Miskatonic
Vale Tudo Championship
Efekty braku ojca w domu.
Wśród Afroamerykanów jest olbrzymi procent homoseksualizmu i tego typu zboczeń, a jeszcze większy ukryty.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
O kurdeEfekty braku ojca w domu.
Wśród Afroamerykanów jest olbrzymi procent homoseksualizmu i tego typu zboczeń, a jeszcze większy ukryty.
Afroamerykanie =/= murzyni z AfrykiO kurde
Nigdy nie myślałem głębiej o afroamerykanach w kontekście homoseksualizmu, zawsze mój mózg łączył ich w takich sprawach z innymi czarnymi, a ci w pierwszej myśli kojarzą mi sie z niektórymi krajami afrykańskimi które stosują brutalne metody zwalczania homoseksualizmu.
Wiem wiem, tylko w tej kwestii jakoś sobie to źle w głowie układałem.Afroamerykanie =/= murzyni z Afryki
O tym gdzieś czytałem, chyba nawet tutaj na cohones.Jako ciekawostkę dodam, że jedni i drudzy w USA się ze sobą nie dogadują i jedni na drugich psioczą i patrzą krzywo. Nie lubią się.
Może nawet ode mnie.
O tym gdzieś czytałem, chyba nawet tutaj na cohones.

Może nawet ode mnie![]()

Nie, ale znam kogoś kto byłHmmm a skąd Pan pozyskał takie informacje? Był Pan w Afryce? Zapoznał Pan lokalnych ?![]()
![]()
RickyDAlbumy w tym roku subiektywnie:
1.MobbDeep, 2.FreddieGibs, 3. Clipse, 4. JiD 5. Evidence 5. Raekwon, macie coś jeszcze?
Płytka z 2025 roku? Bo o to pytam, "Choke Artist" to nie rap, ale fajne 'bluesowe' brzmienie, lubię takie więc zapisane.RickyD
Chodzi o Slick RickaPłytka z 2025 roku? Bo o to pytam, "Choke Artist" to nie rap, ale fajne 'bluesowe' brzmienie, lubię takie więc zapisane.
Aaa ok ok, nie widziałem faktycznie, sprawdzę. Myślałem że jakiegoś podziemnego kota mi polecasz xdChodzi o Slick Ricka
W!LD Russa, THE FIFTH Coast Contra, LONELY AT THE TOP Joey Bada$$ (chociaż tu to się zawiodłem po świetnych kawałkach w beefie z West Coastem), A MURDER OF CROWS Mick Jenkins, LOTUS Little Simz, SUPREME CLIENTELE 2 GhostfaceKillahAlbumy w tym roku subiektywnie:
1.MobbDeep, 2.FreddieGibs, 3. Clipse, 4. JiD 5. Evidence 5. Raekwon, macie coś jeszcze?
W!LD Russa, THE FIFTH Coast Contra, LONELY AT THE TOP Joey Bada$$ (chociaż tu to się zawiodłem po świetnych kawałkach w beefie z West Coastem), A MURDER OF CROWS Mick Jenkins, LOTUS Little Simz, SUPREME CLIENTELE 2 GhostfaceKillah
Benny The Butcher i Dave East też coś zdaję się wydawali, ale kto ma na to wszystko czas
Black Thought & Danger Mouse idą z nowym albumem, daty jeszcze nie ma, ale premiera prawdopodobnie w tym roku

). Sprawdzę W!LD Russa i Micka Jenkinsa, jeszcze LupęFiasco wydał 'dodatek' do Samuraia niedawno, z 2024 ale Samurai też bardzo dobra płyta.