Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tak, jest wielkim bohaterem nasz Stano! ;-) Jeżeli tego sykulskiego uważają za ruskiego agenta wpływu, bo narrację ma promoskiewską, to wcześniej pissuar a teraz platfusy powinny go zatrzymać. A skoro jednak działa sobie w najlepsze to guzik na niego mają.
A skoro tak, to powinien być dopuszczony do debaty i by się zobaczyło jak bóg geopolityki bartosiak sobie nim radzi ;-)
Ale lepiej cenzurować. Bo krzysiu przecież tak kocha Polskę i się o nią troszczy ;-)
. Gromadzi wokół siebie wszystkich odklejeńców i służby mają wszystkich jak na widelcu. Ale nie wiem czy nie daję tutaj naszym służbom zbyt dużego kredytu zaufania
.dr napierała powinien być zawodnikiem rezerwowym!!!!
![]()
Z tym zawodnikiem mogłoby być ciekawie. Trudno mi go jednoznacznie zdefiniować. Na pewno jest nie mniej przekonany o swojej wyjątkowości od bartosiaka ;-)dr napierała powinien być zawodnikiem rezerwowym!!!!
![]()
Ciekawa koncepcja. To byłoby dobre. Ale też nie wydaje mi się, żeby nasze służby były tak wyrafinowane ;-) Tak czy inaczej clou programu jest takie, że nasz Krzysio okazał się takim samym konformistą jak wszyscy w tych mediach. A odgrażał się, że też by zrobił wywiad z putinem, jak carlson, gdyby tylko miał okazję ;-) For sure!Albo jest po prostu lepem na muchy. Gromadzi wokół siebie wszystkich odklejeńców i służby mają wszystkich jak na widelcu. Ale nie wiem czy nie daję tutaj naszym służbom zbyt dużego kredytu zaufania

Jak to będzie ustawka, a wiele na to wskazuje, to Stano wyruchal media xDDrDisrespect, MrBeast, Stano.
Co tydzień nowy skandal z bożyszczem internetowym.
![]()
Jak to będzie ustawka, a wiele na to wskazuje, to Stano wyruchal media xD
Co na to wskazuje?Jak to będzie ustawka, a wiele na to wskazuje, to Stano wyruchal media xD
Daty, które padają w tym nagraniu.Co na to wskazuje?
Daty, które padają w tym nagraniu.

Jakoś nie wydaje mi się, żeby był aż tak dobrym aktorem. A poza tym co ta ustawka miałaby mu dać? Jeszcze więcej rozgłosu przez moment? Potem powie: "haha, it is a prank, bro!" Dziecinada do kwadratuJak to będzie ustawka, a wiele na to wskazuje, to Stano wyruchal media xD
Ci dwaj co zrobili?DrDisrespect, MrBeast,
Ja też nie rozumiem tej logiki. Niby w jaki sposób Stanowski tutaj rucha te media?Jakoś nie wydaje mi się, żeby był aż tak dobrym aktorem. A poza tym co ta ustawka miałaby mu dać? Jeszcze więcej rozgłosu przez moment? Potem powie: "haha, it is a prank, bro!" Dziecinada do kwadratu
Przecież wiele osób i tak wtedy nie uwierzy, że to ustawka była, że teraz to jakieś mataczenie i desperacka próba zachowania resztek dobrego wizerunku. Część się od niego fanów odwróci, a nowych raczej nie zyska. Jak dla mnie byłby to zupełnie debilny ruch.
Dr podrywał nieletnie, a MrBeast robił nielegalne loterie, fałszywy marketing, w filmach gdzie niby wygrywają losowi subskrybenci tak na prawdę wygrywali jego znajomi albo pracownicy, do tego była afera z transem którego bronił, a okazało się że też lubi nieletnich/nieletnie.Ci dwaj co zrobili?
Jakoś nie wydaje mi się, żeby był aż tak dobrym aktorem. A poza tym co ta ustawka miałaby mu dać? Jeszcze więcej rozgłosu przez moment? Potem powie: "haha, it is a prank, bro!" Dziecinada do kwadratu
Przecież wiele osób i tak wtedy nie uwierzy, że to ustawka była, że teraz to jakieś mataczenie i desperacka próba zachowania resztek dobrego wizerunku. Część się od niego fanów odwróci, a nowych raczej nie zyska. Jak dla mnie byłby to zupełnie debilny ruch.
Przecież Stanowski żyje z poddymiania i m. in. dlatego może sobie pozwolić na KZ i bardziej ambitny kontent przeplatany takimi bombkami. Jednym nagraniem ośmieszył Stonogę, Giertycha i znając życie połowę twittera spod znaku silnych razem, grając na nosie tym, którzy zarzucają mu powiązania z PiSem. Wyśmiał też "poważnych" ludzi, którzy nie potrafią poświęcić kilku minut na weryfikację treści tylko jak to stado baranów lecą, żeby wydawać opinie.Ja też nie rozumiem tej logiki. Niby w jaki sposób Stanowski tutaj rucha te media?
Słynna akcja Zbycha z pobiciem na policjiDobre komentarze pod postem tego Adama. Niestety mnie akcja ominęła ale jak tylko zobaczyłem, że źródło to Stonoga to parsknąłem śmiechem.
Widać ludzie mają już tak mózgi wyprane, że samodzielne myślenie to już mit albo teoria spiskowa.

Dzisiaj zakolak odbiera auto od zbycha![]()
Nie trzeba chyba nawet żeby czytać, a jak trzeba to wystarczy się przez googla zalogować.Muszę założyć tego X. Za dużo mnie omija w życiu