Cassius42
Vale Tudo Championship
tutaj nie wrzucamy "przebierańców" tylko 100% panny... No i to nie kącik kosmetyczny 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
tutaj nie wrzucamy "przebierańców" tylko 100% panny... No i to nie kącik kosmetyczny 
![]()

To chyba Paulina Sykut... z Polsatu

kolega widze bardzo duza wiedza w temacie...Absolutnie zjawiskowa Amber Quinn![]()

Morda żyjemy w czasach google.Nie każdy jest Bastianemkolega widze bardzo duza wiedza w temacie...
A poziom testosteronu też trzeba sobie czasem podregulować , normalna sprawa 
No tak to tylko dla regulacji poziomu teścia...Morda żyjemy w czasach google.Nie każdy jest BastianemA poziom testosteronu też trzeba sobie czasem podregulować , normalna sprawa
![]()

Detoks dopaminowy!Morda żyjemy w czasach google.Nie każdy jest BastianemA poziom testosteronu też trzeba sobie czasem podregulować , normalna sprawa
![]()
Detoks dopaminowy!

Pomaga, polecam...Patrząc po ilości wstawek w tym temacie to nie wiem komu jest on bardziej potrzebny

No i Kasjusz pierwszy wyskoczyl w obronie... pierwsza liniaPatrząc po ilości wstawek w tym temacie to nie wiem komu jest on bardziej potrzebny

Absolutnie zjawiskowa Amber Quinn![]()
jak i wzrost, waga czyli nie za duża i nie za mała, plus małe stópki, co w epoce 40 u pań też ma swoje zalety 
Nie Kasjusz tylko CassiusNo i Kasjusz pierwszy wyskoczyl w obronie... pierwsza linia![]()
tak jak kolega to nie Roszi czy Joszi od panny Amber 
View attachment 106109
Wymiary prawie idealne...jak i wzrost, waga czyli nie za duża i nie za mała, plus małe stópki, co w epoce 40 u pań też ma swoje zalety
![]()
kaczka nie pierdol glupot.. tam miseczka chyba jest wiekszaNie Kasjusz tylko Cassiustak jak kolega to nie Roszi czy Joszi od panny Amber
![]()

Nie wiem, nie mierzyłem osobiściekaczka nie pierdol glupot.. tam miseczka chyba jest wieksza![]()

panie żółwiu 
Taka młoda, ładna i zgrabna panna nie wie że czytanie jest dziś passe...

Na żywo bardzo średnia
Ale nadal ruchable, bo nie wiem, co koniowi powiedzieć?Na żywo bardzo średnia
Krzywe nogi, mikro cycki i szpachla nakładana łopatą. Szkoda męczyć kuniaAle nadal ruchable, bo nie wiem, co koniowi powiedzieć?