Kanał Zero

Tak, jest wielkim bohaterem nasz Stano! ;-) Jeżeli tego sykulskiego uważają za ruskiego agenta wpływu, bo narrację ma promoskiewską, to wcześniej pissuar a teraz platfusy powinny go zatrzymać. A skoro jednak działa sobie w najlepsze to guzik na niego mają.

A skoro tak, to powinien być dopuszczony do debaty i by się zobaczyło jak bóg geopolityki bartosiak sobie nim radzi ;-)

Ale lepiej cenzurować. Bo krzysiu przecież tak kocha Polskę i się o nią troszczy ;-)

Albo jest po prostu lepem na muchy :fjedzia: . Gromadzi wokół siebie wszystkich odklejeńców i służby mają wszystkich jak na widelcu. Ale nie wiem czy nie daję tutaj naszym służbom zbyt dużego kredytu zaufania :beczka: .

dr napierała powinien być zawodnikiem rezerwowym!!!!
:lol:

Ah-I-See-Youre-A-Man-Of-Culture-As-Well-expresses-the-admiration-for-certain.jpg

dr napierała powinien być zawodnikiem rezerwowym!!!!
:lol:
Z tym zawodnikiem mogłoby być ciekawie. Trudno mi go jednoznacznie zdefiniować. Na pewno jest nie mniej przekonany o swojej wyjątkowości od bartosiaka ;-)

Albo jest po prostu lepem na muchy :fjedzia: . Gromadzi wokół siebie wszystkich odklejeńców i służby mają wszystkich jak na widelcu. Ale nie wiem czy nie daję tutaj naszym służbom zbyt dużego kredytu zaufania
Ciekawa koncepcja. To byłoby dobre. Ale też nie wydaje mi się, żeby nasze służby były tak wyrafinowane ;-) Tak czy inaczej clou programu jest takie, że nasz Krzysio okazał się takim samym konformistą jak wszyscy w tych mediach. A odgrażał się, że też by zrobił wywiad z putinem, jak carlson, gdyby tylko miał okazję ;-) For sure!

12:57 - czekam na identyczne pytanie w stronę Świątek.

o1140396358.webp

Czekam i się pewnie nie doczekam. Jej nie będzie próbował sponiewierać jak Szczęsnego, bo przecież biegała po korcie z Ukraińską wstążką w czapeczce.

Jak to będzie ustawka, a wiele na to wskazuje, to Stano wyruchal media xD
Jakoś nie wydaje mi się, żeby był aż tak dobrym aktorem. A poza tym co ta ustawka miałaby mu dać? Jeszcze więcej rozgłosu przez moment? Potem powie: "haha, it is a prank, bro!" Dziecinada do kwadratu

Przecież wiele osób i tak wtedy nie uwierzy, że to ustawka była, że teraz to jakieś mataczenie i desperacka próba zachowania resztek dobrego wizerunku. Część się od niego fanów odwróci, a nowych raczej nie zyska. Jak dla mnie byłby to zupełnie debilny ruch.

Jakoś nie wydaje mi się, żeby był aż tak dobrym aktorem. A poza tym co ta ustawka miałaby mu dać? Jeszcze więcej rozgłosu przez moment? Potem powie: "haha, it is a prank, bro!" Dziecinada do kwadratu

Przecież wiele osób i tak wtedy nie uwierzy, że to ustawka była, że teraz to jakieś mataczenie i desperacka próba zachowania resztek dobrego wizerunku. Część się od niego fanów odwróci, a nowych raczej nie zyska. Jak dla mnie byłby to zupełnie debilny ruch.
Ja też nie rozumiem tej logiki. Niby w jaki sposób Stanowski tutaj rucha te media?

Ci dwaj co zrobili?
Dr podrywał nieletnie, a MrBeast robił nielegalne loterie, fałszywy marketing, w filmach gdzie niby wygrywają losowi subskrybenci tak na prawdę wygrywali jego znajomi albo pracownicy, do tego była afera z transem którego bronił, a okazało się że też lubi nieletnich/nieletnie.

Ja też nie rozumiem tej logiki. Niby w jaki sposób Stanowski tutaj rucha te media?
Przecież Stanowski żyje z poddymiania i m. in. dlatego może sobie pozwolić na KZ i bardziej ambitny kontent przeplatany takimi bombkami. Jednym nagraniem ośmieszył Stonogę, Giertycha i znając życie połowę twittera spod znaku silnych razem, grając na nosie tym, którzy zarzucają mu powiązania z PiSem. Wyśmiał też "poważnych" ludzi, którzy nie potrafią poświęcić kilku minut na weryfikację treści tylko jak to stado baranów lecą, żeby wydawać opinie.

Nie mam twittera, ale widzę w wynikach wyszukiwania, że 6h temu napisał twitta "Dlaczego mam tyle powiadomień?" więc raczej scenka była inscenizowana, bo gdyby faktycznie miał gnój to by zamknął pizdę i siedział cicho.

Media już piszą o kompromitacji Zbysia i polityków PO, a o Stanowskim znów będzie się przez kilka dni mówiło. Wcale mnie nie zdziwi jeśli nagra na ten temat jakieś dziennikarskie zero i dodatkowo zarobi parę groszy na całej akcji.

Sam myślałem na początku, że to jakiś deep fake bo jednak coś tam nie grało na tym filmiku i w tym teatralnym stylu wypowiedzi. Nie wiedziałem wtedy, że Stonoga oferował nagrodę za materiały o Stanowskim. Trzeba przyznać, że Stanowski to pięknie rozegrał i ładnego cwela wbił tym wszystkim co się na to złapali i już zaczęli grillować temat zacierając rączki.

Back