Konflikt Rosja-Ukraina

Biorąc pod uwagę,że siebie uważasz za inteligenta nazywanie nas głupimi jest dla nas komplementem.
80 mln obywateli ukrainy się zgodzi :DC:

Jak twoje wpisy mają się do bzdur jakie wykazałem u Siwego?

Możesz napisać że się z danym zarzutem nie zgadzasz i wyjaśnić dlaczego. Nie widzę w twoich komentarzach tego, więc mają wartość pusta, przypadkowych literek bez znaczenia.

Jak twoje wpisy mają się do bzdur jakie wykazałem u Siwego?

Możesz napisać że się z danym zarzutem nie zgadzasz i wyjaśnić dlaczego. Nie widzę w twoich komentarzach tego, więc mają wartość pusta, przypadkowych literek bez znaczenia.
Nie będę ci wyjaśniał łopatologicznie czegoś co rozumie każdy poza tobą.
Poproś swietłane może ona ci przetłumaczy bo mi się nie chce forumowy memie.

Nie będę ci wyjaśniał łopatologicznie czegoś co rozumie każdy poza tobą.
Poproś swietłane może ona ci przetłumaczy bo mi się nie chce forumowy memie.

Jesteś jak plaskoziemcy. Oni też używają argumentu "i tak nie zrozumiesz".

Ale żyj tak dalej w swoich imaginacjach :)

Heh, jeszcze niedawno Tucznik mnie zjebał bo zwróciłem mu uwagę że oficjalne propagandowe wypowiedzi Żeleńskiego mogę nie być prawdziwe, dziś zostaje jebany że na TT mogą być fejki.

Ok, żyj sobie z wiarą że wszystko co mówi propaganda ukraińska i antyukrainska to sama prawda. Pewnie w ducha Kijowa też wierzysz. I wyspę węży.

Tylko kilka zdań?Spodziewałem się elaboratu.
No wez gruby, nie daj się prosić.:jimcarrey:
Poczytałbym coś na sraczu.

Jak tam Ukraińcy oddający życie na wyspie wężu i duch Kijowa?
No przecież to musi byc szczera prawda, nie mogli kłamać, tak było na TT

Kto jest mądrzejszy- ktoś kto dopuszcza możliwość że to fake, czy ktoś kto uważa że to na pewno nie jest fake? :)

Bo przecież w necie nie ma nieprawdy, wszystko co piszą w necie to prawda, prawda? :)
Ale przeciez ja po prostu robie sobie robie jaja z pewnego podejscia i tyle. Dla mnie kazdy moze miec podejscie jakie chce. Jezeli cos sie potwierdza i oficjalnie staje sie faktem to nie zmieni tego zadne podejscie i zadne umilowanie do jakiejkolwiek sprawy.

A nie wiem.Musiałbyś zapytać ekspertów.
Może ukrainka z festivali będzie wiedziała?

Widzisz, ja nie potrzebuje jakiś Ukrainek z festiwalu by wiedzieć że nie wszystko co nam mówią to prawda.

Jeśli ty do tego by to wiedzieć potrzebujesz pijanych Ukrainek, cóż, to z Tobą jest coś nie tak :)

Widzisz, ja nie potrzebuje jakiś Ukrainek z festiwalu by wiedzieć że nie wszystko co nam mówią to prawda.

Jeśli ty do tego by to wiedzieć potrzebujesz pijanych Ukrainek, cóż, to z Tobą jest coś nie tak :)
Acha.Dlatego podawałeś ją jako eksperta i swoje zródło wiedzy.Teraz jeszcze wmawiasz,ze ja to robiłem.
Ma to sens.:stevecarell:

Acha.Dlatego podawałeś ją jako eksperta i swoje zródło wiedzy.Teraz jeszcze wmawiasz,ze ja to robiłem.
Ma to sens.:stevecarell:
To Ty pisałeś o Ukraińcem jako ekspertce od komunikatów propagandowych, nie ja.

Podawałem ja jako eksperta w jakiej dziedzinie?
Bo nic takiego nie kojarzę.

Za to kojarzę że od pół godziny obrażasz mnie za stwierdzenie faktu że część informacji z Twittera i nie tylko z tweetera ale i oficjalnych agend rządowych to niekoniecznie prawda.

Nie wiem po co to robisz, przecież sam się z tym musisz zgadzać i nie raz to pisałeś, więc sam się nazywasz debilem. Tyle.

Last edited:
Serio? Ciebie zawsze musi dupa zapiec gdy stwierdze oczywistość? Czemu tak się nie srasz gdy poddaje w wątpliwość jakieś info proukrainskie?
Czyżbyś był tak zjebany że uważasz iż fejki pojawiają się tylko w jedną stronę? A jeszcze nigdy nikt nie zrobił fejka o Ukraińcach czy Zelenskich? No nie, zrobili i to masę, łącznie z fotomontazami z kokaina. Niby wierzysz że wszędzie jesteśmy okłamywani a jednocześnie nie dopuszczasz możliwości by na tt ktoś wrzucił dezinformację. Więc albo jesteś debilem albo trollem.

Czy ty jesteś jakiś upośledzony, że kolejny raz odpowiadasz na rzeczy które są tylko w twojej głowie?

Najpierw się oburzyles ze śmiem posądzać komendanta o przewiezienie granatu który przewiózł, teraz się zesrales bo napisałem że w sieci i w mediach nie wszystko jest prawda.

Ok. Ty uważasz że wszystko jest prawda co przeczytasz, ale idź do psychiatry bo musisz mieć schizofrenie gdyż często musisz czytać sprzeczne i formacje na dany temat, a przecież uważasz że trzeba wierzyć we wszystko.

Na resztę nie ma sensu odpowiadać bo w ogóle nie poruszyłem kwestii o jakich piszesz, więc dalej sobie pisz o nich sam z soba.

Ciebie wyjaśniam zawsze gdy ma mnie naskoczysz, jak w tej chwili, ale brandzluj się tym że jakiś zjeb uważający że w 1918 roku nie było wojny z bolszewikami da ci lajka.
Ja się nie sram, bo dla mnie ukr i kacap jeden pies, a Ty od razu litanie piszesz tym bardziej o osobie jaką jest komediant.
Trochę pokory.

Ja się nie oburzyłem po prostu znam realia i wiem na jaką skalę tam są robione wały. Sam znam Ukraińców szmuglujących leki i auta, ale to przecież wszystko fejki, a Ci ludzie których znam to pewnie ruscy agenci jak wszędzie, bo tylko Ty znasz prawdę.

Komendant miał granatnik nie granat więc sam pokazałeś że nie umiesz czytać, a ponoć wiesz wszystko najlepiej i każdego "wyjaśniasz".
Jak @klocuniek wrzucił zdjęcie to pizdy nawet nie otworzyłeś.

"Fotomontaż" z koksem to prawda misiaczku ile było filmów jak nażarty nos wycierał albo mu łeb wykrzywiało :DC:

Wyjaśniasz to wszystkich, ale w swojej głowie. Ile to już głupot pisałeś i szpagatów zrobiłeś byle najebać milion postów żeby było po twojemu czy tam po ukraińsku.

W piździe mam czy ktoś kliknie reakcje. Wszedłem zobaczyć co ktoś wrzucił i znowu tylko twoje gorzkie żale trzeba czytać, bo przecież wszyscy 10 lat kłamią w Europie że na Ukrainie jest od chuja nazioli i jak masz dolary to kupisz wszystko.

Zaraz zrobisz posta na pół strony, a wystarczyło kliknąć buźkę w mema.

Ja się nie sram, bo dla mnie ukr i kacap jeden pies, a Ty od razu litanie piszesz tym bardziej o osobie jaką jest komediant.
Trochę pokory.

Ja się nie oburzyłem po prostu znam realia i wiem na jaką skalę tam są robione wały. Sam znam Ukraińców szmuglujących leki i auta, ale to przecież wszystko fejki, a Ci ludzie których znam to pewnie ruscy agenci jak wszędzie, bo tylko Ty znasz prawdę.

Komendant miał granatnik nie granat więc sam pokazałeś że nie umiesz czytać, a ponoć wiesz wszystko najlepiej i każdego "wyjaśniasz".
Jak @klocuniek wrzucił zdjęcie to pizdy nawet nie otworzyłeś.

"Fotomontaż" z koksem to prawda misiaczku ile było filmów jak nażarty nos wycierał albo mu łeb wykrzywiało :DC:

Wyjaśniasz to wszystkich, ale w swojej głowie. Ile to już głupot pisałeś i szpagatów zrobiłeś byle najebać milion postów żeby było po twojemu czy tam po ukraińsku.

W piździe mam czy ktoś kliknie reakcje. Wszedłem zobaczyć co ktoś wrzucił i znowu tylko twoje gorzkie żale trzeba czytać, bo przecież wszyscy 10 lat kłamią w Europie że na Ukrainie jest od chuja nazioli i jak masz dolary to kupisz wszystko.

Zaraz zrobisz posta na pół strony, a wystarczyło kliknąć buźkę w mema.

Ale czemu robisz takie elaboraty bez związku z tematem?

Napisałem, że nie wszystko co jest w sieci czy co nam mówią media to prawda.

Piszesz o wszystkim tylko nie o tym o czym pisałem. Dlatego sprawiasz wrażenie pierdolnietego. W ogóle nie poruszałem tematu pieniędzy Zelenskich, korupcji na Ukrainie itd.

Nie wiem, zgadzasz się że mną czy nie, że nie wszystko co czytamy to prawda?
Krótka piłka. Jeśli się zgadzasz, to po chuj piszesz o innych rzeczach i na mnie naskakujesz bez powodu. Jeśli się nie zgadzasz i wierzysz w ducha Kijowa to powinieneś się leczyć. Tyle. Nie musisz tak się srac i rozpisywać nie na temat.

Zamiast zostawić buźkę robisz kolejny elaborat o rzeczach których w ogóle nie poruszyłem.

Nie wiem o jakich szpagatach mówisz, na razie to ty robisz szpagaty by wyszło na twoje, że aż robisz z siebie zjeba który uważa że wszystkie informacje z TT to prawda xd

Czyli jesteś debilem skoro twierdzisz że to szpagat twierdzić że nie wszystkie informacje z sieci to prawda. Jesteś debilem gdyż to udowodnione że ja mam rację. No ale ty wierzysz wbrew faktom w bohaterska śmierć na wyspie węży, bo tak wychodzi z twojego rozumowania. Czyli debil. Bo jest udowodnione że to było kłamstwo.

Last edited:
Ale czemu robisz takie elaboraty bez związku z tematem?

Napisałem, że nie wszystko co jest w sieci czy co nam mówią media to prawda.

Piszesz o wszystkim tylko nie o tym o czym pisałem. Dlatego sprawiasz wrażenie pierdolnietego. W ogóle nie poruszałem tematu pieniędzy Zelenskich, korupcji na Ukrainie itd.

Nie wiem, zgadzasz się że mną czy nie, że nie wszystko co czytamy to prawda?
Krótka piłka. Jeśli się zgadzasz, to po chuj piszesz o innych rzeczach i na mnie naskakujesz bez powodu. Jeśli się nie zgadzasz i wierzysz w ducha Kijowa to powinieneś się leczyć. Tyle. Nie musisz tak się srac i rozpisywać nie na temat.

Zamiast zostawić buźkę robisz kolejny elaborat o rzeczach których w ogóle nie poruszyłem.

Nie wiem o jakich szpagatach mówisz, na razie to ty robisz szpagaty by wyszło na twoje, że aż robisz z siebie zjeba który uważa że wszystkie informacje z TT to prawda xd

Czyli jesteś debilem skoro twierdzisz że to szpagat twierdzić że nie wszystkie informacje z sieci to prawda. Jesteś debilem gdyż to udowodnione że ja mam rację. No ale ty wierzysz wbrew faktom w bohaterska śmierć na wyspie węży, bo tak wychodzi z twojego rozumowania. Czyli debil. Bo jest udowodnione że to było kłamstwo.
Wyzywając ludzi od debili spójrz najpierw w lustro.
Oczywiście że jest dezinformacja i szkoda mi życia żeby śledzić wszystko na tliterku mam ciekawsze rzeczy do roboty.
To nie ja się spuszczam ponad wszystko bronić sumienia kraju słynnego z przemytu. Mam to w pompie Ty na każdy post który nie jest z Twoją linią myślenia odpisujesz.

Przez pół roku pisania zrobiłeś więcej fikołków niż inni, a nadal uważasz że wszystkich wyjaśniasz. Niesamowite.

Klasycznie jak od początku w każdym poście w ktorym narzucasz swoje zdanie i jedyną słuszną wizję świata zarzuciłeś ileś pytań, żeby lać wodę, a ja nigdzie nic nie pisałem o jakimś duchu czy o wyspie po czym jeszcze mnie zwyzywałeś od debili.:DC:

Wyzywając ludzi od debili spójrz najpierw w lustro.
Oczywiście że jest dezinformacja i szkoda mi życia żeby śledzić wszystko na tliterku mam ciekawsze rzeczy do roboty.
To nie ja się spuszczam ponad wszystko bronić sumienia kraju słynnego z przemytu. Mam to w pompie Ty na każdy post który nie jest z Twoją linią myślenia odpisujesz.

Przez pół roku pisania zrobiłeś więcej fikołków niż inni, a nadal uważasz że wszystkich wyjaśniasz. Niesamowite.

Klasycznie jak od początku w każdym poście w ktorym narzucasz swoje zdanie i jedyną słuszną wizję świata zarzuciłeś ileś pytań, żeby lać wodę, a ja nigdzie nic nie pisałem o jakimś duchu czy o wyspie po czym jeszcze mnie zwyzywałeś od debili.:DC:

No to jeżeli zgadzasz się ze mną, że w sieci i mediach jest dezinformacja, to jaki jest sens ma kłócenie się ze mną, skoro się ze mną zgadzasz z moim komentarzem?
Jak to inaczej wytłumaczyć niż debilizmem?

Jaki sens miały twoje elaboraty na temat rzeczy, które nie były poruszone w moim komentarzu, a z z którym się zgadzasz? Jeżeli nie debilizm to schizofrenia?

Jeżeli się zgadzales z moim komentarzem to po co zasmiecales wątek tymi wpisami?

Last edited:
Coś tam ciekawego się dzieje w świecie zwierząt? Kurwy z jednej i z drugiej strony padają czy już spokój na święta?
Mozliwe ze niedlugo jednych moze padac wiecej a nasza sytuacja w regionie moze sie pogorszyc, Bialorus odwiedzi niedlugo Wladimir. Przy granicy ukrainskiej szykuja sie wojska bialoruskie, to tez nawiazuje do tych wydarzen o ktorych pisalem niedawno ze bialorus ulega coraz bardziej rosji.

Najbardziej niepokojącym faktem jest to ze przy granicy zaobserwowano transporty mobilnych szpitali.

Największym dowodem ze ruscy wejda na ukraine byly wlasnie szpitale polowe przy granicy, tego sie nie rozklada na cwiczenia.

Takze czekamy co dalej, a tak to po staremu, zydek chce wiecej pieniedzy na banderowcow, wladek dokreca śrubę ruskim i tak sie zyje na tej wsi.

Jakby kogoś interesowało jak wygląda udział w torcie transportowym miedzy polska a upadliną
to jest aktualny status ile czeka ciężarówek w tamtą storone
widac nr rej
widac ile jest Pl Ile Ua
przypomne tylko ze ta jebana unia Ukraincom dala przyzolenie na jazde bez zezwolen i wszystko co ma koła napierdala do nas

Jakby kogoś interesowało jak wygląda udział w torcie transportowym miedzy polska a upadliną
to jest aktualny status ile czeka ciężarówek w tamtą storone
widac nr rej
widac ile jest Pl Ile Ua
przypomne tylko ze ta jebana unia Ukraincom dala przyzolenie na jazde bez zezwolen i wszystko co ma koła napierdala do nas

"Ruskie onuce, teorie spiskowe, płaskozjemcy"

"Ruskie onuce, teorie spiskowe, płaskozjemcy"
Przynajmnjej rakiety na Nas nie spadają...
A propo rakiet
jak lecą nie ma prądu
Jakim trzeba być skurwysynem zęby teraz wprowadzać elektroniczna kolejkę która działa jak jest prąd inaczej system nie działa
Jest kurwa 2 upadliny
zachodnia cześć walczy a wschodzi robi bizesy , napierdalaja łapowki normalnie bez krepacji huj ze im sie pomaga
płac nie to stój

A propo rakiet
jak lecą nie ma prądu
Jakim trzeba być skurwysynem zęby teraz wprowadzać elektroniczna kolejkę która działa jak jest prąd inaczej system nie działa
Jest kurwa 2 upadliny
zachodnia cześć walczy a wschodzi robi bizesy , napierdalaja łapowki normalnie bez krepacji huj ze im sie pomaga
płac nie to stój
Bo to drugi narod wybrany sie robi. Co tez pokazuje jak polacy sa glupim kurwa narodem.

Nie dosyc ze w 2 swiatowej na prawde odegraliśmy wazna rolę by europa nie zmienila sie na stale w 1000 letnia rzesze to nas po tej wojnie jeszcze wydymali w jałcie i nie tylko, po czym zrobiono z polakow murzynow europy az do dzis.

Teraz ukry bija sie o troche surowcow w jakis zadupiach jak donbas czy inny obwod gdzie psy chujami szczekaja a europa juz chce wpierdalac hajs tam w odbudowe, sprzet, a obywatele otrzymuja różne udogodnienia.

Polacy zamiast ich teraz u siebie sprowadzic do gleby i rzeczywiście ruszyc gospodarke dzieki taniej sile roboczej ktora bedzie robic za psi chuj to im rozdajemy pieniadze, dajemy wszystko i sami na to zapierdalamy.

Koniec koncow wielki sojusz ukro polski sie skonczy zaraz po wystrzeleniu ostatniego naboju na froncie. Wtedy wyjdzie potezny zydek z zona, powie ze ukraina idzie w strone europy i to bylo wielkie poswiecenie tego narodu, teraz ida lepsze czasy i tym samym poda reke niemcom i francuzom ktorzy beda odbudowywac ten kraj i trzepac kasiore, zrobia z tego kraju kolejna zagraniczna firme jak z polski.

A my staniemy zdziwieni z otwartym ryjem jak w nic smiesznego i tyle bedzie z naszych profitów.

Oczywiście jeśli Bialorus nie wejdzie czynnie do wojny lub nie odjebie sie cos jeszcze dziwniejszego.

A propo rakiet
jak lecą nie ma prądu
Jest kurwa 2 upadliny
płac nie to stój
Tak było z Nimi od zawsze. Media wykreowały ukraińca jako jakąś dobra i prawą osobę a wszywcy jakby pozapominali jak ten naród się zachowywał i jaką politykę prowadził (Zelensky to po wygranych wyborach zrobił identyczny manewr rosysjki). Wojna nie zmieniła nagle mentalnosći i ich moralności. I to mnie boli najbardziej, że większość ludzi o tym zapomniała.
Jestem pewien, że przez okres zinowy jeszcze więcej smaczków logistyczno-gospodarczycj zobaczymy ze strony tego wspaniałego niczemu winnego narodu.

Jedni z pierwszych ktorzy odpowiedzieli na wezwanie

khlaidov-1458999864.jpg

„W rozmowie z "Rzeczpospolitą" gen. Szymczyk przekazał, że otrzymał od szefa ukraińskiej policji "tubę po granatniku", która miała być "tubą zużytą, pustą, bezpieczną, przerobioną na głośnik, z którego można korzystać przez Bluetooth". Podobną tubę miał dostać po spotkaniu w Państwowej Służby Ukrainy ds. Sytuacji Nadzwyczajnych. Jak dodał, zapewniono ich, że tuby nie zawierają materiałów wybuchowych, że to złom.”

Jedna sprawa to taka, że te nasze służby są wyjątkowo nieudolne, a generał skrajnie nieodpowiedzialny, że pozwolił jakieś dziwne ustrojstwo, wnieść do komendy bez sprawdzenia. Coś co było potężną, jak na ręczną, bronią. Tylko dlatego, że jakiś watażka z kraju trzeciego świata go o tym zapewnił. Jakby sprawność ukraińskich obrońców przesłoniła ludziom to, że to państwo od lat jest w stanie głębokiego rozkładu. Właściwie jest takie od chwili powstania. Zwykłym ludziom może przesłonić, ale jeżeli tyczy się to służb, to tacy ludzie się nie nadają na swoje stanowiska.

A druga kwestia to jest to, jak ten nasz „sojusznik” traktuje nasze państwo. Jakoś nie wydaje mi się, żeby francja albo rzesza dostały podobne, niesprawdzone podarki… Gównoopozycja tego wątku, oczywiście, nie podejmie, skupiając się jedynie na atakowaniu pisuarowego generała i pissowskie służby.

"Brytyjski premier zlecił audyt wsparcia dla Ukrainy - podaje BBC. Anonimowi przedstawiciele władz sugerują, że może to oznaczać zmianę podejścia w tej sprawie na "nadmiernie ostrożne".

Myślę, że się mylą. Podejrzewam, że prime minister nie może wyjść z szoku, że środki są tak efektywnie wydawane ;-)

Back