Konflikt Rosja-Ukraina

No i teraz ciekawe czy skończy się dej, dej, dej.
Jakby na moskale zaatakowali to też bysmy chcieli aby nam dali.
Trochę mnie irytuje takie śmianie się. Gość robi tutaj to co powinien a czy robi to poprawnie to inna kwestia

Jakby te kurwiszoszony tyle nie kradły, to by było o wiele więcej środków i sprzętu na wojne :DC:
No to o tym wspominam że nie robi tego poprawnie. Ale obstawiam że tak jak w Rosji oligarchowie mają wysoką pozycję i są nie do ruszenia

Jakby na moskale zaatakowali to też bysmy chcieli aby nam dali.
Trochę mnie irytuje takie śmianie się. Gość robi tutaj to co powinien a czy robi to poprawnie to inna kwestia
Szkoda ze same Ukry maja inne zdanie
widza ze ta wojna to piniendze i maja jo w huju walczyc za zydka i jego interesy

No to o tym wspominam że nie robi tego poprawnie. Ale obstawiam że tak jak w Rosji oligarchowie mają wysoką pozycję i są nie do ruszenia

Bierze garściami to co możemy dać jeszcze narzeka że dajemy za mało. Pierdolenie na forum publicznym jacy to my jesteśmy źli np. przez blokowanie zboża (dbając o nasz interes) i że za mało ogólnie się przykładamy do pomocy. Niewielkie zainteresowanie, żeby nie napisać zerowe w sprawach ekshumacji, na rzeczach których nam zależy. I napisanie tylko że nie robi tego poprawnie, to jest w chuj NIEPOPRAWNE.

Trochę mnie irytuje takie śmianie się.

Last edited:
Bierze garściami to co możemy dać jeszcze narzeka że dajemy za mało. Pierdolenie na forum publicznym jacy to my jesteśmy źli np. przez blokowanie zboża (dbając o nasz interes) i że za mało ogólnie się przykładamy do pomocy. Niewielkie zainteresowanie, żeby nie napisać zerowe w sprawach ekshumacji, na rzeczach których nam zależy. I napisanie tylko że nie robi tego poprawnie, to jest w chuj NIEPOPRAWNE.
Wiesz mnie irytuje bo czuje że nam przelatuje super szansa aby dojechać jednych i drugich jedynie kosztem finansowym oraz sprzętowym. Mamy masę rzeczy do wygrania od celów politycznych po gospodarcze i miliarne i chuj wychodzi. I mnie to wkurwia bo się sami narzucamy gównem przez polityków zamiast postawić wobec ukrów jasne warunki, wyłapywać im ich obywateli do walki i niech zabijają moskali. Wołyń wołyniem ale tu chodzi o zwykłą kalkulację. A nas dymają jedni i drudzy

Wiesz mnie irytuje bo czuje że nam przelatuje super szansa aby dojechać jednych i drugich jedynie kosztem finansowym oraz sprzętowym. Mamy masę rzeczy do wygrania od celów politycznych po gospodarcze i miliarne i chuj wychodzi. I mnie to wkurwia bo się sami narzucamy gównem przez polityków zamiast postawić wobec ukrów jasne warunki, wyłapywać im ich obywateli do walki i niech zabijają moskali. Wołyń wołyniem ale tu chodzi o zwykłą kalkulację. A nas dymają jedni i drudzy
Tylko bez silnej armii będziemy popychadłem gdy możni zasiądą do negocjacji pokojowych. Chcesz być flanką NATO czy pasem zdemilitaryzowanym?

Juz jest po zawodach
teraz to dopa w dupe co najwyzej dostaniemy

To, że jesteśmy słabi politycznie to wiadomo, gorzej, że wszyscy o tym wiedzą i żaden nasz blef czy inne pohukiwania nie mają racji bytu.

Inna sprawa, że Zelensky i tak wyleci z siodła w parę miesięcy po zakończeniu/zamrożeniu działań wojennych. Tam są miliardy do podniesienia przy odbudowie kraju a jest zbyt dużo chętnych, którzy chcą się obłowić i nie pozwolą, żeby Zelensky o tym decydował i dał zarobić tylko "swoim" poplecznikom. Podejrzewam, że np. Kliczko jeszcze wróci w glorii chwały jako następca komika.

Tylko bez silnej armii będziemy popychadłem gdy możni zasiądą do negocjacji pokojowych. Chcesz być flanką NATO czy pasem zdemilitaryzowanym?
Jedno nie wyklucza drugiego. A nawet się ze sobą wiąże bo jest okazja zutylizować stary sowiecki szpej wziąć za to kasę i kupić nowy najlepiej w Polsce

no właśnie że nie wzięli kasy za stary sprzęt - po ptokach
Fakturę można zawsze wystawić. Zgodnie z prawem faktury wystawia się po dokonaniu usługi ;) A jak nie mają kasy to barter też przyjmiemy. I ustępstwa polityczne itd.

ale sie układa dobrze jak nam oddadzo już Lwów to pierdole tatry

1000039111.jpg

Back