Miskatonic
Vale Tudo Championship
Bo na wschód od granicy Polski zaczyna się właśnie mongoliaPo obu stronach znajdziesz takie przypadki. Ba, w prawie każdej wojnie. Realia. Wojna deprawuje zdeprawowanych ludzi

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bo na wschód od granicy Polski zaczyna się właśnie mongoliaPo obu stronach znajdziesz takie przypadki. Ba, w prawie każdej wojnie. Realia. Wojna deprawuje zdeprawowanych ludzi

Bo na wschód od granicy Polski zaczyna się właśnie mongolia![]()

mongolia i chujNie no, jeszcze takie przypadki jak te Polaki szlachtujace na środku miasta nie są zbyt częste
![]()

nie poliaGruzinoukromongopolia.
na wschód od obecnych granicnie poliana wschód od obecnych granic
@halibut wiedziałeś że bandera tfu był pedałem?
A co? Chcesz mnie dołączyć do Twoich dzisiejszych gejowskich dyskusji z Miska?

dobra, ja chciałem jak z człowiekiem, ale chyba sobie jednak Ciebie daruję.A, to może nie z Tobą było w HP
dobra, ja chciałem jak z człowiekiem, ale chyba sobie jednak Ciebie daruję.
@halibut wiedziałeś że bandera tfu był pedałem?
Nie wiem ile w tym prawdy, ale gdzieś czytałem że bandera był cwelem w Berlińskim więzieniu.Jak masa ludzi których uwielbiasz lub nienawidzisz.
Nie wiedziałem.
A co? Chcesz mnie dołączyć do Twoich dzisiejszych gejowskich dyskusji z Miska?

Był. Bandera był ruchany w czoko.Nie wiem ile w tym prawdy, ale gdzieś czytałem że bandera był cwelem w Berlińskim więzieniu.
I to by była poszlaka dlaczego "prawicowy" hali tak go broni xD
bez obrazy @ArizonaDream No kurwa musiałem![]()
Przykłady i cytaty poproszę.Jak masa ludzi których uwielbiasz lub nienawidzisz.
No i widzisz kurwa, zajebałes fejka mimo że Andrzeja w tej dyskusji wogole nie było bo pracował.A, to może nie z Tobą było w HP
Ty sobie ze mnie żartujesz mordo?Żartuje sobie z Siedem w HP dzisiaj, chill
Nie wiem ile w tym prawdy, ale gdzieś czytałem że bandera był cwelem w Berlińskim więzieniu.
I to by była poszlaka dlaczego "prawicowy" hali tak go broni xD
bez obrazy @ArizonaDream No kurwa musiałem![]()
No i widzisz kurwa, zajebałes fejka mimo że Andrzeja w tej dyskusji wogole nie było bo pracował.
I co teraz?
I widzisz kurwiu? Nie nadajesz się do dyskusji na poziome.Gówno :d
I widzisz kurwiu? Nie nadajesz się do dyskusji na poziome.
Mi nie przeszkadzasz ale wkurwiasz mnie jak przenosisz te swoje krzywe dyskusje na inne tematy, poza tym to zmień nick na pierwotny i tyle w temacie.Nie na daje :(
Poprosić już o bana czy dacie szansę? :(
Mi nie przeszkadzasz ale wkurwiasz mnie jak przenosisz te swoje krzywe dyskusje na inne tematy, poza tym to zmień nick na pierwotny i tyle w temacie.
Bo co kurwa, bo napisałem co myślę to od razu z agresją?Ja się z Tobą słodko drocze a Ty do mnie z agresją :(
Bo co kurwa, bo napisałem co myślę to od razu z agresją?
Świat tak nie działa świrze.
Wogole cię nie zaatakowałem więc nie rozumiem w czym problem.
Spadaj geju.Czuję się zaatakowany.
Niech mnie ktoś przytuli.
Kontynuujcie,dobrze wpierdala mi się Chetoosy.
Temat powinien zmienić nazwę na konflikt Arizona - siedemKontynuujcie,dobrze wpierdala mi się Chetoosy.