I to jest ten kwiat polskiego rapu? Słabe w chuj
Kwaia polskiej młodzieży. Abstrahujac od treści, forma kozak. Jak się za bardzi nie odchyli w teraz wszechobecny, gowniany trend to moze płytą wyjasnic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I to jest ten kwiat polskiego rapu? Słabe w chuj
Jak słysze takiego blache, żabsona czy innego szpaka
Pozatym pierdolisz cala resztanie chce nikogo obrażać, ale kurwa ile Wy macie lat, że śledzicie tych polskich rapowych debili, jaracie sie ich kawałkami i dyskutujecie co tam w ich życiach ? Przecież jedyne co oni mają do powiedzenia to że było im źle, a teraz jest dobrze bo mają na ćpanie, wódke, a w klubach wszyscy ich znają i lecą na nich panienki kogo to kurwa obchodzi że gość ma teraz na wynajem i kupił czapke gucci ?
Jak słysze takiego blache, żabsona czy innego szpaka to ja już bym wolał, żeby Kaczyński nagrywał rap bo czułbym mniejsze zażenowanie podczas "sprawdzania".
Kurwa a najgorsze jest to, że 3/4 małolatów szanuje w chuj i bierze przykład z takich ułomów, mówiąc "ALE ON SIE ZAROBIŁ I WYBIŁ RISPEKT DLA NIEGO JEBAĆ CIE, TERAZ RUCHA PEWNIE DUPKI."
Ostatnio obczajałem profil na fb "Hype". Typ mało se nie zwali jak 69 wyda 100 tys na pasek do spodni, a quebo wrzuci nowe foto, a to podobno dorosły człowiek.
O CHUJ CHODZI ???

Nie mówiłem konkretnie o Was, pytam ogólnie. Śledzenie sportu i śledzenie sceny muzycznej, a wczuwanie się w życie tych ludzi to 2 kompletnie różne rzeczy. Ja ostatnio zauważałem wśród mlodych sluchaczy wzrastającą tendencje do życia życiem polskim raperów i podniecania się tym i po prostu kompletnie nie jestem w stanie zrozumieć, jak można się jarać ich życiem na tyle, że zapomina się o swoim. Boli mnie to jak Ryśka, ale nie, że ma szanse uczciwie zarobić, ale dlatego, że marnują czas i dla własnego dobra powinni to osrać.No ale kto sie wczuwa i dyskutuje? Przesluchalem kawałek, bo liczyłem na coś ciekawego. Pierdolił coś o wywozeniu go w bagażniku. Sytuacje kojarzyłem, bo kiedyś o tym wspominał ktoś na fb. Nie śledzę polskiego rapu, a tym bardziej życia polskich raperów. Zagranicznych zbytnio też nie. Poprostu @HubiSSJ3 sie spytał to my odpowiedziałem. Do takich informacji nie musisz znac na wylot życia jakiegoś grajka. To tak jakby ktoś się spytał Ciebie "McGregor został poddany w 3 czy 4 rundzie przez Khabiba?". Nie trzeba śledzić całego ich życia, żeby to wiedzieć, bo to publiczna informacja, która przewija się w wielu miejscach.
Zresztą na tej zasadzie mógłbym napisać "na chuj Ty śledzisz mma, ogladasz walki i czytasz artykłu czy nowe posty w tych tematach? Pojebało Cie? Ile Ty masz lat, że takie rzeczy Cie interesują?"

na tle tego nowego, spedalonego tzw polskiego HH, ten kawalek wypada IMHO bardzo dobrze. Juz w serialu mi podszedl. Podkladzik, mimo, ze prosty z jednym fajnym "wstrzykiem"robi robote. SZTYWNIUTKO SKURWYSYNY!
co tu sie stao ? Czy ktoś z DIX puścił diss czy po prostu sie tłumaczy ?
czekałem, który to napiszeAż tak rozkminiasz życie raperków? Pierdol to. Nie trać czasu na bzdury.

to nie sciagam, wilku tylko trzyma fason a bilon i ten malolat to szkoda strzepic ryjaNowe Hemp Gru taka chujnia że głowa mała.
Tylko Życie Warszawy 2 ratuje
Nowe Hemp Gru taka chujnia że głowa mała.
Tylko Życie Warszawy 2 ratuje