.
To pewnie scena z "tylko dla orłów"
![]()

Od, ok. 27:30 Król mówi dowcip. Najlepsza jej mina jak słucha a jeszcze lepsza reakcja jak zrozumiała puentęPrzecież niedawno pisałeś, że pożegnała Cię staropolskim "bywaj zdrów"![]()
Wigilię mają kiedy indziej to może i zmartwychwstanie teżZmartwychwstanie w wigilię?
![]()

Wkrótce będziemy mieć tak samo jak oni. UnifikacjaWigilię mają kiedy indziej to może i zmartwychwstanie też![]()

Dosłownie.Wkrótce będziemy mieć tak samo jak oni.
tweet z hieroglifami jest sprzed rokumateriał sprzed kilku lat