Kącik hip-hopowy. #rapsy

pierwszy asłuchalny, drugi średnio siedzi
ciekawe co to będzie ta Erotyka
mam Eklektyke, Płyte Roku, ale tego chyba nie kupuje poczekam do odsłuchu tej Erotyki i tak nie ma limitu nakładu
edit a nie, moze będą kurwa strona padła XD
@Thai Zamówiłeś?

Dla mnie właśnie Voodoo spoko, a to z Guziorem przeciętne. Jeszcze nie, poczekam chyba na resztę kawałków, bo póki co chyba Eklektyka > Ezoteryka

Dla mnie właśnie Voodoo spoko, a to z Guziorem przeciętne. Jeszcze nie, poczekam chyba na resztę kawałków, bo póki co chyba Eklektyka > Ezoteryka
może być limitowane wydanie, sprawdź fejsa
pewnie będzie Ezoretyka normalnie, a z Erotyka limit
ja tam biore, ale strona nie działa
lol produkt niedostępny

No właśnie ciekawe czy jak płyta wejdzie do empików to też z Erotyką czy bez.

Raczej po prostu przeciążenie serwera bo w chuj osób na raz chce zamówić.
a masz dostępny czy nie? mi stronka śmiga, ale płyty już nie ma
a miałem w koszyku to się zawiesiło i lipa

A no miałem "Nie znaleziono serwera" cały czas a teraz zmam "Produkt niedostępny"... Ciekawe ile sztuk poszło dzisiaj.

już to wszystko słyszałem dawno temu :cool:
średniawka
a te klipy chujówka po kosztach

czekam tylko na CIUCHY KOBIETY HAJS reszte jebać

serwery sklepu są przeciążone w pizdu lepiej spokojnie poczekać i jak gimby pójdo spać o 23 to wtedy na spokojnie se kliknąć

akurat ten zajebiście siedzi
kurwa oby to był jakiś błąd, bo chciałem kupić albo jakiś idiota wszystko wykupił albo było z 1tyś sztuk

Ja właśnie starałem się omijać wycieki i odsłuchać sobie zmixowane/zmasterowane w normalnej jakości. Tak jak mówiłem Voodoo spoko, ale i tak liczyłem na więcej.

EDIT: Ale leci z tymi klipami :D
EDIT2: Powszechny i śmiertelny dobre.

Joey rocznik 95 a miażdży bez problemów starych zawodników.

dobra udało się zamówić
mi tam na cztery kawałki jeden siedzi tylko, teledyski też jakoś bez szału, ale pomysł na promocje zajebisty
ciekawe ile preoderów zejdzie, czuje, że złoto będzie na starcie
glamrap padł, avenue padło płyta zbiera żniwa

Last edited by a moderator:
nie płyta tylko chujowe serwery które padają przy 50 osobach, aktualny sell rate jest około 2000 płyt #potwierdzoneinfo

nie obrazcie sie ale jak kurwa jakis palant co sie zwie quebo czy ki chuj,rozpierdala dzisiaj scene to ja nie mam pytan,na jakim poziomie ta scena sie znajduje...

nie obrazcie sie ale jak kurwa jakis palant co sie zwie quebo czy ki chuj,rozpierdala dzisiaj scene to ja nie mam pytan,na jakim poziomie ta scena sie znajduje...
on scene rozpierdolił Eklektyką, teraz bierze to co jego

nie obrazcie sie ale jak kurwa jakis palant co sie zwie quebo czy ki chuj,rozpierdala dzisiaj scene to ja nie mam pytan,na jakim poziomie ta scena sie znajduje..
Dlaczego palant? I ta scena znajduje się kilka poziomów wyżej niż kiedyś.

OSTR wrócił w wielkiej formie. Raperzy dojrzewają, cieszy mnie to. Czekam na płytę.

dla mnie Peja był najlepszy jak ostro pił i balował, teraz dojrzał to w ogóle nie mam ochoty go słuchać jak człowiek jest młody to go dzieci praca dom aż tak mocno nie interesują, szczególnie w muzyce, która dla mnie jest formą rozrywki

dla mnie Peja był najlepszy jak ostro pił i balował, teraz dojrzał to w ogóle nie mam ochoty go słuchać jak człowiek jest młody to go dzieci praca dom aż tak mocno nie interesują, szczególnie w muzyce, która dla mnie jest formą rozrywki

Peję lubiłem tylko na płycie NOJA. Ani wcześniej ani później mi nie podpasował

gość pewnie słucha Peji i Chady
nie slucham ani Peji ani Chady. Peja wchodzil mi kiedys,dawno zarowno on jak i Chada jada na jedno kopyto,te same tematy,pdobne teksty.Mam tego po dziurki w nosie.Chada do tego to ma glosik jak, kurwa z kreskowek jakis gumis.Nie wiem mozliwe,ze sie po prostu zrobilem starszy ale tez ta "polska scena HH" mocno podupadla w moich oczach. Wrzucam te Wasze kawalki co tu przedstawiacie i slucham czasem z ciezkim sercem i na sile i za chuja nie moge sie do nich przemoc,chociaz naprawde bardzo chce. Z tych nowszych wykonawcow to w moich oczach jedynie Zeus trzyma jakis poziom chociaz musze obiektywnie stwierdzic,ze po przesluchaniu paru jego kawalkow stwierdzam,ze tez troszke na jedno kopyto. Ja to sie chyba nigdy nie przekonam do wackow w obcislych gaciach i z prezencja Justina Biebera.Jestem rocznik 78, mozliwe,ze zrobilem sie--->

@Alibaba, ile masz lat?

Quebochapdzidę jest klasycznym gimbograjkiem. Podobnie jak cała ta SB Maffija. Pisałem już tu o tym. I nie trzeba być fanem Chady i Rycha, by nie lubić takiego syfu. Są o wiele bardziej wartościowi raperzy, niż oni. Scena jest kilka poziomów niżej, niż kiedyś. Ale to trzeba jeszcze pamiętać, żeby o tym wiedzieć. Kiedyś hip hop miał różne nurty, każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Dziś wszystko się zlewa w jeden syf i większości zależy tylko na tym, by gimbusy namówiły rodziców na kupno ich płyty.

Back