Halibut 2.0
UFC Bantamweight
A co nas obchodzi kto kupuje ukraińską ziemię?
Obchodzi, bo chce kiedyś tam w górach kupić domek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A co nas obchodzi kto kupuje ukraińską ziemię?
Demagog to stronka potwierdzająca rządową narracje,głównie zasłyneła podczas pandemii.Wiem, ale nadal nikt nie znał dokładnej daty :)
I nie. Nie można twierdzić że to z tymi 17 milionami hektarów prawda na podstawie "bo tam ogólnie sami łapówkarze ".
Co do demagoga - jeżeli są wrzucone informacje z demagoga to trzeba się do nich odnieść. To nielogiczne twierdzić, iż zawierają nieprawdę przez sam fakt że są tam podane. Ja wrzuciłem link do demagoga i wszystko co tam było zawarte okazało się prawda. Potwierdził to sam Vitas który wrzucił link do innych artykułów(myśląc że potwierdzają jego tezę, a tak naprawdę było tam to co ja pisałem) które potwierdzały to co pisał demagog i ja.
Widzisz, nie czepiasz się gdy ktoś wrzuca info nieprzychylne Ukrainie, mimo iż wiesz, że to czesto gorszy syf i fejk źródła niz demagog.
Ja się czepiam ich, tych źródeł, tak jak ty demagoga ale zauważ, że przy okazji komentuje to co zawieraja wrzucone posty. A nie stwierdzam "to Coollfon Agnes czy media narodowe więc nie mam co gadać, to na pewno nieprawda". Gdyby tak postąpić, to musiałbyś przy każdym poście który ktoś tu wrzuca z jakimś info, to pisać co mi po wrzuceniu demagoga. Bo tu lecą same źródła do mediów które są umoczone kłamstwami i manipulacjami.
Czyli według ciebie sens wypowiedzi traci na wstępie Vitas czy Szplin bo wrzucają treści z mediów równie chujowych jak demagog?
Ameryka ma tam swoje obiekty,myślisz,że czemu im tak zależy na ochranianiu Ukrainy? Z dobrego serduszka?I nie. Nie można twierdzić że to z tymi 17 milionami hektarów prawda na podstawie "bo tam ogólnie sami łapówkarze ".

Demagog to stronka potwierdzająca rządową narracje,głównie zasłyneła podczas pandemii.
Ja wrzucałem info,że ta babka została odwołana a ty,że się wyparła wszystkiego,więc raczej nasze wrzutki się różnią.
Ameryka ma tam swoje obiekty,myślisz,że czemu im tak zależy na ochranianiu Ukrainy? Z dobrego serduszka?![]()
Gdybym mógł to nie robiłbym nic innego tylko na te kurwy węgierskie i słowackie pluł.Ukraińcy w Polsce jak mówią do Polaka , że jadą na Ukrainę, to sami częściej mówią "na Ukrainę".
Nie wiedzieliby , że ich to obraza gdyby jebane lewaki tego nie wymyśliły. Tak jak nie wiedzą Węgrzy czy Słowacy, że okazujemy im brak szacunku xd
Bo ja mam w chuju i Rosję i Ukraine.Wiem, ale nadal nikt nie znał dokładnej daty :)
I nie. Nie można twierdzić że to z tymi 17 milionami hektarów prawda na podstawie "bo tam ogólnie sami łapówkarze ".
Co do demagoga - jeżeli są wrzucone informacje z demagoga to trzeba się do nich odnieść. To nielogiczne twierdzić, iż zawierają nieprawdę przez sam fakt że są tam podane. Ja wrzuciłem link do demagoga i wszystko co tam było zawarte okazało się prawda. Potwierdził to sam Vitas który wrzucił link do innych artykułów(myśląc że potwierdzają jego tezę, a tak naprawdę było tam to co ja pisałem) które potwierdzały to co pisał demagog i ja.
Widzisz, nie czepiasz się gdy ktoś wrzuca info nieprzychylne Ukrainie, mimo iż wiesz, że to czesto gorszy syf i fejk źródła niz demagog.
Ja się czepiam ich, tych źródeł, tak jak ty demagoga ale zauważ, że przy okazji komentuje to co zawieraja wrzucone posty. A nie stwierdzam "to Coollfon Agnes czy media narodowe więc nie mam co gadać, to na pewno nieprawda". Gdyby tak postąpić, to musiałbyś przy każdym poście który ktoś tu wrzuca z jakimś info, to pisać co mi po wrzuceniu demagoga. Bo tu lecą same źródła do mediów które są umoczone kłamstwami i manipulacjami.
Czyli według ciebie sens wypowiedzi traci na wstępie Vitas czy Szplin bo wrzucają treści z mediów równie chujowych jak demagog?

A co ma piernik kurwa do wiatraka? Mają w tym swój interes,a my sobie jedynie możemy pogdybać.No ma Ameryka swoje obiekty, pewnie o nie też chodzi. Ale nadal nie jest to nawet przesłanka za tymi 17 milionami hektarów xd
W każdej wojnie w której uczestniczyli Amerykanie zawsze chodziło głównie o obronę ziem, która należała do Amerykanów? W Wietnamie, Iraku, Syrii amerykańskie firmy też miały 1/3 ziem?
Był kiedyś taki artykuł w temacie też latał,niestety nie udało mi się go znalezć.Ty twierdziłeś, że ona została odwołana za fałszowanie statystyk. Ja, że jeżeli już, to za zbyt ostry język opisujący gwałty. Wrzuciłeś link w którym była dokładnie taka informacja.
A co ma piernik kurwa do wiatraka? Mają w tym swój interes,a my sobie jedynie możemy pogdybać.
Był kiedyś taki artykuł w temacie też latał,niestety nie udało mi się go znalezć.
Słabym argumentem jest to,że myślisz,że USA nie ma w tym interesu..Ma to do wiatraka, że sugerujesz iż z tymi 17 milionami to prawda bo USA broni Ukrainy. A ja wykazałem, że to słaby argument gdyż nie ma za dużo innych przykładów na takie działania USA z takimi powodami.
Słabym argumentem jest to,że myślisz,że USA nie ma w tym interesu..
Brali czy nie brali udziału?Zaglebiales sie w historie udzialu Ukraincow w Powstaniu Warszawskim?
Zacznij od siebie specjalisto od wszystkiego i niczego.Ogarnij sie
Powiem Ci oftop.Ma to do wiatraka, że sugerujesz iż z tymi 17 milionami to prawda bo USA broni Ukrainy. A ja wykazałem, że to słaby argument gdyż nie ma za dużo innych przykładów na takie działania USA z takimi powodami.
Zacznij od siebie specjalisto od wszystkiego i niczego.
Akurat wykupienie 1/3 najżyźniejszych gleb swiata przez grube ryby z wall street to nie jest nieistotny tematA co nas obchodzi kto kupuje ukraińską ziemię?
To przecież napisałem geniuszu,że mają laboratoria i jeszcze kupili ziemie,więc interes jest,mi chodziło,że walisz tą propagande o bohaterskich amerykanach walczących ze złymi ruskimi i jaranie sie,że obca armia będzie miała uprawnienia u nas.Zamiast napisać "Ok, głupio napisałem, wcale nie napisałeś iż uważasz, że USA nie na interesu w obronie Ukrainy". No tak kurwa, nie mają interesu, a dziesiątki miliardów laduja dla jaj, bo mają za dużo pieniędzy b
To przecież napisałem geniuszu,że mają laboratoria i jeszcze kupili ziemie,więc interes jest,mi chodziło,że walisz tą propagande o bohaterskich amerykanach walczących ze złymi ruskimi i jaranie sie,że obca armia będzie miała uprawnienia u nas.
A posiadanie tam ziemi może też być murem przed nowym szlakiem handlowym. Ciekawe skąd by ten szlak mógł iść?To przecież napisałem geniuszu,że mają laboratoria i jeszcze kupili ziemie,więc interes jest,mi chodziło,że walisz tą propagande o bohaterskich amerykanach walczących ze złymi ruskimi i jaranie sie,że obca armia będzie miała uprawnienia u nas.
Brali czy nie brali udziału?
Oddział ss (oswobodziciele).Brali. Pytanie jakie oddzialy i skad informacje o niesamowitym bestialstwie akurat Ukraincow.
Oddział ss (oswobodziciele).
A to z bestialstwem to chyba Twoje pobożne życzenie żeby ukry były święte. Od kiedy kojarzę to ten temat się przewijał we wspomnieniach.
Masz a jak chcesz to poszukaj w innych źródłach (bo pewnie Hłasko był ruskim trollem).
![]()
Niezłomni.com - Portal informacyjno-historyczny
Jak radzi sobie Donald Tusk? Polacy podzieleni. Wyniki nowego sondażu Polska 10 grudnia, 2025 Niezwykłe znalezisko w Warszawie.…niezlomni.com
To teraz rozwiń skrót ronaNo i powielasz mity. Slyszales o brygadzie RONA Bronislawa Kaminskiego?
Rosyjska Armia Wyzwolenczo Ludowa.To teraz rozwiń skrót rona
Jeszcze cos dodalem post wyżejRosyjska Armia Wyzwolenczo Ludowa.
A fachowo to:Rosyjska Armia Wyzwolenczo Ludowa.
I uzupełnij o to z kogo się głównie składał. Podpowiem Ci, ruski wtedy byli w stanie wojny ze szwabami.
No patrz, a GDZIE była wtedy Ukraina?za wikipedia:
Rosyjska Wyzwoleńcza Armia Ludowa (niem. 29. Waffen-Grenadier-Division der SS „RONA” (russische Nr. 1), ros. Русская освободительная народная армия), RONA – kolaboracyjna formacja zbrojna złożona z Rosjan w służbie niemieckiej, działająca podczas II wojny światowej.
No patrz, a gdzie była wtedy Ukraina?
No patrz, a GDZIE była wtedy Ukraina?

Sprawdź przekazy ludzi z tamtego okresu, kim byli najbardziej bestialscy pacyfikatorzy. Ukry mają to we krwiSą jakieś badania, z jakiej narodowości składali się głównie żołnierze RONA? Raz słyszę że było dużo Ukraińców, innym razem, że prawie sami Rosjanie.
Dokładnie. Nie było czegoś takiego