Ja się nie sram, bo dla mnie ukr i kacap jeden pies, a Ty od razu litanie piszesz tym bardziej o osobie jaką jest komediant.
Trochę pokory.
Ja się nie oburzyłem po prostu znam realia i wiem na jaką skalę tam są robione wały. Sam znam Ukraińców szmuglujących leki i auta, ale to przecież wszystko fejki, a Ci ludzie których znam to pewnie ruscy agenci jak wszędzie, bo tylko Ty znasz prawdę.
Komendant miał granatnik nie granat więc sam pokazałeś że nie umiesz czytać, a ponoć wiesz wszystko najlepiej i każdego "wyjaśniasz".
Jak
@klocuniek wrzucił zdjęcie to pizdy nawet nie otworzyłeś.
"Fotomontaż" z koksem to prawda misiaczku ile było filmów jak nażarty nos wycierał albo mu łeb wykrzywiało
Wyjaśniasz to wszystkich, ale w swojej głowie. Ile to już głupot pisałeś i szpagatów zrobiłeś byle najebać milion postów żeby było po twojemu czy tam po ukraińsku.
W piździe mam czy ktoś kliknie reakcje. Wszedłem zobaczyć co ktoś wrzucił i znowu tylko twoje gorzkie żale trzeba czytać, bo przecież wszyscy 10 lat kłamią w Europie że na Ukrainie jest od chuja nazioli i jak masz dolary to kupisz wszystko.
Zaraz zrobisz posta na pół strony, a wystarczyło kliknąć buźkę w mema.