Jak za darmo to biere, czyli wyjątkowej klasy promocje

SURFSHARK VPN 27 MIESIĘCY - 85% CASHBACK DLA ZWYKŁYCH UŻYTKOWNIKÓW I 100% CASHBACK DLA UŻYTKOWNIKÓW PREMIUM
DODATKOWE 10 FUNTÓW JEŚLI ZAREJESTRUJESZ SIĘ Z MOJEGO LINKA DO 31 PAŹDZIERNIKA. WYPŁACALNE JAK DOSTANIESZ ZWROT ZA SURFSHARK (JAKIEŚ 3 MIESIĄCE)

1. Klikasz w refferal link i rejestrujesz się
2. Aby uzyskać 100 zwrotu potrzebujesz konto premium - 5 funtów na rok. Dla użytkowników bez premium zwrot wynosi 85%
3. KLIKASZ W LINK.
4. Wykupujesz plan na 24 + 3 miesiące. Ja zawsze wybieram najtańszy - starter. Jeśli miałeś już konto na surfshark to zakładasz nowe.
5. Przy płatności w TAX COUNTRY wpisujecie USA - zero podatku.
POLECAM ROBIĆ ZAKUPY NA PRZEGLĄDARCE Z WYŁĄCZONYM BLOKEREM REKLAM I ZAPISYWAĆ COOKIES. JA NIGDY NIE MIAŁEM PROBLEMU ŻEBY TRANSAKCJA NIE ZOSTAŁA ZAREJESTROWANA A KORZYSTAM Z ADBLOCKERÓW ALE DLA SWIĘTEGO SPOKOJU MOŻNA TO KUPIĆ NA PRZEGLADARCE Z COOKIES I REKLAMAMI

Jeśli z jakiegoś powodu VPN nie przypadnie ci do gustu to masz 30 dni aby anulować i dostać zwrot pieniędzy. Oczywiście wtedy nie dostajesz już extra cashbacku.

Polecam brać premium za te 5 funtów na rok, bo po 3 miesiącach jak dostaniecie zwrot zostanie wam przyznany ten bonus 10 funtów, więc i tak 5 funtów do przodu no i zwrot 100% za VPN na ponad dwa lata.

Koledzy już tu wcześniej kupowali, ja sam korzystałem wielokrotnie i nigdy nie miałem problemów i zawsze dostawałem zwroty. Jak ktoś ma jakieś pytania to śmiało.

Jeśli ktoś jest zdecydowany to trzeba się pospieszyć. Oferta na extra 10 funtów jest do 31 października ale nie wiadomo kiedy spadnie oferta na tak wysoki zwrot za VPN

SURFSHARK VPN 27 MIESIĘCY - 85% CASHBACK DLA ZWYKŁYCH UŻYTKOWNIKÓW I 100% CASHBACK DLA UŻYTKOWNIKÓW PREMIUM
DODATKOWE 10 FUNTÓW JEŚLI ZAREJESTRUJESZ SIĘ Z MOJEGO LINKA DO 31 PAŹDZIERNIKA. WYPŁACALNE JAK DOSTANIESZ ZWROT ZA SURFSHARK (JAKIEŚ 3 MIESIĄCE)

2. Aby uzyskać 100 zwrotu potrzebujesz konto premium - 5 funtów na rok. Dla użytkowników bez premium zwrot wynosi 85%
3. KLIKASZ W LINK.
4. Wykupujesz plan na 24 + 3 miesiące. Ja zawsze wybieram najtańszy - starter. Jeśli miałeś już konto na surfshark to zakładasz nowe.
POLECAM ROBIĆ ZAKUPY NA PRZEGLĄDARCE Z WYŁĄCZONYM BLOKEREM REKLAM I ZAPISYWAĆ COOKIES. JA NIGDY NIE MIAŁEM PROBLEMU ŻEBY TRANSAKCJA NIE ZOSTAŁA ZAREJESTROWANA A KORZYSTAM Z ADBLOCKERÓW ALE DLA SWIĘTEGO SPOKOJU MOŻNA TO KUPIĆ NA PRZEGLADARCE Z COOKIES I REKLAMAMI

Jeśli z jakiegoś powodu VPN nie przypadnie ci do gustu to masz 30 dni aby anulować i dostać zwrot pieniędzy. Oczywiście wtedy nie dostajesz już extra cashbacku.

Polecam brać premium za te 5 funtów na rok, bo po 3 miesiącach jak dostaniecie zwrot zostanie wam przyznany ten bonus 10 funtów, więc i tak 5 funtów do przodu no i zwrot 100% za VPN na ponad dwa lata.

Koledzy już tu wcześniej kupowali, ja sam korzystałem wielokrotnie i nigdy nie miałem problemów i zawsze dostawałem zwroty. Jak ktoś ma jakieś pytania to śmiało.

Jeśli ktoś jest zdecydowany to trzeba się pospieszyć. Oferta na extra 10 funtów jest do 31 października ale nie wiadomo kiedy spadnie oferta na tak wysoki zwrot za VPN
Lepszy od nord? Bo nord mnie wkurwia

Lepszy od nord? Bo nord mnie wkurwia
Nie wiem czy lepszy, to pewnie już zależy od osobistych preferencji. Nord i Shark są uznawane za dwa najlepsze dostępne VPNy. Sprawdź sobie. Jak Ci nie podejdzie to do 30 dni możesz wnioskować o zwrot kasy bezpośrednio u Surfshark i zwracają od buta.

3. KLIKASZ W LINK.

Dzięki dla tych trzech osób, które kupiły. To była tranzakcja wiązana. Pozdro

Chatgpt Go za darmo na 12 miesięcy przez indyjskie IP.

Normalna cena w Polsce 35zl na miesiąc. Zaoszczędzone 420 zł w skali roku. W ostatnim miesiącu trzeba anulować subskrypcje aby nie pobierało kasy. Sprawdziłem i działa.

Co to jest chatgpt go

ostrovit zarzuciło kodem BW25 dającym zniżkę 25% - niby na wszystko a okazuje się, że na przykład na zestaw 3 maseł orzechowych nie działa zaś na pojedyńczo wrzucane do kosza słoiki tak. Białko z kodem kosztuje podobnie jak z betoniarki w normalnej cenie. Próbował ktoś i ma opinię o jakości? Brałem kiedyś w worku 25 kilogramów (KMWTW) ale to stare dzieje :lol:

Brałem kiedyś w worku 25 kilogramów

N7KP-N.gif

Disco Elysium na GOG przez VPN ustawione na Mołdawie 3.5 funta. Trzeba sie zalogowac przez inna przeglądarkę niż tą na której domyślnie wchodzicie na GOG

Back