Konflikt Rosja-Ukraina

Kurde mnie na lotnisku w obrączki nie spinali.

Pewnie za głośno krzyczał putin idi na chuj dlatego go zabrali.
:roberteyeblinking:
Trochę dziwne, że Szmydt to pokazuje i ma z tego film. Chyba że o czymś nie wiem. I dlaczego to akurat ktoś taki jak Usnyk miałby to przez Polskę targać?

Trochę dziwne, że Szmydt to pokazuje i ma z tego film. Chyba że o czymś nie wiem. I dlaczego to akurat ktoś taki jak Usnyk miałby to przez Polskę targać?
Wyjedziesz z wupainy, ale wupaina z Ciebie nigdy.

I tak więcej niż ten filmik nie wyjdzie do mediów i pewnie zaraz usuną za mowę nienawiści. Nic takiego nie było.

1000035815.jpg

:roberteyeblinking: szybko poszło.

To, że Polska prokuratura i policja jest na usługi obcych ambasad to było wiadomo.
Jest taki hamerykanski"fit influenser" którego w wakacje capneli na lotnisku bo miał w bagażu 40 sztuk amunicji. Polak by dostał za to 3 lata puchy, ale jego wypuścili w kilka godzin "po interwencji amerykańskiego konsula".

A wiadomo, że dla poliniuków wukraina to nawet ważniejszy sojusznik niż USA.
:roberteyeblinking:

czasami szkoda, że go już tu nie ma, ile dawał pociechy swoją upartością i głupotą
:arielcry:
gdzie ci obrońcy upadliny, nie ma się nawet z kim za bardzo pokłócić

Przecież jest tu jeden młotek co się podniecał m. in. super akcją ukrów pod kurskiem i w ogóle ich kontratakami ;-) Ale teraz wrócił do swojej nory.

Co do Usyka to spotykałem się z plotkami w kilku źródłach, że "poszedł w adamka". Oświadczenie lotniska jest lekko kuriozalne, jakby się bali cokolwiek powiedzieć: "przewoźnik lotu do Salonik nie dopuścił Ukraińca do lotu.". Może coś golnął albo pierdolił jakieś głupoty typu jakiś dowcip o bombie czy inne bzdety. Podejrzewam coś durnego.

Śmieszy natomiast to, że komik dresiarz w kilkanaście minut się zagotował, zrobił aferę i wydzwaniał, że mu mistrza szkalują!

Przecież jest tu jeden młotek co się podniecał m. in. super akcją ukrów pod kurskiem i w ogóle ich kontratakami ;-) Ale teraz wrócił do swojej nory.

Co do Usyka to spotykałem się z plotkami w kilku źródłach, że "poszedł w adamka". Oświadczenie lotniska jest lekko kuriozalne, jakby się bali cokolwiek powiedzieć: "przewoźnik lotu do Salonik nie dopuścił Ukraińca do lotu.". Może coś golnął albo pierdolił jakieś głupoty typu jakiś dowcip o bombie czy inne bzdety. Podejrzewam coś durnego.

Śmieszy natomiast to, że komik dresiarz w kilkanaście minut się zagotował, zrobił aferę i wydzwaniał, że mu mistrza szkalują!
Mnie nie śmieszy, widząc, że jego zagotwanie spowodowało typowe polityczne i medialne spuszczenie łba przed nieformalnym królem Polski z Ukrainy. Jedynie kogo to śmieszy, to miliony Ukraińców zadekowanych w Polsce. Śmieją się z nas po kątach.

:mjsmile:

Kowal ustalił warunki pokoju, a jeśli Rosja się nie zgodzi to Kowal będzie kazał Ukraińcom dalej się napierdalać. Do ostatniego Ukraińca jeśli będzie trzeba!

Przecież to jest w ogóle wstyd, że ten podludź wypowiada się publicznie w języku polskim.

Mógł jeszcze do tego dołączyć prośbę o odszkodowanie dla Polski od Szwedów za potop Szwedzki. Podobny poziom debilizmu tego profesora geostratega.

Jedyny propolski polityk, który prawdę ci powie.

p.s.
tak mi się wydawało, że ta ustawa o języku była na początku tego wszystkiego a nie po kilku latach, jak pisał wyżej któryś Kolega.

:tysoncoffe:

Jedyny propolski polityk, który prawdę ci powie.

p.s.
tak mi się wydawało, że ta ustawa o języku była na początku tego wszystkiego a nie po kilku latach, jak pisał wyżej któryś Kolega.

:tysoncoffe:

Oj, dziadek JKM tu mija się z prawdą, bo doskonale pamiętam, gdy u Stanowskiego zarzekał się, że Ruskie ukrów nie najadą na pełnej. Nie tylko zresztą u niego. A teraz cichutko, nie patrząc w kamerę twierdzi, że "miał rację".

sikora nie trawię. Cieszę się, że trochę jaj pokazał u dresiarza komika, a potem mówił o w miarę realnych wariantach końca tego konfliktu w różnych miejscach. Choć teraz zdaje się znowu wraca do dawnego pierdololo o tym jak to ukry muszą wygrać na całego. Choć i tak nikt nie przebija pierdolenia posła kowala. To jest dopiero odklejeniec.

Oj, dziadek JKM tu mija się z prawdą, bo doskonale pamiętam, gdy u Stanowskiego zarzekał się, że Ruskie ukrów nie najadą na pełnej. Nie tylko zresztą u niego. A teraz cichutko, nie patrząc w kamerę twierdzi, że "miał rację".
:korwinwhat:

Właśnie mówi, że jest jednym z tych, którzy nie mieli racji bo się pomylił a to Sikorski i Amerykanie mieli rację bo oni spodziewali się ataku.

Back