Masta
Vale Tudo Championship
Jebany niezlo rejestracje ma :D
Jakby był anty to by zrobił rejestracje glutenfree... on tak naprawdę wpierdala po nocach te gluteny jak pojebany na stówę, a na "glutenfree" robi hajs.
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jebany niezlo rejestracje ma :D
Zastanawiam się, jak to zrobił, bo:Jebany niezlo rejestracje ma :D
Co więcej, także treść, która zostanie wytłoczona na tablicach rejestracyjnych podlega ograniczeniom. Przede wszystkim, elementem składowym spersonalizowanej tablicy rejestracyjnej jest znacznik województwa, np. W0, W1, etc.. Znacznik jest nadawany z urzędu, a właściciel pojazdu może zdecydować o ciągu znaków występujących po znaczniku. Przy czym na indywidualnej tablicy po znaczniku musi występować od 3 do 5 znaków. Nie więcej niż dwie ostanie litery (dopuszcza się stosowanie tylko liter bez polskich znaków) można zastąpić cyframi.
przecież to nie jest tablica rejestracyjna ...Zastanawiam się, jak to zrobił, bo:
Tak myślałem, choć wyglądała jak rejestracyjnaprzecież to nie jest tablica rejestracyjna ...
dzięki, pomogło mi to odszukać w tym temacie takie oto spis słów Mauricza:pewnie jakis różeniec czy inny różanecznik z dupy
Jesli odrzucisz kawe na pare tygodni bez rozenca to będzie to samo. Bralem roznego rodzaju adaptogeny, dzialanie na granicy placebo jesli chodzi o mniedzięki, pomogło mi to odszukać w tym temacie takie oto spis słów Mauricza:
"- adaptogeny (np. różaniec górski, żeń-szeń, owoce noni, astragalus) są to substancje "zerujące" odpowiedzi waszych receptorów, po ludzku: jeśli będziesz je brał pare tygodni i na ten czas wyzbędziesz się stymulantów, receptory się wyzerują i efekt będzie jakbyś pierwszy raz w życiu pił kawe ;)"
ktoś to może potwierdzić ?
Nie różaniec tylko różeniec... Jak na pare tygodni wyzbedziesz się stymulantów to żadne adaptogeny nie będą potrzebne.dzięki, pomogło mi to odszukać w tym temacie takie oto spis słów Mauricza:
"- adaptogeny (np. różaniec górski, żeń-szeń, owoce noni, astragalus) są to substancje "zerujące" odpowiedzi waszych receptorów, po ludzku: jeśli będziesz je brał pare tygodni i na ten czas wyzbędziesz się stymulantów, receptory się wyzerują i efekt będzie jakbyś pierwszy raz w życiu pił kawe ;)"
ktoś to może potwierdzić ?
...a na Cohones jak zwykle jadJak ja bym to chciała odzobaczyć...
Co tu sie zobaczylo ... juz sie nie odzobaczyJak ja bym to chciała odzobaczyć...
Po drodze był jeszcze mistrzem gastrologii jak uważał że lepiej wyleczy GSP niż jego lekarze.Mauricz już nie jest królem dietetyki. Teraz wszedł na level boga neurologii.
Nie każdy się zna na tyle, żeby wiedzieć komu ufać a komu nie. Ja nie wiedziałem na przykład przez długi czas że to taki chujek. Bo niby skąd ?!Mauricz król dietetyki, a podobno ma ledwo licencjat. Jak można komuś takiemu ufać? Dobry marketing nie jest zły. Swoją drogą, wszystkie komentarze negatywne, dowodzenia naukowe niezgodne z jego wpisami są momentalnie usuwane.