szplin
Vale Tudo Open
Przecież tu mowa o MOICH postachPowiedz ze pochodzisz z Ukrainy i samo poleci. Nie bedziesz musial zadnych rozkmin zaczynac
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przecież tu mowa o MOICH postachPowiedz ze pochodzisz z Ukrainy i samo poleci. Nie bedziesz musial zadnych rozkmin zaczynac
![]()

No tak. Tez mozesz napisac , ze masz ukrainskie korzenie , tak jak napisalem jaPrzecież tu mowa o MOICH postach![]()
TakNo tak. Tez mozesz napisac , ze masz ukrainskie korzenie , tak jak napisalem ja
Kurwa wiesz co to metafora , i co to insynuacje ? Podalem sie za Ukra i malo tobie krew z dupy nie poleciala. W chuju mam twoje fatamorgany. Sam sie nimi zabawiaj

Ja juz dawno sprostowalem ze nie jestem Ukrem to dalej mi pisal typ ze nie powinienem sie wyklucac z tymi co nam pomagaja ( Ukrom ). A drugi to chyba całkiem nie dotarło do niego co jest 5 , ten co mnie wyzywał od kurewskich ukrainskich genow i plul mi na ryj

Przeczytałeś co napisał wyżej? Wypuścił Cię, co na cohones jest codziennością, a Ty się podpalasz. Przecież prawie rok tu już jesteśten co mnie wyzywał od kurewskich ukrainskich genow i plul mi na ryj
Skąd mnie wypuścił ? On nawet nie wie pewnie , że ja nie mam tak naprawdę związku z Ukrainą żadnego , poza tym ze wojna z niej zaglada do mnie. Napisalem ze mam ukrainskie korzenie tylko. Nikt nie musi nikogo sklucac i szczuc na siebie nawet zeby nas dzielic. Wystarczy iskraPrzeczytałeś co napisał wyżej? Wypuścił Cię, co na cohones jest codziennością, a Ty się podpalasz. Przecież prawie rok tu już jesteś
to fakt, dobrze się ich słuchało, mimo to jebaćc stanowskiego3,5 godzinki zleciało jak z bicza strzelił. Padł mit spójności NATO o którym kiedyś wspomniałem. Na szczęście ową spójność uratowała Ukraina; przynajmniej na razie, bo jak twierdzą eksperci "Niemka zmienną jest...". Wujek Sam nie jest z gumy. Nie jest w stanie w pełni zabezpieczyć swoich interesów militarnych na Pacyfiku i jednocześnie w Europie.
Padł mit zajebistości Bidena, który przez swoją nieroztropność(chlapnięcie) prawie nas sprzedał Kacapom. Padło jeszcze kilka mitów. Ogólnie program the best.
haha, ale ty jestes glupi :D od poczatku sie z toba bawie, bo zasmiecasz temat setka postow w parę godzin. Tak naprawde dzialamy tutaj z kazda fundacja, mam mozliwosc dostepu do mebli, lozek, materacow, uzywanych, ale mamy odkurzacz do prania, wiec jakos to wyglada, od 5 dni dzialam i pomagam, a ty co zrobiles? bo ja od jutra znowu myje kanapy, lozka i dowoze na miejsce. A ty pierdolisz, ze jutro bedziesz mial kaca i zalowal postow, no dno dna, jak na ukra przystalo :D:D:DSkąd mnie wypuścił ? On nawet nie wie pewnie , że ja nie mam tak naprawdę związku z Ukrainą żadnego , poza tym ze wojna z niej zaglada do mnie. Napisalem ze mam ukrainskie korzenie tylko. Nikt nie musi nikogo sklucac i szczuc na siebie nawet zeby nas dzielic. Wystarczy iskra
Napisał wyżej:Skąd mnie wypuścił ? On nawet nie wie pewnie , że ja nie mam tak naprawdę związku z Ukrainą żadnego , poza tym ze wojna z niej zaglada do mnie. Napisalem ze mam ukrainskie korzenie tylko. Nikt nie musi nikogo sklucac i szczuc na siebie nawet zeby nas dzielic. Wystarczy iskra
Oraz:@klocuniek ja po prostu cisne brechte z typa, ktory sie podpalil i jest niezrownowazony:) tak naprawde dzisiaj w lublinie oddalismy dla fundacji, ktora przyjela 30 ukraincow biurka, meble, kanapy. A przy tym posprzatalismy syf w tym baraku, gdzie na razie maja sie zatrzymac.
Tak naprawde dzialamy tutaj z kazda fundacja, mam mozliwosc dostepu do mebli, lozek, materacow, uzywanych, ale mamy odkurzacz do prania, wiec jakos to wyglada, od 5 dni dzialam i pomagam, a ty co zrobiles? bo ja od jutra znowu myje kanapy, lozka i dowoze na miejsce. A ty pierdolisz, ze jutro bedziesz mial kaca i zalowal postow, no dno dna, jak na ukra przystalo :D:D:D
Kurwa wiesz co to metafora , i co to insynuacje ? Podalem sie za Ukra i malo tobie krew z dupy nie poleciala. W chuju mam twoje fatamorgany. Sam sie nimi zabawiaj

Z pewnością niektórym się spodoba, ciekawa analiza:
- Profesor John J. Mearsheimer (politolog):
![]()
PROFESSOR JOHN MEARSHEIMER: THE SITUATION IN RUSSIA AND UKRAINE - King's College, Cambridge - Evidence Not Fear
Professor John J. Mearsheimer is the R. Wendell Harrison Distinguished Service Professor of Political Science at the University of Chicago, where he has taught since 1982. He graduated from West Point in 1970 and then served five years as an officer in the U.S. Air Force. He has published six...evidencenotfear.com
Obszerny fragment z tłumaczeniem na j.pol:
spidersweb.pl
Nie no ja tak nie potrafie , za głupi jestem.haha, ale ty jestes glupi :D od poczatku sie z toba bawie, bo zasmiecasz temat setka postow w parę godzin. Tak naprawde dzialamy tutaj z kazda fundacja, mam mozliwosc dostepu do mebli, lozek, materacow, uzywanych, ale mamy odkurzacz do prania, wiec jakos to wyglada, od 5 dni dzialam i pomagam, a ty co zrobiles? bo ja od jutra znowu myje kanapy, lozka i dowoze na miejsce. A ty pierdolisz, ze jutro bedziesz mial kaca i zalowal postow, no dno dna, jak na ukra przystalo :D:D:D
Łykasz wszystko jak młody pelikan. Tyle z mojej stronyNapisał wyżej:
Oraz:
Teraz @J.N "BBa" już możesz na spokojnie blancić ;) Ale wyjaśnij jeszcze to, bo lubię wiedzieć z kim mam do czynienia lub w jakim stanie ktoś do mnie pisze ;) To poniżej, pisałeś do mnie? Czy chciałeś do kogoś innego to napisać?
- do 2014 Ukraina stanowiła bufor. Rozwiązaniem obecnego konfliktu jest przywrócenie tego stanu neutralności Ukrainy,Jakieś króciutkie streszczenie?
czyżby rzeczywiście @ketraab i @marcinos mieli rację, że jesteś po prostu głupi?Łykasz wszystko jak młody pelikan. Tyle z mojej strony
Doskonale wiedzą co jest grane. Chyba nie myślisz, że generalicja NATO, czy sowietów biegnie z najnowszymi analizami do mainstreamu?Szczególnie, że nawet ważni generałowie, którzy pełnili wysokie funkcje w MON i NATO, ewidentnie nie wiedzą co jest grane
Fajnie to streściłes, jednak w przypadku puczu powinieneś datować 2013-2014. To się zaczęło oficjalnie na jesieni 2013 a nieoficjalnie już na przełomie sierpnia/września o czym mało kto wie, bo w oficjalnej narracji to nie wybrzmiewa2014 - pucz na Ukrainie (w który zaangażowane były USA), umieszczenie pro

Mój błąd. Jebnął mi się konflikt scurvolsko-blazinski z marcinosko-ukrainskim.skoro, mnie tu wywolujesz do tablicy, nie wiadomo czemu i tak lecimy dygresjami to ja tez pozwole sobie na jedna. Ja to moj drogi kolego, najchetniej zaoralbym te cala "Unie". Im dalej w las tym bardziej przypomina CCCP a za jakis czas to pewnie i przescignie tamta Arkadie, mlekiem i miodem plynaca.