Siedem
NoLife FC
Słaby ci tam wyżej dobrze nakreślił a ty dalej swoje mimo faktów podanych na tacy to o czym mamy dyskutować, chyba się wody z butelki halibuta napiłeś że takie gadki uskuteczniasz.bajo jajo
Bajo jajo bujaj wora u łysego

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Słaby ci tam wyżej dobrze nakreślił a ty dalej swoje mimo faktów podanych na tacy to o czym mamy dyskutować, chyba się wody z butelki halibuta napiłeś że takie gadki uskuteczniasz.bajo jajo

Widocznie zarazliwe to jest.Słaby ci tam wyżej dobrze nakreślił a ty dalej swoje mimo faktów podanych na tacy to o czym mamy dyskutować, chyba się wody z butelki halibuta napiłeś że takie gadki uskuteczniasz.
Bajo jajo bujaj wora u łysego![]()

Ja tam mam z nich bekę. Dobre 5-10 lat wszystkie ważniejsze media z Europy i stanów o tym pisały, ale teraz nic takiego nie było. Demokraci na czele z rodziną B. robili grube wały to też nic takiego nie było.Aha. Jednak nikt tak nie łączy kropek jak Ty. Myślałem, że tematem jest nazizm, hajlujący żołnierze itd. ale jednak nie. Tematem jest konfederacja, to co kto może sobie pomyśleć o Amerykanach i co myślą wszyscy Amerykanie a czego nie.

Pani ma poglady takie jakie ma. Mowi publicznie, ze szczepionki wywoluja autyzm.Myślałem, że tematem jest nazizm, hajlujący żołnierze itd. ale jednak nie. Tematem jest konfederacja, to co kto może sobie pomyśleć o Amerykanach i co myślą wszyscy Amerykanie a czego nie.
Oni to próbują zrobić od początku. Oby im się nie udało. Z tym saperem przesadziłeś, oni grają w 'wojnę' papierowymi kartami, saper ich przerasta. Na nasze nieszczęście. Np. łapią siatkę szpiegowską, w której na 18 osób jest 16 ukrów i twierdzą, że to ruscy szpiedzy. Ja bym raczej założył, że to grupa sabotażowa, która ma udawać ruskich i rył pod tym kątem. A nie: złapaliśmy ruską siatkę - 16 ukrów - slava ukraini!Wmanewrują nas w te wojnę bo Ukraińcy nie dadzą rady, wmanewrują te śmieszną grupę która ostatnio zacieśniła wiezy czyli Polskę Litwę Łotwę Estonię i może Czechów. Licząc na to że te państwa wsparcia dadzą radę, jeśli nie dadzą to dopiero później będzie szła resztą zachodu, a Amerykanie powiedzą tak że te kraje same chciały wziąć udział w konflikcie i w razie odwetu NATO nie będzie ich bronić, wspomnicie moje słowa. Wujek sam pociąga za sznurki od samego początku do samego końca, tam są stratedzy a nie debile grający w sapera na kompie podczas służby.
Ale Ty obejrzałeś ten materiał czy tylko przeczytałeś opis w tym tweecie i się zesrałeś do mnie o jakieś "Was", "konfederację" i "szczepionki"?Pani ma poglady takie jakie ma. Mowi publicznie, ze szczepionki wywoluja autyzm.
Teraz wyobraz sobie, ze ktos robi z tego filmik i podpisuje "Amerykanie uwazaja, ze szczepionki wywoluja autyzm"

Tutaj kolejny wywiad. Sam nie słuchalem jeszcze bo nie mam teraz czasu.
Teraz tak sie zastanawiam dlaczego żadne media nie piszą o tej sprawie?
Ale Ty obejrzałeś ten materiał czy tylko przeczytałeś opis w tym tweecie i się zesrałeś do mnie o jakieś "Was", "konfederację" i "szczepionki"?
Wygoogluj może coś o swoich braciach wtedy dowiesz się więcej.
Nie wyspałeś się czy o co chodzi?
Ja pierdolę, dyskutuj z takimi
Generalnie nie musisz mi odpisywać bo nie wiem o czym Ty do mnie pierdolisz. Ja o niebie, Ty o chlebie.
No ok, mnie interesują wyszkoleni i uzbrojeni po uszy ukraińscy, hajlujący żołnierze bo wiesz, ja mieszkam tu zaraz obok. Ty nie.Obejrzalem. Ba! Nawet uzupelnilem kontekst o interesesujace informacje. Jezeli to Ci sie nie podoba i spodziewales sie innej reakcj to juz niestety nic na to nie poradze.
Ciężko się tego słucha. Ja rozumiem, że można mieć pacyfistyczną naturę, nie każdy musi być street fighterem, ale są jakieś ramy ludzkiej godności. Jakoeś banderowskie chuchra najpierw się sadzą do grupki Polaków, później ci im się jeszcze tłumaczą, a na końcu dostają wpierdol tłumacząc się w dodatku gdzie przed chwilą dzwonili. To nie na moje nerwy. Przecież to jest kurwa dramat, totalny upadek tych ludzi i utrata skrawków męskości. Za mojej młodości to każdy z tych szoszońskich śmieci płynąłby kraulem w stronę Pragi albo obskoczyli wpierdol życia.Takie filmiki powinny trwać maksymalnie 5 minut. Maksymalnie, bo dzisiejsze tiktokowe pokolenie o mentalności gimbazy w wieku wszelakim, wszystko co dłuższe zaczyna przewijać i na koniec nie wie o co chodzi.
Media nie piszą, ponieważ od początku wojny obowiązuje narracja, że każdy Ukrainiec w naszym kraju powinien być beatyfikowany za życia. Każdy bez wyjątku.
Ty Pragę to zostaw w spokoju :), dość ich już tu dopłynęło. A tak poważnie, nic dodać nic ująć! Smutno się na to patrzy.Ciężko się tego słucha. Ja rozumiem, że można mieć pacyfistyczną naturę, nie każdy musi być street fighterem, ale są jakieś ramy ludzkiej godności. Jakoeś banderowskie chuchra najpierw się sadzą do grupki Polaków, później ci im się jeszcze tłumaczą, a na końcu dostają wpierdol tłumacząc się w dodatku gdzie przed chwilą dzwonili. To nie na moje nerwy. Przecież to jest kurwa dramat, totalny upadek tych ludzi i utrata skrawków męskości. Za mojej młodości to każdy z tych szoszońskich śmieci płynąłby kraulem w stronę Pragi albo obskoczyli wpierdol życia.
No i wyobraź sobie, że nawet po takich bęckach chłopak zamiast się odegrać to leci na wykop, od Stonogi do Uszola i relacjonuje wszystkim jak wielką pizdą jest on o jego wesoła ferajna.Ty Pragę to zostaw w spokoju :), dość ich już tu dopłynęło. A tak poważnie, nic dodać nic ująć! Smutno się na to patrzy.
5 minut to i tak dlugo jak na taki filmik.Takie filmiki powinny trwać maksymalnie 5 minut.
Otóż toCiężko się tego słucha. Ja rozumiem, że można mieć pacyfistyczną naturę, nie każdy musi być street fighterem, ale są jakieś ramy ludzkiej godności. Jakoeś banderowskie chuchra najpierw się sadzą do grupki Polaków, później ci im się jeszcze tłumaczą, a na końcu dostają wpierdol tłumacząc się w dodatku gdzie przed chwilą dzwonili. To nie na moje nerwy. Przecież to jest kurwa dramat, totalny upadek tych ludzi i utrata skrawków męskości. Za mojej młodości to każdy z tych szoszońskich śmieci płynąłby kraulem w stronę Pragi albo obskoczyli wpierdol życia.
Teraz taka moda, konkurs, kto jest wiekszym pizdeuszem.No i wyobraź sobie, że nawet po takich bęckach chłopak zamiast się odegrać to leci na wykop, od Stonogi do Uszola i relacjonuje wszystkim jak wielką pizdą jest on o jego wesoła ferajna.
Niestety, ale nic z tym nie zrobisz, ponieważ pierwsza władza, czyli politycy i druga władza, czyli media, chodzą na smyczy Ukraińców. Nie ma szans. Spróbuj, a momentalnie zostaniesz zaszczuty przy oklaskach Ukrofilskiego motłochu wytresowanego przez owe media na wiernych potakiwaczy.Ciężko się tego słucha. Ja rozumiem, że można mieć pacyfistyczną naturę, nie każdy musi być street fighterem, ale są jakieś ramy ludzkiej godności. Jakoeś banderowskie chuchra najpierw się sadzą do grupki Polaków, później ci im się jeszcze tłumaczą, a na końcu dostają wpierdol tłumacząc się w dodatku gdzie przed chwilą dzwonili. To nie na moje nerwy. Przecież to jest kurwa dramat, totalny upadek tych ludzi i utrata skrawków męskości. Za mojej młodości to każdy z tych szoszońskich śmieci płynąłby kraulem w stronę Pragi albo obskoczyli wpierdol życia.
Jedyny pozytyw jest taki, że może te dziewczyny co z nimi stały mają więcej oleju w głowie i w porę ogarną z jakimi melepetami mają do czynienia i żadnej z nich, choć młodej, nie przyjdzie do głowy wiązać poważniejszych planów z takim jegomościem.Teraz taka moda, konkurs, kto jest wiekszym pizdeuszem.
Nie ma znaczeniaNiestety, ale nic z tym nie zrobisz, ponieważ pierwsza władza, czyli politycy i druga władza, czyli media, chodzą na smyczy Ukraińców. Nie ma szans. Spróbuj, a momentalnie zostaniesz zaszczuty przy oklaskach Ukrofilskiego motłochu wytresowanego przez owe media na wiernych potakiwaczy.
Każdy, kto nie godzi się być Ukraińskim lokajem w naszym kraju, jest od razu wrzucany do worka z logo ukrytego Kacapa.

Spoko. Rozumiem to. Grupa Wagnera i Zetki pewnie tez musza Cie stresowac mocno.No ok, mnie interesują wyszkoleni i uzbrojeni po uszy ukraińscy, hajlujący żołnierze bo wiesz, ja mieszkam tu zaraz obok. Ty nie.
Fair postawiona sprawa. Dla Ciebie nie i nie obrazam sie, ale dla innych moze sa.Dla Ciebie w tym kontekście informacje o Konfederacji i szczepionkach może i są "interesujące" ale dla mnie nie są, wolę najpierw sprawy przyziemne i już niestety nic na to nie poradzę.
Oni raczej powinni mocno stresować mieszkańców Podlasia, ale dla spokoju Twojej głowy powiem, że ich wizja pod moim domem, również budzi pewien niepokój.Spoko. Rozumiem to. Grupa Wagnera i Zetki pewnie tez musza Cie stresowac mocno.

zależy czy byłoby ich więcej czy mniej bo jeśli mniej to i nasi uliczni wojownicy są potulni i grzeczni w większości przypadków.A mówią że kibole są źli bo na mecze chodzą drzeć pysk w młynie tworząc duża społeczność wariatów.
Chciałbym zobaczyć jak się zachowuje taka grupka w obliczu napaści obcokrajowców a nie grupa lamusów przed 20 rokiem życia z tęcza na motywie telefonu, no ale chuj, chociaż bomby tym lamusom na głowę nie spadają, a tak wogole to dawaj tego buta frajerze bo zadzwonię na psiarnię.
Owszem wsie mają to do siebie że ludzie trzymają się razem i to daję siłe. Na naszą niekorzyść ukry też trzymają się razem jak i czeczeni i inni bracia w wierze. Polacy wolą się dzielić na tęczowych, prawilnych i jeszcze setke innych odmian zaczynając od poglądów a kończąc na barwach jakiegoś zjebanego klubiku piłkarskiego. To jest największy ból tego narodu.Dobrze że nie słuchałem tego materiału bo kurwa ciśnienie już mi podniósł komentarz kolegi opisujący treść. Na szczęście takie zbiorowiska miękkich pedałków są tylko w dużych miastach, w mniejszych gdzie dużo ludzi jest ze wsi i mają jakieś normalne zasady nie dają sobie w kaszę dmuchać. Jak Stefan widzi że biją Józka to bierze widły i leci mu pomóc a jak zauważy to Kazimierz to bierze siekierę i leci na walkę razem z nimi a ta kurwa dzisiejsza młodzież zamiast zacisnąć zęby i pięści to wyciągają telefon i nagrywają albo dzwonią po policję, wśród moich znajomych telefon byłby wykonany nie na policję ale po kolegów.
W takim razie radzę zweryfikować znajomości.zależy czy byłoby ich więcej czy mniej bo jeśli mniej to i nasi uliczni wojownicy są potulni i grzeczni w większości przypadków.
Tu nie chodzi o podziały na tle światopoglądowym. Powiedzenie "Polak Polakowi wilkiem" nie wzięło się znikąd...Owszem wsie mają to do siebie że ludzie trzymają się razem i to daję siłe. Na naszą niekorzyść ukry też trzymają się razem jak i czeczeni i inni bracia w wierze. Polacy wolą się dzielić na tęczowych, prawilnych i jeszcze setke innych odmian zaczynając od poglądów a kończąc na barwach jakiegoś zjebanego klubiku piłkarskiego. To jest największy ból tego narodu.