Siwy25_1
UFC Middleweight
czasami szkoda, że go już tu nie ma, ile dawał pociechy swoją upartością i głupotą
gdzie ci obrońcy upadliny, nie ma się nawet z kim za bardzo pokłócić
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
czasami szkoda, że go już tu nie ma, ile dawał pociechy swoją upartością i głupotą
Radek się wściekł!Nerwowo podczas spotkania Sikorskiego z Zełenskim. "Scysja"
"Jak wynika z relacji uczestników rozmowy, atmosfera pomiędzy Zełenskim a Sikorskim była niezwykle napięta, można wręcz mówić o scysji" - tymi słowami Onet opisuje piątkowe spotkanie, w którym wziął udziałwiadomosci.wp.pl
Ile rubelków za wpis? SLAVA!
Kurde mnie na lotnisku w obrączki nie spinali.Szmydt to pewnie bardzo wiarygodny jest
Trochę dziwne, że Szmydt to pokazuje i ma z tego film. Chyba że o czymś nie wiem. I dlaczego to akurat ktoś taki jak Usnyk miałby to przez Polskę targać?Kurde mnie na lotnisku w obrączki nie spinali.
Pewnie za głośno krzyczał putin idi na chuj dlatego go zabrali.
Wyjedziesz z wupainy, ale wupaina z Ciebie nigdy.Trochę dziwne, że Szmydt to pokazuje i ma z tego film. Chyba że o czymś nie wiem. I dlaczego to akurat ktoś taki jak Usnyk miałby to przez Polskę targać?
szybko poszło.
poszli po rozum do głowy
Przecież jest tu jeden młotek co się podniecał m. in. super akcją ukrów pod kurskiem i w ogóle ich kontratakami ;-) Ale teraz wrócił do swojej nory.
Są tu dobre ananasy, ale takiego, który o śmierć ludzi w Odessie obwiniał strażaków bo za pózno przyjechali to już nie maPrzecież jest tu jeden młotek co się podniecał m. in. super akcją ukrów pod kurskiem i w ogóle ich kontratakami ;-) Ale teraz wrócił do swojej nory.
Mnie nie śmieszy, widząc, że jego zagotwanie spowodowało typowe polityczne i medialne spuszczenie łba przed nieformalnym królem Polski z Ukrainy. Jedynie kogo to śmieszy, to miliony Ukraińców zadekowanych w Polsce. Śmieją się z nas po kątach.Przecież jest tu jeden młotek co się podniecał m. in. super akcją ukrów pod kurskiem i w ogóle ich kontratakami ;-) Ale teraz wrócił do swojej nory.
Co do Usyka to spotykałem się z plotkami w kilku źródłach, że "poszedł w adamka". Oświadczenie lotniska jest lekko kuriozalne, jakby się bali cokolwiek powiedzieć: "przewoźnik lotu do Salonik nie dopuścił Ukraińca do lotu.". Może coś golnął albo pierdolił jakieś głupoty typu jakiś dowcip o bombie czy inne bzdety. Podejrzewam coś durnego.
Śmieszy natomiast to, że komik dresiarz w kilkanaście minut się zagotował, zrobił aferę i wydzwaniał, że mu mistrza szkalują!
Kowal ustalił warunki pokoju, a jeśli Rosja się nie zgodzi to Kowal będzie kazał Ukraińcom dalej się napierdalać. Do ostatniego Ukraińca jeśli będzie trzeba!
Przecież to jest w ogóle wstyd, że ten podludź wypowiada się publicznie w języku polskim.
To zazwyczaj idzie w parze.Mało że upainiec to jeszcze niespełna rozumu.
Kowal ustalił warunki pokoju, a jeśli Rosja się nie zgodzi to Kowal będzie kazał Ukraińcom dalej się napierdalać. Do ostatniego Ukraińca jeśli będzie trzeba!
Przecież to jest w ogóle wstyd, że ten podludź wypowiada się publicznie w języku polskim.
To jest dramat jakiś.Mógł jeszcze do tego dołączyć prośbę o odszkodowanie dla Polski od Szwedów za potop Szwedzki. Podobny poziom debilizmu tego profesora geostratega.
To był tylko kurier! A ten drugi nic nie wiedział, skoro wypuścili go od razu. Mocodawcą jest na pewno bezwzględny Polak, który wykorzystał naiwność i skrajnie trudną sytuację tych ukraińców!Slava
Ogromne ilości narkotyków w busie Ukraińców - Dziennik Wschodni
Narkotyki warte ponad 6 mln zł przejęła Straż Graniczna. Były transportowane dostawczakiem przez Ukraińców na terenie Polski.www.dziennikwschodni.pl
Jedyny propolski polityk, który prawdę ci powie.
p.s.
tak mi się wydawało, że ta ustawa o języku była na początku tego wszystkiego a nie po kilku latach, jak pisał wyżej któryś Kolega.
Oj, dziadek JKM tu mija się z prawdą, bo doskonale pamiętam, gdy u Stanowskiego zarzekał się, że Ruskie ukrów nie najadą na pełnej. Nie tylko zresztą u niego. A teraz cichutko, nie patrząc w kamerę twierdzi, że "miał rację".
I jeszcze mówi to na samym początku, chyba nawet w tym samym zdaniu.
Właśnie mówi, że jest jednym z tych, którzy nie mieli racji bo się pomylił a to Sikorski i Amerykanie mieli rację bo oni spodziewali się ataku.