szplin
Vale Tudo Open
Gdyby Turcja odpowiedziała "przez przypadek" to arcyksiąże Ferdynand byłby małym mikim przy tym statku.Podobno ruscy zaatakowali Turecki statek..........albo "przez przypadek"
Czyżby Zaraz z 16 czy 17 Wojna Rosyjsko-Turecka![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Gdyby Turcja odpowiedziała "przez przypadek" to arcyksiąże Ferdynand byłby małym mikim przy tym statku.Podobno ruscy zaatakowali Turecki statek..........albo "przez przypadek"
Zaraz cały wschód się zacznie napierdalać a Zachód i tak co najwyżej jebnie jakąś słabą sankcjęGdyby Turcja odpowiedziała "przez przypadek" to arcyksiąże Ferdynand byłby małym mikim przy tym statku.
Ruskie chyba mają wyjebane na próby złagodzenia konfliktu. Idą po swojeZaraz cały wschód się zacznie napierdalać a Zachód i tak co najwyżej jebnie jakąś słabą sankcję
Spierdolone do granic możliwości próby złagodzenia konfliktu.
Podobno ruscy zaatakowali Turecki statek..........albo "przez przypadek"
tez pamietam tego chuja jak mialem kilka lat i tez mi wszedl do bani.Jak miałem kilka lat (na początku lat 90) ten żyrynowski mówił, że jak dojdzie do władzy to zmiecie Polskę z mapy. Strasznie mnie to wtedy przeraziło, pamiętam to do dzisiaj.
Mają wyjebane bo są przygotowani i wybrali cel który nie da się obronićRuskie chyba mają wyjebane na próby złagodzenia konfliktu. Idą po swoje
Bez kitu, to nazwisko wryło mi się w pamięć. Cała klasa w podstawówce chodziła przestraszona, bo wydawało nam się, że wojna tuż tuż. A tu jednak trzeba było poczekać 30 lat.tez pamietam tego chuja jak mialem kilka lat i tez mi wszedl do bani.
Oficjalnie to statek dostał "przez przypadek" i nic nie ma o tym że zatonął czy coś więc może Turcy nie będą ryzykowaćTo akurat zrobiłoby się ciekawie.
Najliczniejsza armia w NATO kontra Rosja?
Ale przecież maja sztamę.
Oficjalnie to statek dostał "przez przypadek" i nic nie ma o tym że zatonął czy coś więc może Turcy nie będą ryzykować

Przez przypadek też zestrzelili cywilny samolot nad ukrainą kilka lat temu i do dzisiaj oczywiście się do tego nie przyznają.Oficjalnie to statek dostał "przez przypadek" i nic nie ma o tym że zatonął czy coś więc może Turcy nie będą ryzykować
Nie martw się, myślę, że trzeba będzie poczekać jeszcze kilka lat.Bez kitu, to nazwisko wryło mi się w pamięć. Cała klasa w podstawówce chodziła przestraszona, bo wydawało nam się, że wojna tuż tuż. A tu jednak trzeba było poczekać 30 lat.
Wiesz, że wtedy by mogło pójść domino a Ty w kamasze?
Niestety skutki tego odczuwam już dziś, bo całkiem prawdopodobne, że w sobotę zawitam w Wasze rejony.Nie martw się, myślę, że trzeba będzie poczekać jeszcze kilka lat.
Przez przypadek też zestrzelili cywilny samolot nad ukrainą kilka lat temu i do dzisiaj oczywiście się do tego nie przyznają.

Hitler wyznaczał nowe cele co kilka miesięcy. Myślisz, że Putin ma przed sobą tyle czasu by rozkladac na lata? No chyba że mu krew dziewic pompująNie martw się, myślę, że trzeba będzie poczekać jeszcze kilka lat.
Wiesz, że wtedy by mogło pójść domino a Ty w kamasze?

A wiecie gdzie ma te protesty Putin?

Myślę podobnie, że kieruje nim przesłanieHitler wyznaczał nowe cele co kilka miesięcy. Myślisz, że Putin ma przed sobą tyle czasu by rozkladac na lata? No chyba że mu krew dziewic pompują
Z tymi plotami że ma Parkinsona to pewnie speedrun poszerzania granic robiHitler wyznaczał nowe cele co kilka miesięcy. Myślisz, że Putin ma przed sobą tyle czasu by rozkladac na lata? No chyba że mu krew dziewic pompują
Chiny wydają się być takim neutralnym obserwatorem działając w swoim interesie. Ich interes raczej nie zakłada angażowania się w wojnę. Dla nich idealne byłoby wykańczanie się Rosji i USA, a wypowiedź o ataku ruskich na Ukrainie wybrzmiała pozytywnie? No a co mają potępiać jak sami chętnie by takie ataki na swoim podwórku robili.Mają wyjebane bo są przygotowani i wybrali cel który nie da się obronić
Zbrojna interwencja Unii czy NATO to (co jest kurwa śmieszne) bycie agresorem co do Rosji bo przecież z Ukrami nikt nie ma zbrojnego sojuszu, a jeśli pokrzywdzona Rosja spyta takie Chiny o pomoc to wtedy dopiero zacznie się rozpierdol na dużą skalę
Mają jeszcze widły i siekiery... dobra, ktoś musiał to pierwszy napisaćPojebana akcja, Ukry miały atomówy ale się ich pozbyło bo "wielki zachód miał ich bronić" a teraz ani atomów ani wielkiego zachodu

Chiny tylko czekają aby zając Tajwan czego chyba nigdy nie ukrywali. Osłabione Stany albo chociaż zajęte polityką Europy i Rosją to idealny moment więc oczywiście nie potępią bo chcą podobną akcję odwalićChiny wydają się być takim neutralnym obserwatorem działając w swoim interesie. Ich interes raczej nie zakłada angażowania się w wojnę. Dla nich idealne byłoby wykańczanie się Rosji i USA, a wypowiedź o ataku ruskich na Ukrainie wybrzmiała pozytywnie? No a co mają potępiać jak sami chętnie by takie ataki na swoim podwórku robili.
Ale podobno Putinowi też się nie opłacało ...
A co, jeżeli Putin jest tylko marionetką jak u nas Duda? Kurwa nawet nie chce o tym myśleć, bo zawsze myślałem że jak Putin się przekręci to będzie spokój, dziś jestem odmiennego zdania, tam jest wielu pojebów z totalitarnymi ambicjami, jedyne co przerwie ten łańcuch strachu i szantażu to obywatele Rosji, a na to nie ma co liczyć.Z tymi plotami że ma Parkinsona to pewnie speedrun poszerzania granic robi
Tak, jak za Konstantynopol.Myślisz że ktoś w NATO chce umierać za Stambuł?
![]()

dawaj mi informacje, gdzie to znalazłeś, serio i informacje ile masz lat
Korwin o tym mówił to go oczywiście wszyscy wzięli za debila :DTu to akurat dobrze na przykładzie Łukaszenki widać. Jak te nasze błazny się emocjonowali, żeby zrobić demokrację na Białorusi, bo Łukaszenka zły dyktator... czym go tylko wpędzili w ręce Putina, bo już nie miał żadnego wyjścia utrzymać choć resztki niezależności. I teraz mamy de facto Putina za rogiem.