szplin
Vale Tudo Open
Bo można sobie wrzucić, że się ośmiesza "kibiców i patriotów"Przeciez w Pl nie ma zadnej wojny to czemu sie dziwisz takiej postawie ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bo można sobie wrzucić, że się ośmiesza "kibiców i patriotów"Przeciez w Pl nie ma zadnej wojny to czemu sie dziwisz takiej postawie ?
Spokojnie, ja z ciekawości bym nawet się na to udał, nie wymigiwał się, jeżeli dostałbym wezwanie. Co nie zmienia faktu, że rozumiem irytację, bo po pierwsze państwo nie tak się z nimi umawiało, a po drugie drugie – dlaczego odbywa się to w takim dziwnym trybie? Po cichaczu? Skurwiały PiS uwielbia się tylko chwalić i kupować wyborców, ale nigdy nie miał jaj by zakomunikować obywatelom trudniejsze kwestie.Hahah ten watek to teraz jest zloto. Samoweryfikacja patriotow.
„Wolyn, kurwa!!!!” „ta szmata obraza naszych mundurowych!!!! Murem za polskim mundurem”
Wezwanie na parodniowe szkolenie z obslugi broni.
„Ej, ja place podatki niech te pokraki z wojska zawodowego do czegos sie przydadza” „ej ja tylko chce zyc w normalnym kraju”
Hahahah
Czuję, że na dniach mogą zacząć odkręcać to zamieszanie, bo idą wybory, ludzie widzą że mówiąc delikatnie słabo im idzie zarządzanie państwem, gdy sprawy przybrały gorszy obrót. Branie nagle ludzi do koszar z kategorią A, tylko narobi im jeszcze większego syfu.Spokojnie, ja z ciekawości bym nawet się na to udał, nie wymigiwał się, jeżeli dostałbym wezwanie. Co nie zmienia faktu, że rozumiem irytację, bo po pierwsze państwo nie tak się z nimi umawiało, a po drugie drugie – dlaczego odbywa się to w takim dziwnym trybie? Po cichaczu? Skurwiały PiS uwielbia się tylko chwalić i kupować wyborców, ale nigdy nie miał jaj by zakomunikować obywatelom trudniejsze kwestie.
Raz, że @alww nigdy nie pisał, że jest patriotą, dwa - piszesz w liczbie mnogiej jakby takich ludzi była tu masa. @Siwy25_1 najprawdopodobniej bez tych szkoleń w razie W napierdoli ruskich więcej zwykłym nożem, niż Ty, ryba i lemmy razem wzięci w tym czasie próbując wystrzelić w ich kierunku ;) (karateka na te wieści pewnie już spierdolił do jakiegoś Ontario i niestety nie będzie można go z siwym porównać ;DHahah ten watek to teraz jest zloto. Samoweryfikacja patriotow.
„Wolyn, kurwa!!!!” „ta szmata obraza naszych mundurowych!!!! Murem za polskim mundurem”
„Ej, ja place podatki niech te pokraki z wojska zawodowego do czegos sie przydadza” „ej ja tylko chce zyc w normalnym kraju”
Hahahah
Hahah ten watek to teraz jest zloto. Samoweryfikacja patriotow.
Hahahah
chyba Ci sie watki poplątały w tym temacie z tej radości bo wyglada to jakbys wzial posty różnych ludzi skleił sobie je w jedno tak by odpowiadały narracji która chcesz wyśmiać.Wescie zeobicie ss co napisal binwidze, ze go cytujecie a mam go w ignorach po tym jam stwierdził, że Polskie panstwowe kopalnie są rentowne i państwo nie dokłada do nich pieniędzy xdchyba Ci sie watki poplątały w tym temacie z tej radości bo wyglada to jakbys wzial posty różnych ludzi skleił sobie je w jedno tak by odpowiadały narracji która chcesz wyśmiać.
Wescie zeobicie ss co napisal binwidze, ze go cytujecie a mam go w ignorach po tym jam stwierdził, że Polskie panstwowe kopalnie są rentowne i państwo nie dokłada do nich pieniędzy xd
Rozmawiałem wczoraj z kumplami i wniosek jest taki, że na sensowne, 30 dniowe szkolenie, każdy by bez problemu poszedł. Zobaczymy co powiedzą ci pierwsi powołani w Sieradzu, jak się okaże, że przez miesiąc pili wódkę i jeździli na mopach, to będzie kolejny sukces rządu i zaoranie słusznej idei.Spokojnie, ja z ciekawości bym nawet się na to udał, nie wymigiwał się, jeżeli dostałbym wezwanie. Co nie zmienia faktu, że rozumiem irytację, bo po pierwsze państwo nie tak się z nimi umawiało, a po drugie drugie – dlaczego odbywa się to w takim dziwnym trybie? Po cichaczu? Skurwiały PiS uwielbia się tylko chwalić i kupować wyborców, ale nigdy nie miał jaj by zakomunikować obywatelom trudniejsze kwestie.
I mnie wsród Najomuch to samo. Rtlko u Nas jest lroblem z tą przysięgą. Chcą szkolenie ale nie chcą składać przysięgi. Wbrew pozorom może to na prawdę będzie do re 4tygodniowe szkolenie z którego wiele wyniesiesz a może będzie tak jak piszesz, chlanie i nie umiejętność przekazania wartości przez orzełożonym. Chociaż szczerze mówiąc, a raczej pisząc to mogą to zrobić w końcu profesjonalnie. Ja nigdy nie miałem ztki i nie byłem na szkoleniu więc wiem tylko jak było z opowoeści a wiadomo jak to jestRozmawiałem wczoraj z kumplami i wniosek jest taki, że na sensowne, 30 dniowe szkolenie, każdy by bez problemu poszedł. Zobaczymy co powiedzą ci pierwsi powołani w Sieradzu, jak się okaże, że przez miesiąc pili wódkę i jeździli na mopach, to będzie kolejny sukces rządu i zaoranie słusznej idei.
Pewnie, lepiej szkolić jak już wojna będziePrzeciez w Pl nie ma zadnej wojny to czemu sie dziwisz takiej postawie ?

Mielibyśmy walczyć za interesy upadliny?Hahah ten watek to teraz jest zloto. Samoweryfikacja patriotow.
Hahahah
Fakt, zgadzam sie, ze poziom komunikacji i organizacji jest tragiczny.Spokojnie, ja z ciekawości bym nawet się na to udał, nie wymigiwał się, jeżeli dostałbym wezwanie. Co nie zmienia faktu, że rozumiem irytację, bo po pierwsze państwo nie tak się z nimi umawiało, a po drugie drugie – dlaczego odbywa się to w takim dziwnym trybie? Po cichaczu? Skurwiały PiS uwielbia się tylko chwalić i kupować wyborców, ale nigdy nie miał jaj by zakomunikować obywatelom trudniejsze kwestie.
Zaraz się z tego wycofają, jak tylko wyczują, że nastroje nie są dla nich najlepsze.Fakt, zgadzam sie, ze poziom komunikacji i organizacji jest tragiczny.
Pan "ekspert". Reakcja bezcenna. Później sam płakał na tt czy mu państwo zwróci kasę.
a to po lewej to łóżeczko, do którego mama go odkłada po skończonym podcaście?

Mentzen chyba wziął korepetycje z researchu u Ziemkiewicza
co to za wstawianie jakis korolukow czy innych kurwa karolakow?Mentzen chyba wziął korepetycje z researchu u Ziemkiewicza
Ale oni lubia i szanuja Polakow prawda? Chca sie asymilowac z nami prawda? Nie robia tego tylko dlatego ze sa pod sciana i po to by wyciagnac od nas jak najwiecej by potem sie wypiac na nas...prawda?Rzeczpospolita: Bandera zastępuje Puszkina. W mieście na Ukrainie zmieniają nazwy ulic kojarzących się z Rosją.
![]()
Bandera zastępuje Puszkina. W mieście na Ukrainie zmieniają nazwy ulic kojarzących się z Rosją
W mieście Izium na Ukrainie przemianowano 21 ulic, których nazwy były związane z Rosją. Jedna z ulic została nazwa imieniem Stepana Bandery, przewodniczącego frwww.rp.pl

Ciekawe jak duży byłby skowyt gdyby w Polsce zaczęto zmieniać nazwy ulic na zbrodniarza wojennego który zabił 100 tys. cywiliRzeczpospolita: Bandera zastępuje Puszkina. W mieście na Ukrainie zmieniają nazwy ulic kojarzących się z Rosją.
![]()
Bandera zastępuje Puszkina. W mieście na Ukrainie zmieniają nazwy ulic kojarzących się z Rosją
W mieście Izium na Ukrainie przemianowano 21 ulic, których nazwy były związane z Rosją. Jedna z ulic została nazwa imieniem Stepana Bandery, przewodniczącego frwww.rp.pl