szplin
Vale Tudo Open
Czyli łamią konwencję. Broń chemiczna jest niedozwolonaPrzynajmniej mam pewność,że ruble trafiają tam dokąd powinny
Z kieleckiego ukry robią napalm na rusków.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czyli łamią konwencję. Broń chemiczna jest niedozwolonaPrzynajmniej mam pewność,że ruble trafiają tam dokąd powinny
Z kieleckiego ukry robią napalm na rusków.
Ale tak jest.Myślisz jakim słoikiem stara baba zajebała w czołg?Czyli łamią konwencję. Broń chemiczna jest niedozwolona
Ja za to wolałbym jednak mieć do czego wsiąść w razie jakiejkolwiek agresji na Polskę.Szczerze? Jeśli w tych czołgach zamiast mnie będzie siedział Mykoła z pod Lwowa, zastrzeli z niego jakiegoś ruska, a później inny rusek jego itd... to ja bym im je tam wysyłał całymi taborami kolejowymi![]()
Ja za to wolałbym jednak mieć do czego wsiąść w razie jakiejkolwiek agresji na Polskę.
Nie, gdy się poddadzą i ruskie będą się poruszać po ich drogach jak po swoich.Np gdy Ukraińcy się rozmyśla , i zawra pakt z Rosją nagle, by napaść na Polskę :p
Nie, gdy się poddadzą i ruskie będą się poruszać po ich drogach jak po swoich.
Zeby to tylko od broni zalezaloCo, zataczamy koło?
Ale na szczęście Polska przekazała Ukrainie tyle broni, że uniemożliwiła Rosji przejęcie Ukrainy , i już nam nie grozi , że Ukraina się podda i odda cały kraj Rosji :p

Nie ma sprawy, jeden Ci zostawimy ;)Ja za to wolałbym jednak mieć do czego wsiąść w razie jakiejkolwiek agresji na Polskę.
Ciebie wezmę na ładowniczego pocisków do czołgu. Szplina weźmiemy bo jest gruby i silny żeby prowadził, a ja będę z działka napierdalał.Nie ma sprawy, jeden Ci zostawimy ;)
Przeciez ja się przez właz nie wcisnę. Mnie to do garkuchniCiebie wezmę na ładowniczego pocisków do czołgu. Szplina weźmiemy bo jest gruby i silny żeby prowadził, a ja będę z działka napierdalał.
![]()
Ciebie wezmę na ładowniczego pocisków do czołgu. Szplina weźmiemy bo jest gruby i silny żeby prowadził, a ja będę z działka napierdalał.
![]()
który to który?Szplin to takie czołgi w kieszeni nosi.Szplina weźmiemy bo jest gruby i silny żeby prowadził, a ja będę z działka napierdalał
Ten fajnopolak przynajmniej miał jajaNo i to jest bohater.
Pomoc w inwazji była bezsensownaSzanuję bardziej niż Polaków uczestniczących w inwazji na Irak.
Niby jakie?Tutaj- można znaleźć masę argumentów iż to "nasza" wojna.
Ten fajnopolak przynajmniej miał jaja
Pomoc w inwazji była bezsensowna
Niby jakie?
Spokojnie, już jest pomysł, by Polakom zabierać nawet wykupione na własność komunalne mieszkania i przekazywać biednym Ukraińcom, którzy z owej biedy chadzają na mecze. W wieku poborowym? Kogo to obchodzi? Sława Ukrainie, Polska w ruinie.1/10 kraju to za mało braci. Dobrobyt będzie dopiero przy 50%. Podniesie się też standard na drogach. Te fury co u nas widzę na UK blachach poniżej nigdy 100k nie chodzą. Nasi bracia wolą mieć mniej, a wyższej jakości. Razem pokonamy cholerna putinoinflacje i zapanuje cyfrowo-elektryfikacyjna ekonirwana.
Fajnie,że się czegoś przez ten miesiąc nauczyłeś.Szanujeto wiesz, że ktoś inny ma prawo uważać inaczej.

Ten w niebieskiej koszulce pewnie inwalida wojenny. Podobnie jego kumpel.
Skad takie dane ?Z tego co wiem to Ukraina ma nadmiar ludzi chętnych do walki.
Skad takie dane ?
i to jest ten dowód na to, że tam mają "nadmiar ludzi chętnych do walki"Wiem , że znajomi na Ukrainie sobie normalnie żyją i nie wsadzają w kamasze.

i to jest ten dowód na to, że tam mają "nadmiar ludzi chętnych do walki"![]()