ALRI
BAMMA Featherweight
The BoysMożecie polecić komiksy/mangi z dobrym mordobiciem w j. polskim? Typu DB, a nawet i bez fantastyki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
The BoysMożecie polecić komiksy/mangi z dobrym mordobiciem w j. polskim? Typu DB, a nawet i bez fantastyki.
Last ManMożecie polecić komiksy/mangi z dobrym mordobiciem w j. polskim? Typu DB, a nawet i bez fantastyki.
.piekna kolekcja. Nie wiem na ktorym Thorgalu odpuscilem, ale oryginalna seria to must read dla mnie.No i dobre. Pewnie "Młodzieńcze lata" też uzupełnię, chociaż wszystkie najnowsze Thorgale to niesamowite hały, ale ciężko odpuścić, jak już ma się 60 tomów.
View attachment 127965
Mam Hugo w wydaniu zbiorczym i to był dobry zakup, a nie widziałem różnicy między nowym a starym, więc nie wiem ocb.Ten Hugo wydaje się najlepszy, tyle że trochę szarawy. Może coś kolorowego bardziej by go zachęciło do czytania. To dla chrześniaka. Wiem że szwagier nigdy nie czyta, siostra była molem książkowym ale chyba już nie znajduje czasu na książkę
Edit. Szukam tego Hugo i narzekają na tłumaczenie. Stare wydanie na allegro poleca się znaleźć. Tyle że na prezent trochę słabo taką używaną rzecz dać... Inaczej jakby już był fanem i chciał do kolekcji
Tę serięi polecam jeszcze tą serię
Tę serię
Mmmmm ale cycuszkiKolekcja się powiększyła
![]()