Halibut 2.0
UFC Bantamweight
Ale Polacy też!
Potwierdzam, u znajomego dwójka Polaków zasmrodzila mieszkanie zwierzętami, hodowlę nielegalną psów se ta polska dzicz zrobiła.
No ale nie zmieniaj tematu,to wątek o Ukraińcachl!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale Polacy też!
Dokładnie, więc porównuj Polaków jadących robić gnój na Ukrainie, a nie jak Tobie pasujePotwierdzam, u znajomego dwójka Polaków zasmrodzila mieszkanie zwierzętami, hodowlę nielegalną psów se ta polska dzicz zrobiła.

Dokładnie, więc porównuj Polaków jadących robić gnój na Ukrainie, a nie jak Tobie pasuje![]()
Spierdalaj.Potwierdzam, u znajomego dwójka Polaków zasmrodzila mieszkanie zwierzętami, hodowlę nielegalną psów se ta polska dzicz zrobiła.
Mowa jest o Ukraińcach robiących gnój w Polsce. Proszę porównywać do Polaków robiących gnój na Ukrainie inaczej to jest nielogiczne ci piszesz, nie ma w tym żadnej logikiTylko na Ukrainie? A jak robią w innych państwach gdzie jadą zarobić lub na socjal, to można? :P no wiem, że nie można bo za to zostałem zjebywany. Więc pewnie jakby i jeździli na Ukrainę robić gnoj- to też bym był zjebywany, że to bez sensu porównanie bo coś tam coś tam. Nie zadowolisz ukrofobów :p

Mowa jest o Ukraińcach robiących gnój w Polsce. Proszę porównywać do Polaków robiących gnój na Ukrainie inaczej to jest nielogiczne ci piszesz, nie ma w tym żadnej logiki View attachment 65702
Napisałeś: "nawet gdyby jeździli" czyli nie jeżdżą Polacy robić gnoju na Ukrainie.
Zostałeś wyjaśniony argumentami i logiką
Wstydź się, Twója odpowiedź była na poziomie: "o nie, on ma rację, co mu odpowiedzieć? Wiem! nie zesraj się"
Niestety nie. Mylisz się.Gdyby Polacy robili gnój na Ukrainie to byś mnie wyjaśnił tym, że Ukraińcy tu dostają pomoc i dlatego nie powinni robic(heh, bo jakby nie pomoc to by mogli, jak Polacy? ) a Polacy nie jeżdżą na Ukrainę jako uchodźcy czy imigranci zarobkowi.
Dlatego bardziej adekwatne jest porównanie Polaków którzy jadą robić gnoj tam gdzie jadą głównie w celach zarobkowych, jak Ukraińcy u nas.
Myślałem, że komentujemy zachowanie konkretnych ludzi w konkretnych sytuacjach więc adekwatne jest to porównywać.
2 lata robię w Niemczech nie słyszałem o rozbojach Polaków.
No cóż. Zostawię powyższe bez komentarza. Nie ma co się kopać z głupim.
![]()
Nie mówimy o Polakach we Francji ani Ukraińcach we Francji.Pół roku mieszkałem we Francji, w firmie byli sami Polacy, w miasteczku 1/4 to Polacy. I przez te pół roku tylko na mojej chacie przewinęło się z 12 osób skrajnej patologi, w tym zwykłych złodzieji jeżdżących po takich miejscach na łowy.
Nie mówimy o Polakach we Francji ani Ukraińcach we Francji.
Nie. Mówimy o Ukraińcach robiących gnój w Polsce oraz ustaliliśmy, że Polacy nie jeżdżą robić gnoju na Ukrainie.Oczywiście. Mówimy o tym czy można obrzucać cały naród błotem bo jego część robi trzodę. Nie nie mozemy, co sami potwierdzacie
Nie. Mówimy o Ukraińcach robiących gnój w Polsce oraz ustaliliśmy, że Polacy nie jeżdżą robić gnoju na Ukrainie.
O i taka rozmowa z Tobą. Nie masz racji, logiki ani argumentów to rzucasz: "nie zesraj się"... a do tego hipokryta bo innych za to gani i ma czelność myśleć, że legitymację do umoralniania i poprawiania innych...Ty o tym mówisz.

O i taka rozmowa z Tobą. Nie masz racji, logiki ani argumentów to rzucasz: "nie zesraj się"... a do tego hipokryta bo innych za to gani i ma czelność myśleć, że legitymację do umoralniania i poprawiania innych...
Wstyd i hańba, a niby taki "weteran" dyskusji. Po takim blamażu pozostaje mi już tylko udać się do odpowiedniego tematu i zmienić głos na "tak"...
![]()
Straszne, a może raczej, żałosne te drgawki pośmiertne. Nieudolne i nachalne próby zatarcia tego blamażu, bo o odzyskaniu twarzy już nie ma mowy, przez brak argumentów posuwasz (a nawet, ponoć, już nieAle jak to nie mam racji?
Nie mam racji w tym w jakim oko celu używam tego porównania? Jak mogę nie mieć racji w czymś takim lol
) się do dziecinnych chwytów typu "lol"... no smutno się patrzy na taki zjazd formy 

Straszne, a może raczej, żałosne te drgawki pośmiertne. Nieudolne i nachalne próby zatarcia tego blamażu, bo o odzyskaniu twarzy już nie ma mowy, przez brak argumentów posuwasz (a nawet, ponoć, już nie) się do dziecinnych chwytów typu "lol"... no smutno się patrzy na taki zjazd formy
Nie żeby wcześniej była jakoś wybitna![]()
Nawet Ci się udało mnie strollować. Myślałem że piszesz na serio :p

Jacy propagandyści kretynie jak to oficjalne dane z policji.Pół roku mieszkałem we Francji, w firmie byli sami Polacy, w miasteczku 1/4 to Polacy. I przez te pół roku tylko na mojej chacie przewinęło się z 12 osób skrajnej patologi, w tym zwykłych złodzieji jeżdżących po takich miejscach na łowy.
No ale o tym nie rozpisywali się, o takich przypadkach, antypolscy propagandyści na TT
Jacy propagandyści kretynie jak to oficjalne dane z policji.
Weź Ty się pierdolnij w końcu w ten pusty łeb, bo jesteś żałosny.
Mędrzeczłodzieji

Polacy w Irlandii są największą grupą obcokrajowców w więzieniach, ale w Niemczech nieW sensie, że Polaków nie ma w Niemczech w statystykach policyjnych, nie dokonują przestępstw? Czy mówisz tylko o rozbojach?
Polacy w Irlandii są największą grupą obcokrajowców w więzieniach, ale w Niemczech nie
Dokładnie. Nie to co te Ukraińce. Dobrze gadasz!Warto zaznaczyć, że są tam największą grupa bo są największą mniejszością, a nie dlatego, że jesteśmy narodem przestępców, jak próbuję czasem wmówić ojkofobowa lewica wykorzystująca te dane.