Kącik hip-hopowy. #rapsy

Efekty braku ojca w domu.
Wśród Afroamerykanów jest olbrzymi procent homoseksualizmu i tego typu zboczeń, a jeszcze większy ukryty.
O kurde
Nigdy nie myślałem głębiej o afroamerykanach w kontekście homoseksualizmu, zawsze mój mózg łączył ich w takich sprawach z innymi czarnymi, a ci w pierwszej myśli kojarzą mi sie z niektórymi krajami afrykańskimi które stosują brutalne metody zwalczania homoseksualizmu.

O kurde
Nigdy nie myślałem głębiej o afroamerykanach w kontekście homoseksualizmu, zawsze mój mózg łączył ich w takich sprawach z innymi czarnymi, a ci w pierwszej myśli kojarzą mi sie z niektórymi krajami afrykańskimi które stosują brutalne metody zwalczania homoseksualizmu.
Afroamerykanie =/= murzyni z Afryki

Jako ciekawostkę dodam, że jedni i drudzy w USA się ze sobą nie dogadują i jedni na drugich psioczą i patrzą krzywo. Nie lubią się.

Hmmm a skąd Pan pozyskał takie informacje? Był Pan w Afryce? Zapoznał Pan lokalnych ? ::really:: :pjelen:
Nie, ale znam kogoś kto był

hqdefault.jpg

Albumy w tym roku subiektywnie:
1.MobbDeep, 2.FreddieGibs, 3. Clipse, 4. JiD 5. Evidence 5. Raekwon, macie coś jeszcze?

Albumy w tym roku subiektywnie:
1.MobbDeep, 2.FreddieGibs, 3. Clipse, 4. JiD 5. Evidence 5. Raekwon, macie coś jeszcze?
W!LD Russa, THE FIFTH Coast Contra, LONELY AT THE TOP Joey Bada$$ (chociaż tu to się zawiodłem po świetnych kawałkach w beefie z West Coastem), A MURDER OF CROWS Mick Jenkins, LOTUS Little Simz, SUPREME CLIENTELE 2 GhostfaceKillah

Benny The Butcher i Dave East też coś zdaję się wydawali, ale kto ma na to wszystko czas

Black Thought & Danger Mouse idą z nowym albumem, daty jeszcze nie ma, ale premiera prawdopodobnie w tym roku

W!LD Russa, THE FIFTH Coast Contra, LONELY AT THE TOP Joey Bada$$ (chociaż tu to się zawiodłem po świetnych kawałkach w beefie z West Coastem), A MURDER OF CROWS Mick Jenkins, LOTUS Little Simz, SUPREME CLIENTELE 2 GhostfaceKillah

Benny The Butcher i Dave East też coś zdaję się wydawali, ale kto ma na to wszystko czas

Black Thought & Danger Mouse idą z nowym albumem, daty jeszcze nie ma, ale premiera prawdopodobnie w tym roku

3 z tych albumów sprawdzałem i nie znalazly się w moi top 5 które wymieniłem wyżej, Joey to w chuj zawiódł nie ma co dyskutować, też zły czas dla niego by wydać album "samotny na szczycie" :beczka:

Benny to już dla mnie się wypalił, brzmi tak samo w każdym projekcie i z każdą nutką, dodatkowo bawi się w scamy (no i beefuje z Fredkiem :lol:). Sprawdzę W!LD Russa i Micka Jenkinsa, jeszcze LupęFiasco wydał 'dodatek' do Samuraia niedawno, z 2024 ale Samurai też bardzo dobra płyta.

Back