Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
O kurwa co to za haban
Po zawale serca (26l.)

Dopiero teraz jej kariera się rozpoczyna…Smutne wieści, Emily Willis już nic nie nagra.
Po zawale serca (26l.) ma nieodwracalne uszkodzenia w mózgu, ponoć paramedycy 40min walczyli o przywrócenie pulsu. Jest teraz permanentnie sparaliżowana, nie może mówić ani się ruszać, jedynie mruga oczami, ma świadomość.
Fajna świnka była
![]()
Smutne wieści, Emily Willis już nic nie nagra.
Po zawale serca (26l.) ma nieodwracalne uszkodzenia w mózgu, ponoć paramedycy 40min walczyli.
Smutne wieści, Emily Willis już nic nie nagra.
Po zawale serca (26l.) ma nieodwracalne uszkodzenia w mózgu, ponoć paramedycy 40min walczyli o przywrócenie pulsu. Jest teraz permanentnie sparaliżowana, nie może mówić ani się ruszać, jedynie mruga oczami, ma świadomość.
Fajna świnka była
![]()

W sumie to teraz będzie tyle robić co większość kobiet..![]()

Twarz trochę AI mi podjeżdza. To real kobieta "znasz" ją ? Czy znalezione w necie.
Plus size, więc można mocniej docisnąć

Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.www.instagram.com

TrocheTwarz trochę AI mi podjeżdza. To real kobieta "znasz" ją ? Czy znalezione w necie.

Też o tym myślęView attachment 134066
Dobrze myślałem, małe śledztwo potwierdziło. Ale teraz plaga tych kont AI.
Ja pierdole panowie.... naprawdę jeszcze trochę i chyba ja założe fejkowego OF z jakąś klientką z promtu i zawsze trochę dolarów wpadnie![]()

Szplin?Nawet coś we mnie drgnęło...
Dobre cycuchy