Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

My powinniśmy ich traktować instrumentalnie. Cieszyć sie że zabijają moskali ale jednocześnie wymuszać pewne ustępstwa za sprzęt humanitarny i wojskowy. Sprzęt oczywiście na kredycik a dodatkowo przejmować w miarę możliwości gospodarczo. No cóż PO Pis tego nie ogarniaBracia![]()
Ilę rubelków za wpis, towarzyszu Gibonov?My powinniśmy ich traktować instrumentalnie. Cieszyć sie że zabijają moskali ale jednocześnie wymuszać pewne ustępstwa za sprzęt humanitarny i wojskowy. Sprzęt oczywiście na kredycik a dodatkowo przejmować w miarę możliwości gospodarczo. No cóż PO Pis tego nie ogarnia
My powinniśmy ich traktować instrumentalnie. Cieszyć sie że zabijają moskali ale jednocześnie wymuszać pewne ustępstwa za sprzęt humanitarny i wojskowy. Sprzęt oczywiście na kredycik a dodatkowo przejmować w miarę możliwości gospodarczo. No cóż PO Pis tego nie ogarnia
ONI WALCZĄ ZA NAS!Ilę rubelków za wpis, towarzyszu Gibonov?

I za naszą WOLNOŚĆ!ONI WALCZĄ ZA NAS!
![]()
Za mało xDIlę rubelków za wpis, towarzyszu Gibonov?
Poniekąd tak. Każdy rosyjski żołnierz który zginął już nigdy nas nie zaatakuje. Zniszczony bezpowrotnie czołg czy inny wóz bojowy także. Pierwszy raz w historii nie my bezpośrednio walczymy z Rosją więc upadek Ukrainy nie jest nam na rękę. Niech ukry bronia się jak najdłużej niech ten konflikt trwa. Dwoch naszych nieprzyjaznych sąsiadów wzajemnie się wybijaONI WALCZĄ ZA NAS!
![]()
Upaińcy mogą znowu wycelować swoje rakiety w Polaków we Lwowie żeby spróbować wciągnąć nas w wojnę.
Włamał ci sie ktos na konto andy?Upaińcy mogą znowu wycelować swoje rakiety w Polaków we Lwowie żeby spróbować wciągnąć nas w wojnę.
Już dwie Polki w ten sposób tam zginęły, a większe zgromadzenie to większy efekt.
Ha ha ha

A w tle symbol garbatego nosa.Łoo panie, jak w filmach. Chłop pcha lewy towar na zawyżonych fakturach, albo na swoje konto, albo kogoś większego. Rozkochał w sobie babę, która jest jego stałym źródłem przychodów. A ona, zakochana, zrobi teraz dla niego wszystko, choćby po to, aby pokazać bliskim, że nie popełniła błędu.![]()

Łoo panie, jak w filmach. Chłop pcha lewy towar na zawyżonych fakturach, albo na swoje konto, albo kogoś większego. Rozkochał w sobie babę, która jest jego stałym źródłem przychodów. A ona, zakochana, zrobi teraz dla niego wszystko, choćby po to, aby pokazać bliskim, że nie popełniła błędu.![]()
A najlepsze jest to, że to ona i jej podobni rozpropagowali w TV i w necie to przekonanie, że jeśli nie miłujesz braci Ukraińców i sprzeciwisz się, choćby w najmniejszy sposób, tej narracji to jesteś ruską onucą, agentem Putina, braunovem i jesteś "wpływy rosyjskie".A w tle symbol garbatego nosa.![]()
Ja pamiętam, że ten kurwiszon Azova był na tłiterku gloryfikowany jako symbol cnot wszelkich. Podobnie jak knur Exen, który za grosze ściąga nierejestrowany szrot z Wielkiej Brytanii bez przeglądów, kroi poliniaków na kasę z rzutek oraz darowizn, że niby konkretne sumy lecą, a później te trupy przerzuca na upadlinę. I się kręci.A najlepsze jest to, że to ona i jej podobni rozpropagowali w TV i w necie to przekonanie, że jeśli nie miłujesz braci Ukraińców i sprzeciwisz się, choćby w najmniejszy sposób, tej narracji to jesteś ruską onucą, agentem Putina, braunovem i jesteś "wpływy rosyjskie".
Przekonali Polaków do tego stopnia, że sami sobie gotowi krzywdę zrobić, swoim dzieciom zafundować piekło na Ziemi byle tylko nie zostać przypisanym do wyżej wymienionych fantazji ludzi chorych psychicznie oraz, de facto, obcej agentury wcale nie lepszej niż ta rosyjska.
Każdy kto powtarza te terminy i patrzy na świat w ten sposób ma mózg wyprany propagandą tych właśnie podludzi i powinien się mocno nad sobą zastanowić.
I teraz sobie przypomnijcie po roku jak tu się kompromitowała bezjajeczna rybA.Ja pamiętam, że ten kurwiszon Azova był na tłiterku gloryfikowany jako symbol cnot wszelkich. Podobnie jak knur Exen, który za grosze ściąga nierejestrowany szrot z Wielkiej Brytanii bez przeglądów, kroi poliniaków na kasę z rzutek oraz darowizn, że niby konkretne sumy lecą, a później te trupy przerzuca na upadlinę. I się kręci.

Jakiś banderowski obszczymur przywozi sobie na legala niewybuch przez granicę. Nie chcę wiedzieć ile broni zostało tutaj zwiezione w reklamówkach po grzybach...
Jakiś banderowski obszczymur przywozi sobie na legala niewybuch przez granicę. Nie chcę wiedzieć ile broni zostało tutaj zwiezione w reklamówkach po grzybach...

czasami szkoda, że go już tu nie ma, ile dawał pociechy swoją upartością i głupotąKiedyś wrzuciłem filmik z naszej granicy jak wchodzili sobie jak gdyby nic i nikt ich nie sprawdzał - ale się banderopitek dwoił i troił żeby udowodnić, że to fejk.
I debil twierdził, że mu się udało![]()

czasami szkoda, że go już tu nie ma, ile dawał pociechy swoją upartością i głupotą
gdzie ci obrońcy upadliny, nie ma się nawet z kim za bardzo pokłócić