Konflikt Rosja-Ukraina

Tu nie chodzi o podziały na tle światopoglądowym. Powiedzenie "Polak Polakowi wilkiem" nie wzięło się znikąd...

Dlatego uważam, że Ukraińcy zawłaszczą Polskę przy aplauzie polskich pożytecznych idiotów.

Obawiam się, że masz dużo racji. Cała nadzieja w oddolnych ruchach. Nastroje społeczne zmieniły się o 180.stopni. Media oczywiście o tym milczą, bo taka jest póki co linia polityków. Trochę się to zmienia, bo zauważyli jak poszły słupki Konfederacji (nie moja bajka) na zdroworozsądkowym podejściu do ukrów. Niestety może być już za późno i pozbyć się ich nie da.

@Siedem już byli tacy co robili z kiboli patriotów.

To że ktoś podrze ryja po paru piwach na stadionie albo buja się z szalikiem i husarią na koszulce nie oznacza że stanie w obronie ojczyzny gdy nadejdzie dzień próby.

Zweryfikuj znajomych.

Dobrze rozumiem. Ukraińcy źli którzy spierdala przed nie ich wojna, ale polityków, ale ci sami ludzie z dumą piszą że by nie walczyli?

Ale ruski węgiel wjeżdża do Polszy, nawet nie macie pojęcia, sankcje po chuju :pociesznymirek:

Z samego Lublina 3 firmy handlujące węglem napierdalają ile wlezie bo istnieje groźba zamknięcia granicy z Białorusią i wtedy tylko droga morska (dużo większe koszty).

Aha, każda z tych firm na "wspaniały węgiel z Kazachstanu", dobrze, że nie z Gruzji kurwa :DC:

Ale ruski węgiel wjeżdża do Polszy, nawet nie macie pojęcia, sankcje po chuju :pociesznymirek:

Z samego Lublina 3 firmy handlujące węglem napierdalają ile wlezie bo istnieje groźba zamknięcia granicy z Białorusią i wtedy tylko droga morska (dużo większe koszty).

Aha, każda z tych firm na "wspaniały węgiel z Kazachstanu", dobrze, że nie z Gruzji kurwa :DC:
Każdy inteligentny wie, że jedziemy na ruskich paliwach, kurwa przecież nasze orły kiedyś opychały "niemiecki węgiel" też, a to że był on ruski to co innego. Już przemilczę Orlen który z sukcesem mówi o uniezależnieniu się od rosyjskich kopalin w Polsce, gdy powodem tego był fakt, że Władzio nam kurek zakręcił tylko i wyłącznie. Ciekawią mnie też stacje MOL, ostatnio z musu się na takiej zatrzymałem, kiedyś przyzwoity LOTOS, dziś ta stacja to najgorszy syf. Żeby było "lepiej" to jeśli ciągną własne paliwo tejże firmy... to MOL jest firmą ruską przecież.

Każdy inteligentny wie, że jedziemy na ruskich paliwach, kurwa przecież nasze orły kiedyś opychały "niemiecki węgiel" też, a to że był on ruski to co innego. Już przemilczę Orlen który z sukcesem mówi o uniezależnieniu się od rosyjskich kopalin w Polsce, gdy powodem tego był fakt, że Władzio nam kurek zakręcił tylko i wyłącznie. Ciekawią mnie też stacje MOL, ostatnio z musu się na takiej zatrzymałem, kiedyś przyzwoity LOTOS, dziś ta stacja to najgorszy syf. Żeby było "lepiej" to jeśli ciągną własne paliwo tejże firmy... to MOL jest firmą ruską przecież.
Pamiętaj żeby w Liroyu Merlinie nic nie kupować bo wtedy sponsorujesz bomby, które spadają na głowy niewinnych ukraińskich rolników.

Pamiętaj żeby w Liroyu Merlinie nic nie kupować bo wtedy sponsorujesz bomby, które spadają na głowy niewinnych ukraińskich rolników.
Ja się śmieje z hipokryzji mediów, a sam mam ogrzewanie gazowe i dobrze wiem, że grzałem ruskim gazem jeszcze długo po inwazji, a obecnie chuj wie jakim

Poczekajcie co bedzie z paliwem po wyborach
jak cena wyjebie w góre
Wszystko zależy, jak Obajtki zostaną u władzy to dopierdolą by zyski powiększyć. Jak PO wygra to dopierdolą by naprawić szkody poczynione przez państwo PiS. Tak czy owak my szare obywatele będziemy ich chcieli wieszać

Wszystko zależy, jak Obajtki zostaną u władzy to dopierdolą by zyski powiększyć. Jak PO wygra to dopierdolą by naprawić szkody poczynione przez państwo PiS. Tak czy owak my szare obywatele będziemy ich chcieli wieszać
Juz teraz jest problem z paliwem
Nie chca przed wyborami wyjebac ceny w góre pomimo ze na rynkach barylka w góre

F47n8gNWkAAeGkz.png

Back