Przekopiuję swój komentarz z wątku newsowego:
Udało się mi dostać do przyszłości i mam już wywiady niektórych ludzi na ten temat:
Martin Lewandowski:
"Że co proszę? Proszę? Że taki temat mówicie? Nie no, musimy to sprawdzić, skontaktować się i sprawdzić sytuację z naszym zespołem prawników, bo Saladin z tego co mi wiadomo, jest wciąż naszym zawodnikiem na ważnym kontrakcie i jeżeli tak, to nie chcę mówić co mu grozi, bo to nie jest sprawa i temat na ten temat, bo poza ogromną karą finansową, to gość zasługuje na wychowawczego liścia ode mnie i Maćka, bo to my go wychowaliśmy, my go wyciągnęliśmy z francuskiego klubiku i stworzyliśmy go takim jakim jest ten zawodnik. Przypominam, że wciąż mamy prawie 400 zawodników na kontrakcie, także można każdego każdym zastąpić.
Ale, że co? Jak się ta platforma nazywa? Nesquik? Nestea? A, no tak, Netflix. Pamiętajmy o jednym - my robimy MMA a oni robią te swoje produkcje niskich lotów, także oni tam sobie mogą nakręcić sami wiecie co, następny zestaw pytań proszę, nie chcę rozmawiać już o tym zawodniku"
Maciej Kawulski:
"Diamenty są wieczne a brylanty, bo takim brylantem zrodzonym z czarnego węgla, niewątpliwie był, a może i cały czas jest, bo jego blask wciąż trwa, jest Saladin Parnasse. Mistrz? I to dwukrotny. Legenda? Bez wątpienia, mimo młodego wieku, to ten chłopak już wspiął się i zbudował swój pomnik, trwalszy niż ze spiżu, ale i takie pomniki czasami muszą runąć, aby móc się na nowo odbudować i stworzyć coś jeszcze trwalszego. Jest mi niezwykle miło czytać, że taki hegemon jak Netflix chce naszego mistrza na swojej gali, musze to przegadać z moim wspólnikiem i na pewno dojdziemy do jakiegoś konsensusu. A na ten moment - Saladin - Merci!"
Wojsław: "Nic mi na ten temat nie wiadomo, jako dyrektor organizacji, odpowiedzialny za zawodników, ich kontrakty, klauzule, organizację gal i wszystkiego, akurat na ten temat nie zostałem poinformowany i muszę pogadać z Martinem i Kawulem, przepraszam was panowie, muszę zmykać, bo mam jeszcze wywiad w Kanale Sportowym a kawę muszę zrobić sobie i przy okazji Martinowi przynieść, bo mamy nowe ziarna z Guadelupe"
Dominik Durniat: "Panowie, co więcej będę mówił - mamy to! Kolejny raz, ależ znów jestem pozytywnie zaskoczony, kompletnie się tego nie spodziewałem, mimo, że KSW to jest najlepsza organizacja MMA w Europie a może i tej części świata, ale mamy REKORD! Ale co panowie mówicie, że Francis Ngganou był pierwszym zawodnikiem ogłoszonym przez Netflix? Saladin jest pierwszym francuzem, dodatkowo pierwszym zawodnikiem ważącym mniej niż 99kg, pierwszym mniej czarnoskórym niż tamten bardziej, podobno, znany zawodnik, to jest kolejny REKORD, który mógłby się zrodzić tylko tutaj, tylko w najlepszej federacji MMA w której każdy chce być, czyli KSW, każdy nam tego zazdrości i nikt im tego już nie odbierze"
RÓŻAL: "NO ALE JARU SŁYSZAŁEŚ O TYM CO SIĘ STAŁO? NAJWIĘKSZA FIRMA ŚWIATA ROBI SWOJĄ GALĘ, BIORĄ NAJLEPSZYCH ALE JAKICH? BO JA W TO NIE WIERZĘ, TO JEST NIEPRAWDA, NIE? ALE WEŹMY TAKI SCHEMAT. JEST TEN FRANCUZ, JAK MU TAM? SEWERYN? SULAJMAN? SALADIN, TAK, SALADIN, POZDRAWIAM CIĘ PRZYJACIELU. JEST MISTRZEM? JEST I TO PODWÓJNYM. ZDOBYŁ PAS? NO ZDOBYŁ DWA. TAK JAK JA NA STADIONIE ALBO MAMED? ALE CZEMU NAS NIE WEZMĄ? BO ON JEST WIADOMO JAKI, ŚWIAT NIE CHCE I NIE POTRZEBUJE JUŻ MISTRZÓW, BIAŁYCH ZAWODNIKÓW TYLKO TAKIE LEWACKIE COŚ? WIDZIAŁEŚ KIEDYŚ CHŁOPA ZE ZŁOTYM PASKIEM? ALBO KOLCZYKAMI W USZACH? NO I MAMY WSPANIAŁYCH MISTRZÓW, JEST TEN Z ŁODZI BARTKOWSKI? BARTOSIŃSKI, TAK AREK BARTOSIŃSKI, POZDRAWIAMY, BYŁ KIEDYŚ U MNIE JAK SIĘ PRZYGOTOWYWAŁ DO TEGO MAŃKUTA, TO POMÓGŁ TUTAJ W RÓŻALANDZIE, PRZYWIÓZŁ PRAWIE 50KG MARCHWI, ZROBILIŚMY TRENING A POTEM POMÓGŁ MI ZE ZWIERZAKAMI, BO WIESZ JARU, JA MAM TUTAJ ZWIERZĘTA I POMAGAM IM, BO KTO IM POMOŻE? TE BALASY? TE KURWY BEZ HONORU? KIEDYŚ HUSARIA JEŹDZIŁA NA KONIACH A GDYBY NIE KOŃ TO POLSKI BY NIE BYŁO I MÓWILIBYŚMY PO MURZYŃSKU JAK TEN SALADIN, TERAZ TO TEMU GO BIORĄ, ŻEBY POTEM MÓWIĆ, ŻE WIELKI MISTRZ WALCZYŁ W NETFLIXIE, SZKODA GADAĆ, JAKIE BYŁO PYTANIE? BO JA SIĘ JUŻ ZAPOMINAM BO TYLE TYCH WOJEN STOCZYŁEM"